INFORMAȚII IMPORTANTE.

 1. Serviciile OnStar și Wi-Fi nu vor mai fi disponibile din data de 31 decembrie 2020. Perioadele de probă, abonamentele sau serviciile cu plată, inclusiv serviciile de urgență nu vor mai fi disponibile după data respectivă.
 2. Toate serviciile depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie.
 3. Serviciile OnStar sunt furnizate de OnStar Europe Ltd., și necesită un cont la acesta
 4. Pentru mai multe informații, verificați opel.ro cu privire la serviciile OnStar și Wi-Fi.
 5. După o perioadă de probă inițială de 12 luni se vor percepe costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit.
 6. Serviciile Wi-Fi sunt furnizate de operatorul de rețea desemnat și necesită un cont suplimentar la acesta. Perioada de probă pentru Wi-Fi are o limită de timp și un plafon pentru traficul de date. Ulterior vor fi percepute costuri.
 7. Serviciile de urgență OnStar nu reprezintă servicii eCall, în sensul regulamentului pentru apeluri de urgență eCall.
 8. Serviciul OnStar are rol de legătură cu furnizorii de servicii de urgență. De asemenea, nu toate autovehiculele pot transmite toate datele referitoare la accident.
 9. Anumite elemente ale aplicației pentru smartphone pot să nu fie disponibile pentru toate autovehiculele/nivelurile de echipare și pot necesita un abonament OnStar. Vizitează opel.ro/onstar pentru mai multe detalii și limite ale serviciului.
 10. OnStar va trimite o echipă profesionistă de intervenție în locul în care te afli. Dacă autovehiculul tău este acoperit de Asistența rutieră Opel/Vauxhall pentru autovehicule noi, OnStar va face conexiunea la Serviciul de asistență rutieră Opel/Vauxhall care va trimite ajutor gratuit, conform termenilor și condițiilor privind Asistența rutieră Opel/Vauxhall. Dacă autovehiculul tău nu este acoperit de Asistența rutieră Opel/Vauxhall pentru autovehicule noi, furnizorul serviciilor de intervenție în caz de pană poate percepe taxe pentru serviciul oferit.
 11. Un consilier OnStar te poate ajuta să rezervi o cameră la hotel utilizând Booking.com, în conformitate cu condițiile de utilizare și declarația de confidențialitate ale Booking.com care pot fi găsite pe pagina de internet Booking.com și termenii și condițiile aplicabile pentru hotelul tău. OnStar te ajută să faci o rezervare, dar nu răspunde pentru serviciile oferite de Booking.com sau de hotelul respectiv. Sunt necesare o adresă de e-mail și un card de credit.
 12. Disponibil doar pentru parcările înscrise pe Parkopedia.com. Disponibilitatea parcării este determinată la momentul utilizării serviciului OnStar și se poate modifica.
 13. Este posibil ca unele elemente pentru Descărcarea destinațiilor să nu fie disponibile pentru toate autovehiculele/nivelurile de echipare. Pentru serviciul de descărcare a destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel/Vauxhall integrat și hărți. Vizitează opel.ro/onstar pentru mai multe detalii și limite ale serviciului.