Totul se află sub control- Aplicația smartphone.

Cu aplicația inovatoare myOpel pentru OnStar, ușurința utilizării atinge o nouă dimensiune. Și este și distractiv.1

 

  • Accesează de pe telefonul tău mobil informații importante despre autovehicul, cum ar fi presiunea din pneuri, durata de viață a uleiului și nivelul carburantului – oricând dorești.
  • Ai uitat să încui autovehiculul? Nicio problemă! Poți încuia și descuia ușile autovehiculului cu ajutorul smartphone-ului tău.2
  • Ai uitat unde ai parcat? Localizează-ți pur și simplu autovehiculul online.
  • Pornește luminile și claxonul: vei putea auzi și vedea unde ți-ai parcat autovehiculul.
  • Localizează-ți în mod confortabil destinația pe smartphone-ul tău și trimite adresa către sistemul de navigație integrat Opel.3

Pentru a accesa toate serviciile mobile OnStar, descarcă și instalează aplicația myOpel din Google Play pentru dispozitivele cu Android sau din App Store pentru cele cu Apple iOS.

 

Dacă nu ai la îndemână smartphone-ul cu aplicația myOpel pentru OnStar, este suficient un singur apel către serviciul OnStar. După ce îți verifică codul de securitate, consilierul OnStar îți poate localiza autovehiculul și îl poate încuia și descuia de la distanță. Acest lucru este valabil și dacă ai încuiat din greșeală autovehiculul şi cheile sunt înăuntru.

 

Aplicația myOpel necesită un cont OnStar activ și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele, niveluri de echipare sau pachete OnStar. Clic aici pentru mai multe informații. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

Funcția de blocare/deblocare a ușilor de la distanță nu este disponibilă pentru modelul Meriva. Clic aici pentru mai multe informații.
Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți.