Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ASISTENȚĂ IMEDIATĂ.

Sentiment plăcut al conducerii: OnStar este alături de tine în cazul în care ai un accident. Chiar dacă nu mai ești capabil să telefonezi pentru a cere ajutor.

 

Asistență imediată în caz de accident: OnStar îți poate salva viața

 

  • Asistență în caz de accident: funcția de răspuns automat în caz de accident se activează atunci când este declanşat airbagul. Toate informațiile importante privind autovehiculul sunt trimise imediat către centrul OnStar: locația, direcția de deplasare și chiar gravitatea accidentului.1
  • Discutăm cu tine: consilierii OnStar special pregătiți vor vorbi cu tine prin intermediul sistemului mâini libere pentru telefon – chiar dacă ești în străinătate, apelul se va efectua în limba selectată.2
  • Fiecare secundă contează: imediat după ce am primit toate informațiile și este evident că ai nevoie de ajutor, un consilier OnStar va informa imediat serviciile de urgență.1

 

1 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

2 Pentru a-ți prelua apelul cât mai repede posibil, în situații excepționale este posibil să fii pus mai întâi în legătură cu un consilier vorbitor de limba engleză.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

SERVICIU APEL DE URGENȚĂ DISPONIBIL ÎN PERMANENŢĂ.

Amețeală, leșin, palpitații: dacă tu, unul dintre pasagerii tăi sau un trecător aveți nevoie de asistență medicală, contați pe noi.

 

Serviciu apel de urgență disponibil în permanență

 

Tu, pasagerul tău sau un trecător aveți nevoie de asistență medicală de urgență? Este suficient să apeși butonul SOS și un consilier OnStar îți va oferi asistență.

 

Consilierul tău OnStar va transmite prin GPS locația ta exactă către serviciul medical de urgență, care va porni cât mai repede cu putință către locul unde te afli.1

 

1 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

ASISTENŢĂ ÎN CAZ DE FURT AL AUTOVEHICULULUI. TE AJUTĂM SĂ ÎL RECUPEREZI.

Ți s-a furat autovehiculul? Putem ajuta poliția să îți găsească autovehiculul. Rămâi aproape pe urmele hoților cu ajutorul OnStar.

 

Asistență în caz de furt al autovehiculului. Te ajutăm să îl recuperezi

 

Dacă autovehiculul tău nu mai este parcat unde l-ai lăsat, probabil a fost furat. OnStar1 poate ajuta poliția să îți găsească autovehiculul.

 

Tot ce ai de făcut: raportează furtul la poliție. Consilierul tău OnStar poate ajuta apoi poliția să îți caute autovehiculul.

 

  • OnStar localizează autovehiculul tău Opel prin GPS și îi urmărește traseul. Astfel, poliția cunoaște locația autovehiculului tău.
  • Consilierul tău OnStar poate dezactiva în orice moment sistemul de pornire al autovehiculului tău odată ce motorul a fost oprit. Astfel, hoțul nu poate merge mai departe.

 

1 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

PANĂ? ONSTAR!

Ai pană pe marginea drumului pe timp de noapte – și bateria telefonului mobil s-a descărcat? Nu trebuie decât să apeși butonul Service pentru OnStar și vei fi conectat la serviciul de asistență rutieră Opel.

 

Ai pană într-o zonă necunoscută? Și o recepție slabă la telefonul mobil? Sau poate ți s-a descărcat bateria telefonului? Apasă butonul Service și contactează un consilier OnStar.1 Acesta va înregistra problema și te va ajuta să primești ajutor. OnStar va contacta și o echipă de intervenție profesionistă va fi trimisă în locul unde te afli.2

 

Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

OnStar va trimite o echipă profesionistă de intervenție în locul în care te afli. Dacă autovehiculul tău este acoperit de Asistența rutieră Opel pentru autovehicule noi, OnStar va face conexiunea la serviciul de asistență rutieră Opel care va trimite sprijin gratuit, conform termenilor și condițiilor privind asistența rutieră Opel. Dacă îți menții contul OnStar activ fără întrerupere, Opel îți oferă gratuit o extindere a serviciului de asistență rutieră cu până la XX ani de la prima înmatriculare a autovehiculului. Dacă autovehiculul tău nu este acoperit de Asistența rutieră Opel pentru autovehicule noi, furnizorul serviciilor de intervenție în caz de pană poate percepe taxe pentru asistența acordată.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN