Servicii speciale în timpul COVID-19

SANATATEA ȘI SIGURANȚA TA SUNT PRIORITARE PENTRU NOI.

Servicii speciale în timpul COVID-19

MĂSURI DE IGIENIZARE A MAȘINII TALE

Pentru a preveni răspândirea virusului, precum și pentru a menține sănătatea clienților și angajaților lui, Service-ul Opel a introdus diverse proceduri.
Mulți dintre noi trebuie să rămână acasă, cu toate acestea știm că, în multe cazuri, vehiculele noastre pot fi încă necesare iar mobilitatea în această perioadă poate fi deosebit de importantă.
În conformitate cu circumstanțele actuale, Service-ul Opel a introdus diferite proceduri* de izolare, distanțare și de igienizare (inclusiv dezinfectant), atât în procesul de primire / predare, cât și în cel de reparație a mașinii.


*Măsurile aplicate  / procedurile enumerate au caracter informativ și sunt îndeplinite doar de Service-urile participante. Pentru detalii privind serviciile oferite și pentru măsuri de izolare, distanțare și igienizare (inclusiv dezinfectarea), te rugăm să contactezi Service-ul Opel.

VERIFICARE ȘI MĂSURI DE IGIENIZARE PENTRU OPEL

Faceți verificarea și igienizarea mașinii la Dealer-ul Opel favorit!


În situația actuală, programul myDigital Service de la Opel este o soluție foarte convenabilă, eliminând nevoia de așteptare în Service. Chiar și în timpul absenței tale sunt verificate peste 30 de elemente ale mașinii. Cu myDigital Service de la Opel, Dealer-ul tău te ține la curent cu starea mașinii și chiar îți trimite videoclipuri legate la orice reparație necesară, deci poți vizualiza și aproba în mod convenabil, imediat, online.

 

Pentru a preveni răspândirea virusului, precum și pentru a menține sănătatea clienților și angajaților lui, Service-ul Opel a introdus diverse proceduri*), atât în procesul de primire / predare, cât și în cel de reparație a mașinii.

 

*Măsurile aplicate  / procedurile enumerate au caracter informativ și sunt îndeplinite doar de Service-urile participante. Pentru detalii privind serviciile oferite și pentru măsuri de izolare și igienă (inclusiv dezinfectarea), vă rugăm să contactați Service-ul Opel.

NU UITA SĂ ÎȚI SCHIMBI ANVELOPELE

Vine vara!
Chiar dacă respectăm restricțiile de deplasare se poate întâmpla, totuși, să ai nevoie de mașina ta.
Vara este pe drum, prin urmare te sfătuim să îți pregătești Opel-ul pentru schimbarea condițiilor meteorologice, schimbându-ți anvelopele de iarnă cu cele de vară la Dealer-ul Opel.

Service-ul Opel oferă, de asemenea, servicii adaptate pentru siguranța ta maximă, precum ridicarea și întoarcerea mașinii acasă.
Nici nu trebuie să îți faci griji pentru depozitarea anvelopelor deoarece Service-urile noastre îți pot oferi hotel pentru anvelopele tale.
Pentru a conducere în condiții de siguranță, Opel are grijă de sănătatea clienților și a angajaților săi și a implementat diverse proceduri* de izolare, distanțare și igienizare (inclusiv dezinfectarea), pe lângă acoperirea suprafețelor afectate ale mașinii tale, atât în ​​procesul de predare cât și în cel de repararație a mașinii.

Anvelopele sunt accesorii esențiale pentru o conducere în siguranță. Nu uita că aceste patru suprafețe, fiecare cât latul unei palme, este singurul contact între mașină și drum, deci au o importanță deosebită în siguranța ta.

*Măsurile aplicate  / procedurile enumerate au caracter informativ și sunt îndeplinite doar de Service-urile participante. Pentru detalii privind serviciile oferite și pentru măsuri de izolare și igienă (inclusiv dezinfectarea), te rugăm să contactezi Service-ul Opel.
PROGRAMEAZĂ-TE ÎN SERVICE CAUTĂ DEALER