Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


REZERVARE LA HOTEL CU FUNCȚIA MÂINI-LIBERE.

Schimbare de plan? Ești prea obosit să mai conduci? Consilierii noștri se vor ocupa de rezervările la hotel1 pe traseu. Nu trebuie decât să apeși butonul service albastru.

 

Cine nu și-ar dori un asistent personal? Cu OnStar,consilierii noștri te vor ajuta să găsești o cameră de hotel într-un oraș nou1:

 

  • Aceștia pot căuta, compara și îți pot rezerva o cameră de hotel (prin booking.com).
  • Tot ce trebuie să faci este să confirmi verbal camera preferată și să furnizezi datele cardului tău de credit.
  • Consilierii OnStar îți pot chiar descărca adresa hotelului în sistemul de navigație prin satelit din autovehicul.
  • Vrei să schimbi rezervarea? Nicio problemă! Comunică-i consilierului numărul rezervării de călătorie și adresa de e-mail și acesta se va ocupa de restul.

 

Un consilier OnStar te poate ajuta să rezervi o cameră la hotel utilizând booking.com. Dacă utilizezi acest serviciu, condițiile rezervării camerei și detaliile furnizate consilierului OnStar vor fi transmise direct către booking.com. Acestea se vor supune condițiilor de utilizare și declarației de confidențialitate ale booking.com disponibile aici, precum și termenilor și condițiilor aplicabile pentru hotelul ales. Vei primi un e-mail de confirmare a rezervării de la booking.com. Dacă nu dorești ca booking.com să primească informațiile tale personale, trebuie să nu utilizezi acest serviciu. Te rugăm să reții că OnStar te ajută să faci o rezervare, dar nu răspunde pentru serviciile oferite de booking.com sau de hotelul respectiv. Sunt necesare o adresă de e-mail și un card de credit valabil.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

PARCARE MEREU ASIGURATĂ.

Gata cu plimbatul prin tot orașul pentru a găsi un loc de parcare liber! La simpla apăsare a unui buton, consilierii noștri îți pot găsi un loc de parcare disponibil.1

 

Consilierii OnStar te vor ajuta cu plăcere să găsești un loc de parcare liber și te vor informa în timp real cu privire la disponibilitatea locurilor de parcare, programul de funcționare și tarifele de parcare (via Parkopedia).1 Dacă dorești, aceștia îți pot descărca adresa parcării în sistemul de navigație din autovehicul.

 

1 Via Parkopedia.com - Disponibil doar pentru parcările de pe Parkopedia.com - Disponibilitatea este valabilă doar în momentul contactării OnStar.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

FĂRĂ SURPRIZE NEPLĂCUTE – DIAGNOZA AUTOVEHICULULUI.

Tu nu ești în motorul autovehiculului – dar OnStar este!

Dacă o lumină de avertizare se aprinde la bord sau ceva nu este în regulă, întreabă OnStar.

 

Fără surprize neplăcute – diagnoza autovehiculului

 

Dacă ai îndoieli, cu diagnoza sistematică a autovehiculului știi în permanență starea acestuia și poți reacționa la timp.1

 

  • Poți fi informat despre starea autovehiculului tău cu alertele de diagnoză în timp real. Dacă OnStar detectează o neregulă, de exemplu o pană de cauciuc, te va anunța automat, fie că ești în autovehicul sau nu. De asemenea, OnStar îți trimite un e-mail o dată pe lună. Acesta conține informații importante despre funcționarea curentă a autovehiculului tău, de la durata de viață a uleiului până la presiunea din pneuri, astfel încât să ai acces la informații relevante.
  • S-a aprins lumina de avertizare de la bord? Este suficient să apeși butonul service pentru a vorbi cu consilierul tău OnStar. Cu ajutorul diagnozei la cerere, un consilier OnStar poate stabili, în cazul unei avarii, cât de gravă este aceasta și dacă se impune să mergi la un service auto.
  • Chiar e nevoie să mergi la un service auto? OnStar îți spune clar dacă este într-adevăr necesar: consilierul tău OnStar transmite adresa celui mai apropiat service auto Opel direct către sistemul tău de navigație integrat Opel.2

 

Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

DIRECT LA ȚINTĂ - DESCĂRCAREA DESTINAȚIILOR.

Cauți un anumit restaurant sau cea mai apropiată benzinărie? Nicio problemă: cu serviciul de descărcare a destinațiilor1 ești mereu cu un pas înainte.

 

Direct la țintă - descărcarea destinațiilor

 

  • Unde vrei să mergi? Apasă butonul service și spune-ne. Consilierul tău OnStar va căuta adresa sau destinația dorită de tine și o va transmite către sistemul tău de navigație încorporat Opel. Nu trebuie decât să te relaxezi și să pornești la drum.
  • Protejează-ți timpul și nervii: serviciul de descărcare a destinațiilor al sistemului OnStar te ajută să îți modifici cu ușurință destinația în timpul conducerii.

 

1 Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți. Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN