MyOnStar

CUM SĂ TE BUCURI ÎN CONTINUARE DE ONSTAR.

Dacă nu te abonezi, vei pierde toate beneficiile OnStar 1,2 . Dar nu te îngrijora: este ușor să comanzi continuarea serviciilor OnStar 3 (cu excepția datelor Wi-Fi 4 ). Ai la dispoziție 2 opțiuni:

Prețurile.

Un abonament pe un an are un preț avantajos de numai 452 lei (TVA inclus) pe an 5 .

Opțiunea 1.

Conectează-te la portalul OnStar folosind datele de identificare și mergi la „Pachetele OnStar” pentru a-ți achiziționa pachetul de servicii OnStar pe care îl dorești. Abonează-te acum prin intermediul portalului OnStar! Link către portalul OnStar.

Opțiunea 2.

Apasă butonul service de culoare albastră din autovehicul pentru a discuta cu un consilier OnStar. Acesta te va ajuta să comanzi continuarea serviciilor OnStar.

1 Dacă la finalul perioadei de probă nu achiziționezi un abonament OnStar, nu vei putea să mai folosești serviciile OnStar și nici nu vei mai avea acces la funcțiile OnStar din aplicația myOpel. Chiar și fără un abonament OnStar activ, vei continua să primești timp de încă 4 ani e-mail-ul lunar cu diagnoza autovehiculului, dacă nu ai renunțat la opțiune.

2 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

3 Dacă autovehiculul tău se află în perioada de valabilitate a serviciului de asistență rutieră Opel și respectă termenii politicii în domeniu, OnStar îți oferă asistență rutieră gratuit. Dacă autovehiculul tău nu se mai află în perioada de valabilitate a serviciului de asistență rutieră Opel sau nu respectă termenii politicii în domeniu, este posibil ca să perceapă costuri pentru serviciile prestate.

4 Pentru informații despre perioada de probă pentru Hotspot Wi-Fi consultă secțiunea „Cum pot obține OnStar”.

 


DOAR PIEȚE ÎN ETAPA 2:

5 Prețurile afișate sunt valabile în acest moment și pot fi modificate în viitor.

ACHIZIȚIONEZI DATE WI-FI.

CUM SĂ ACHIZIȚIONEZI DATE WI-FI.

Ți-a plăcut perioada de probă Wi-Fi și dorești să achiziționezi un pachet de date?

CONTUL ONSTAR.

ADMINISTREAZĂ-ȚI CONTUL ONSTAR.

INFOTAINMENT.

FOLOSEȘTE LA MAXIMUM AUTOVEHICULUL TĂU CONECTAT!

Autovehiculul tău este echipat cu unul dintre sistemele noastre premium de infotainment? Valorifică la maximum experiența ta privind conectivitatea la bord! Află mai multe despre cât de ușor este să beneficiezi la maximum de toate caracteristicile inovative cu ajutorul videoclipurilor noastre explicative făcând clic pe link-ul de mai jos. AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

CONECTEZI LA ONSTAR.