Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


UN HOTSPOT WI-FI PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE.

Internetul de mare viteză face parte din viața noastră – așadar, de ce nu și la bordul autovehiculului? Vei fi surprins să constați cum un Hotspot Wi-Fi puternic îți face călătoria mult mai confortabilă.

 

Internet la bord. Un Hotspot Wi-Fi pentru întreaga familie1

 

Mereu conectat1: cu Hotspot-ul Wi-Fi pasagerii tăi pot naviga pe internet, chiar și pe șosea!

 

  • Navigare confortabilă online în timpul ce conduci cu până la șapte dispozitive: smartphone-uri, laptopuri și tablete.
  • Bucură-te de o conexiune rapidă și stabilă la internet în timpul călătoriei.
  • Antena suplimentară foarte puternică OnStar de acoperiș asigură în permanență cea mai bună conexiune posibilă la servicii de internet de mare viteză.

 

Pentru copii, părinți și restul pasagerilor.1

 

Pentru Hotspot-ul tău Wi-Fi vei primi un abonament de date gratuit pentru o perioadă de 3 luni sau 3 GB (oricare dintre variante este prima). După perioada de probă, poți cumpăra separat pachete de date pentru Hotspot-ul Wi-Fi1Clic aici pentru mai multe informații.

 

Hotspot-ul Wi-Fi este disponibil doar când OnStar este activat. OnStar nu va asigura conexiunea de date Wi-Fi. Aceasta se va supune termenilor și condițiilor operatorului de rețea. Perioada de probă gratuită începe cu prima înmatriculare sau livrare de la dealerul Opel, oricare dintre variante este prima, independent de data de activare de către client. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Acoperirea și disponibilitatea variază în funcție de locație și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

TOTUL SE AFLĂ SUB CONTROL - APLICAȚIA PENTRU SMARTPHONE.

Ce distanță pot parcurge până va fi nevoie să realimentez? Presiunea din pneuri este bună? Unde mi-am parcat autovehiculul? Află răspunsurile cu ajutorul smartphone-ului tău chiar înainte de a ieși din casă.

 

Totul se află sub control- Aplicația smartphone.

 

Cu aplicația inovatoare myOpel pentru OnStar, ușurința utilizării atinge o nouă dimensiune. Și este și distractiv.1

 

  • Accesează de pe telefonul tău mobil informații importante despre autovehicul, cum ar fi presiunea din pneuri, durata de viață a uleiului și nivelul carburantului – oricând dorești.
  • Ai uitat să încui autovehiculul? Nicio problemă! Poți încuia și descuia ușile autovehiculului cu ajutorul smartphone-ului tău.2
  • Ai uitat unde ai parcat? Localizează-ți pur și simplu autovehiculul online.
  • Pornește luminile și claxonul: vei putea auzi și vedea unde ți-ai parcat autovehiculul.
  • Localizează-ți în mod confortabil destinația pe smartphone-ul tău și trimite adresa către sistemul de navigație integrat Opel.3

 

Pentru a accesa toate serviciile mobile OnStar, descarcă și instalează aplicația myOpel din Google Play pentru dispozitivele cu Android sau din App Store pentru cele cu Apple iOS.

 

Dacă nu ai la îndemână smartphone-ul cu aplicația myOpel pentru OnStar, este suficient un singur apel către serviciul OnStar. După ce îți verifică codul de securitate, consilierul OnStar îți poate localiza autovehiculul și îl poate încuia și descuia de la distanță. Acest lucru este valabil și dacă ai încuiat din greșeală autovehiculul şi cheile sunt înăuntru.

 

1 Aplicația myOpel necesită un cont OnStar activ și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele, niveluri de echipare sau pachete OnStar. Clic aici pentru mai multe informații. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

Funcția de blocare/deblocare a ușilor de la distanță nu este disponibilă pentru modelul Meriva. Clic aici pentru mai multe informații.

Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN