TERMENII ȘI CONDIȚIILE ONSTAR ȘI POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Opel, Onstar, Get OnStar, Interested in

TE INTERESEAZĂ UN OPEL CU ONSTAR?

1. Configurează-ți un Opel echipat cu OnStar. OnStar este disponibil opțional la practic toate noile modele Opel și este oferit chiar ca dotare standard la nivelurile de echipare selectate.
2. În momentul în care ți-ai achiziționat un Opel, partenerul tău de servicii are nevoie doar de câteva detalii precum adresa ta de e-mail pentru a finaliza pre-înregistrarea ta la OnStar.
3. Imediat după ce ți-ai completat înregistrarea, urcă în mașină și apasă pentru prima dată butonul service albastru și îți vei începe experiența OnStar!

Cel mai important, serviciile OnStar sunt gratuite în primele
12 luni¹.

¹Cu excepția hotspot-ului Wi-Fi, pentru care perioada de probă gratuită este de 3 trei luni sau 3 GB (se ia în considerare prima limită atinsă). După perioada de probă gratuită de 12 luni, poți decide dacă vrei să comanzi în continuare serviciile OnStar. Acestea vor fi contra cost. Toată perioadele de probă gratuite încep cu prima înmatriculare sau livrare de la dealerul Opel, oricare dintre variante este prima, independent de data de activare de către client.

Opel, Onstar, Get OnStar, Buttons

AI DEJA UN OPEL CU BUTOANE ONSTAR?

Dacă ai deja un Opel cu butoane OnStar, dar nu ai activat încă OnStar, apasă pur și simplu butonul albastru pentru a activa perioada de probă gratuită OnStar! Este simplu: un consilier OnStar te va ajuta la activarea OnStar.


Dacă te-ai bucurat de perioada de probă gratuită și dorești să beneficiezi în continuare de OnStar, trebuie doar să te înscrii.

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA ONSTAR ÎN EUROPA.

Înapoi
 • LIMBILE DISPONIBILE.

  Cu OnStar nu ai niciodată probleme în ceea ce privește traducerea. Serviciile OnStar sunt disponibile în limba pe care ai selectat-o.¹

  Limba în care sunt prezentate serviciile OnStar corespunde celei a sistemului de infotainment. Pentru a selecta o anumită limbă, mergi la pagina de start a sistemului de infotainment și alege SETTINGS (Setări). Alege apoi limba dorită.²

  OnStar este disponibil în următoarele limbi:

  Bulgară
  Cehă
  Daneză
  Olandeză
  Engleză
  Finlandeză
  Franceză
  Germană
  Greacă

  Maghiară

  Italiană
  Norvegiană
  Poloneză
  Portugheză
  Română
  Slovacă
  Slovenă
  Spaniolă
  Suedeză

 • DISPONIBILITATEA ONSTAR.

  Această hartă îți oferă o privire de ansamblu asupra țărilor în care sunt disponibile serviciile OnStar, în afară de țara din care ai achiziționat autovehiculul Opel. Aceasta este foarte utilă dacă dorești să călătorești prin Europa.¹ Pentru a verifica acoperirea hotspot-ului WiFi², te rugăm să verifici harta cu date OnStar.

  Austria
  Belgia
  Bulgaria
  Cipru

  Croaţia
  Republica Cehă
  Danemarca
  Estonia
  Finlanda
  Franța
  Germania
  Gibraltar
  Grecia
  Ungaria
  Islanda
  Irlanda

  Italia

  Letonia
  Lituania
  Luxemburg
  Malta
  Olanda
  Norvegia
  Polonia
  Portugalia
  România
  Slovacia
  Slovenia
  Spania³
  Suedia
  Elveția
  Marea Britanie

 • DISPONIBILITATEA DATELOR WI-FI.

  Harta îți oferă o prezentare a țărilor în care datele Wi-Fi¹ sunt disponibile în roaming gratuit în afara țării din care ți-ai achiziționat respectivul autovehicul Opel.

  Austria

  Bulgaria

  Croaţia

  Cipru
  Republica Cehă

  Estonia

  Finlanda
  Franța
  Grecia
  Germania

  Islanda

  Irlanda

  Italia

  Letonia

  Lituania

  Luxemburg
  Olanda

  Norvegia
  Portugalia
  România
  Spania³
  Slovenia

  Suedia

  Elveția
  Marea Britanie²

  Ungaria

Înainte
Înapoi
 • LIMBI

 • SERVICII ONSTAR

 • DATE WI-FI

Înainte
Close

¹ Serviciile depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și pot depinde de locație, fus orar și condițiile meteorologice.
² Conexiunea de date este asigurată de operatorul de telefonie mobilă local, o parte terță și nu de către OnStar.
³ Cu excepția Andorei

Close

¹ Serviciile de date WiFi nu sunt furnizate de OnStar și se supun termenilor și condițiilor operatorului de telefonie mobilă. Această hartă indică acoperirea rețelei asigurată de operatorii de telefonie mobilă care furnizează serviciul. Acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă pot depinde de locație, fus orar și condițiile meteorologice.
² Cu excepția Jersey, Guernsey și a Insulei Man.
³ Cu excepția Andorei și a Gibraltarului.

Close

¹ Pentru a-ți prelua apelul cât mai repede posibil, în situații excepționale este posibil să fii pus mai întâi în legătură cu un consilier vorbitor de limba engleză.

² Dacă sistemul de infotainment este setat într-o limbă care nu este oferită de OnStar, apelul tău va fi preluat de un consilier vorbitor de limba engleză.

Close

Cum pot să procur OnStar

OnStar îți va trimite o invitație prin e-mail. Fă pur și simplu clic pe link-ul conținut în e-mail și continuă după cum urmează:

● Selectează întrebările privind parola și aspectele privind siguranța
● Verifică și completează datele personale, precum și caracteristicile referitoare la autovehicul
● Acceptă termenii OnStar și Wi-Fi
● Configurează-ți preferințele de utilizator OnStar

 

OnStar se va activa după doar patru pași și va fi pregătit atunci când îți vei prelua noul tău Opel!

 

După perioada de probă gratuită de 12 luni¹, poți decide să comanzi în continuare serviciile OnStar.
Poți achiziționa pachetele de date Hotspot Wi-Fi separat, de la operatorul de rețea desemnat, urmând instrucțiunile disponibile pe.

 

Nu ai adresă de e-mail?
Nicio problemă: partenerul tău de servicii Opel te va asista în procesul de înregistrare direct pe pagina de internet. OnStar se va activa și va fi pregătit atunci când îți vei prelua noul tău Opel!

 

PS: Fără un cont de e-mail, nu vei putea beneficia de unele dintre extraordinarele noastre servicii OnStar cum ar fi aplicația pentru smartphone, e-mail-ul lunar pentru diagnoza autovehiculului sau Hotspot-ul Wi-Fi de la bord.

¹ Cu excepția hotspot-ului Wi-Fi. Perioadele de probă gratuite încep cu prima înmatriculare sau livrare de la dealerul Opel, oricare dintre variante este prima, independent de data de activare de către client.