Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ULEI DE MOTOR ORIGINAL OPEL.

5W-30 dexos2 este noul ulei ecologic de înaltă performanță – conceput pentru a oferi o putere de curățare excepțională, protecție la uzură și generală alături de o economie de carburant sporită. 5W-30 dexos2 asigură un nivel mai ridicat de curățenie a motorului, plus protecție împotriva sedimentelor și depunerilor nocive datorită aditivilor de curățare/dispersie optimizați.

 

Acesta prelungește durata de viață și asigură eficiența Sistemelor de Reducere a Emisiilor (DPF și CAT) montate atât pe autovehiculele diesel și pe benzină, datorită conținutului redus de cenuși sulfatate, fosfor și sulfuri (SAPS). Nu numai că are efecte pozitive asupra autovehiculului tău; asigură și o economie ridicată de carburant.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

LICHID DE FRÂNĂ.

Lichidul de frână original DOT 4+ Opel pentru sistemul de frânare și ambreiaj hidraulice are o variație extrem de mică a vâscozității în funcție de temperatură. A fost dezvoltat pentru a fi utilizat împreună cu cele mai noi sisteme ABS și ESP, asigurând un răspuns imediat al sistemului de frânare.

 

Lichidul de frână DOT 4+ are punctul de fierbere uscată la minim 265°C și punctul de fierbere umedă de minim 175°C. Acesta conține inhibitori de coroziune și antioxidanți eficienți, are o stabilitate termică excepțională și proprietăți excelente de protecție la coroziune. Variația mică a vâscozității, chiar și la temperaturi extreme, garantează funcționarea la capacitate maximă a frânelor pentru sistemele ABS și ESP și garantează o siguranță sporită.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

LICHID DE RĂCIRE.

Numai lichidul de răcire original Opel Dex-Cool Longlife asigură protecția corespunzătoare în caz de îngheț și supra-încălzire a sistemului de răcire și concentrația optimă de aditivi/inhibitori pentru a oferi protecție la coroziune, formarea sulfurilor, depunerilor și zgurii.

 

Acesta asigură compatibilitatea tuturor componentelor și materialelor existente în motoare, pe tot parcursul anului, de exemplu oțelul, aluminiul, cuprul, alama și materialele plastice în contact cu lichidul de răcire. Acest lichid original Opel a fost testat și validat intens și are specificații identice cu cele ale produsului original din fabrică.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

LICHID SPĂLARE PARBRIZ OPEL.

Lichidul de spălare parbriz original Opel este un agent de curățare concentrat pentru toate sezoanele, pentru sistemele de spălare a parbrizului, cu proprietăți anti-îngheț, pentru a proteja sistemul de spălare a parbrizului. Acesta poate fi utilizat și cu duzele în formă de evantai, indiferent de autovehicul.

 

Lichidul de spălare parbriz original Opel oferă o putere maximă de curățare cu o frecvență minimă a spălărilor. Acesta îndepărtează impuritățile, calamina, sarea de pe carosabil, siliciul și praful ridicat în timpul frânării. În același timp, protejează lentilele sensibile ale farurilor din policarbonat, piesele din plastic și cauciuc. Datorită calității ridicate, acesta a câștigat testele efectuate de consumatorii independenți.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

VOPSELE SPRAY ȘI CREIOANE COLORATE.

Vopselele de retuș originale Opel au culorile originale ale autovehiculului și asigură corespondența exactă a finisajelor mate, metalizate sau sidefate/mica pentru remedierea defecțiunilor sau zgârieturilor mici. Formula lucioasă este rezistentă la intemperii și carburant, are aderență excelentă și îmbină suprafața rezistentă cu elasticitatea optimă.

 

Produsele nu au un impact negativ asupra mediului înconjurător. Acestea nu conțin metale grele și clorofluorocarburi, iar ambalajele sunt 100% reciclabile. Capacele ce împiedică utilizarea de către copii și valvele cu autocurățare ale spray-urilor asigură utilizarea produselor în condiții de curățenie și siguranță.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN