Aplicația smartphone.

Călătoria ta începe de pe telefonul mobil: descuie autovehiculul și verifică durata de viață a uleiului - chiar înainte sa intri în autovehicul! Aplicația myOpel pentru OnStar ajută chiar și în cazul în care ai uitat unde ți-ai parcat autovehiculul Opel – claxonează și aprinde intermitent luminile de la distanță și autovehiculul îţi va reaminti.

 

Cu aplicația myOpel pentru OnStarpoți să:

 

  • Contactezi OnStar de oriunde
  • Accesezi informații importante despre autovehicul, cum ar fi presiunea din pneuri
  • Închizi sau să deschizi autovehiculul2
  • Îți localizezi autovehiculul online
  • Activezi luminile și claxonul pentru a-ți găsi rapid autovehiculul
  • Trimiți cu ușurință adresele de destinație către sistemul de navigație încorporat Opel3
  • Pentru a beneficia de toate serviciile aplicației myOpel pentru OnStar4, ți se va crea un cont myOpel în momentul înregistrării

 

1 Aplicația myOpel necesită un cont OnStar activ și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții. Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare ori pentru anumite pachete OnStar. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

2 Funcția de blocare/deblocare a ușilor de la distanță nu este disponibilă pentru modelul Meriva. Clic aici pentru mai multe informații.

3 Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți.

4 În lipsa unui abonament activ OnStar, nu poți beneficia de serviciile OnStar în aplicația myOpel.

DESCARCI PE LOC APLICAȚIA SMARTPHONE ACCESEZI DIRECT APPLE APP STORE CĂTRE GOOGLE PLAY STORE
Pentru a utiliza OnStar pe un smartphone, pur și simplu descarcă aplicația myOpel App din Google Play Store. Dacă folosești un iPhone, poți găsi aplicația myOpel în AppStore.