Obține OnStar

TERMENII ȘI CONDIȚIILE ONSTAR ȘI POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

TE INTERESEAZĂ UN OPEL CU ONSTAR?

  1. Configurează-ți un Opel echipat cu OnStar. OnStar este disponibil opțional la practic toate noile modele Opel și este oferit chiar ca dotare standard la nivelurile de echipare selectate.
  2. În momentul în care ți-ai achiziționat un Opel, partenerul tău de servicii are nevoie doar de câteva detalii precum adresa ta de e-mail pentru a finaliza pre-înregistrarea ta la OnStar.
  3. Imediat după ce ți-ai completat înregistrarea, urcă în mașină și apasă pentru prima dată butonul service albastru și îți vei începe experiența OnStar!

 

Cel mai important, serviciile OnStar sunt gratuite în primele 12 luni.1

 

1Cu excepția hotspot-ului Wi-Fi, pentru care perioada de probă gratuită este de 3 trei luni sau 3 GB (se ia în considerare prima limită atinsă). După perioada de probă gratuită de 12 luni, poți decide dacă vrei să comanzi în continuare serviciile OnStar. Acestea vor fi contra cost. Toată perioadele de probă gratuite încep cu prima înmatriculare sau livrare de la dealerul Opel, oricare dintre variante este prima, independent de data de activare de către client.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

AI DEJA UN OPEL CU BUTOANE ONSTAR?

Dacă ai deja un Opel cu butoane OnStar, dar nu ai activat încă OnStar, apasă pur și simplu butonul albastru pentru a activa perioada de probă gratuită OnStar! Este simplu: un consilier OnStar te va ajuta la activarea OnStar.

 

Dacă te-ai bucurat de perioada de probă gratuită și dorești să beneficiezi în continuare de OnStar, trebuie doar să te înscrii.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA ONSTAR ÎN EUROPA.

LIMBILE DISPONIBILE.

Cu OnStar nu ai niciodată probleme în ceea ce privește traducerea. Serviciile OnStar sunt disponibile în limba pe care ai selectat-o.1

 

Limba în care sunt prezentate serviciile OnStar corespunde celei a sistemului de infotainment. Pentru a selecta o anumită limbă, mergi la pagina de start a sistemului de infotainment și alege SETTINGS (Setări). Alege apoi limba dorită.2

 

OnStar este disponibil în următoarele limbi:

Bulgară

Cehă

Daneză

Olandeză

Engleză

Finlandeză

Franceză

Germană

Greacă

Maghiară

Italiană

Norvegiană

Poloneză

Portugheză

Română

Slovacă

Slovenă

Spaniolă

Suedeză

1 Pentru a-ți prelua apelul cât mai repede posibil, în situații excepționale este posibil să fii pus mai întâi în legătură cu un consilier vorbitor de limba engleză.

2 Dacă sistemul de infotainment este setat într-o limbă care nu este oferită de OnStar, apelul tău va fi preluat de un consilier vorbitor de limba engleză.

DISPONIBILITATEA ONSTAR.

Această hartă îți oferă o privire de ansamblu asupra țărilor în care sunt disponibile serviciile OnStar, în afară de țara din care ai achiziționat autovehiculul Opel. Aceasta este foarte utilă dacă dorești să călătorești prin Europa 1 . Pentru a verifica acoperirea hotspot-ului WiFi 2 , te rugăm să verifici harta cu date OnStar.

Austria

Belgia

Bulgaria

Cipru

Croaţia

Republica Cehă

Danemarca

Estonia

Finlanda

Franța

Germania

Gibraltar

Grecia

Ungaria

Islanda

Irlanda

Italia

Letonia

Lituania

Luxemburg

Malta

Olanda

Norvegia

Polonia

Portugalia

România

Slovacia

Slovenia

Spania3

Suedia

Elveția

Marea Britanie

1Services rely on mobile network coverage and availability which may vary according to location, time and weather conditions.

2Data connection supplied by local third party mobile network operator, not OnStar.

3Excluding Andorra

DISPONIBILITATEA DATELOR WI-FI.

Harta îți oferă o prezentare a țărilor în care datele Wi-Fi 1 sunt disponibile în roaming gratuit în afara țării din care ți-ai achiziționat respectivul autovehicul Opel.

Austria

Bulgaria

Croaţia

Cipru

Republica Cehă

Estonia

Finlanda

Franța

Grecia

Germania

Islanda

Irlanda

Italia

Letonia

Lituania

Luxemburg

Olanda

Norvegia

Portugalia

România

Spania3

Slovenia

Suedia

Elveția

Marea Britanie2

Ungaria

1Serviciile de date WiFi nu sunt furnizate de OnStar și se supun termenilor și condițiilor operatorului de telefonie mobilă. Această hartă indică acoperirea rețelei asigurată de operatorii de telefonie mobilă care furnizează serviciul. Acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă pot depinde de locație, fus orar și condițiile meteorologice.

2Cu excepția Jersey, Guernsey și a Insulei Man.

3Cu excepția Andorei și a Gibraltarului.