Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PARBRIZ.

Geamul pre-tratat din care sunt fabricate parbrizele originale Opel asigură o potrivire perfectă.

 

Dat fiind că parbrizul are un rol important în siguranța autovehiculului, parbrizele originale sunt testate la impact pentru a asigura un nivel ridicat de protecție a pasagerilor.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

BARE DE PROTECȚIE.

Barele de protecție originale Opel sunt piese de calitate produse pentru a se potrivi perfect și pentru a te ajuta să păstrezi aspectul original al autovehiculului tău.

 

Imitațiile sunt produse prin tehnologie copiată, astfel încât este posibil să existe găuri suplimentare sau piesele să fie strâmbate pentru o potrivire corespunzătoare. Acest lucru poate afecta forma autovehiculului și poate reduce valoarea de revânzare a acestuia. Barele de protecție originale Opel sunt testate la impact pe autovehicul, pentru a asigura un nivel ridicat de protecție a pasagerilor.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

FARURI.

Becurile pentru faza scurtă deteriorate sau arse pot duce la un nivel ridicat de risc în timpul conducerii – așadar asigură-te că sporești vizibilitatea, atât pentru tine cât și pentru ceilalți, cu farurile și becurile originale Opel.

 

Menține nivelul corect de iluminare al autovehiculului tău Opel și asigură-ți confortul, comoditatea și, cel mai important, siguranța. Folosind piesele originale Opel ești sigur că acestea vor funcționa și se vor potrivi autovehiculului tău.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

BUTUCI ȘI RULMENȚI DE ROATĂ.

Atunci când performanțele uniforme și eficiente sunt cruciale, butucii și rulmenții de roată originali Opel îți oferă calitatea, fiabilitatea și performanțele de care ai nevoie – indiferent de destinație.

 

Opel oferă lucrări de reparații avantajoase, pentru toată gama de autovehicule, ce asigură o potrivire perfectă. Kiturile de reparare originale Opel sunt disponibile pentru rulmenții de roată ai majorității modelelor.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

RADIATOARE.

Radiatoarele originale Opel sunt fiabile, ușoare, rezistente la coroziune și asigură un transfer termic optim. Opel oferă o gamă completă pentru toate autovehiculele. Radiatorul reprezintă componenta centrală a sistemului de răcire al autovehiculului. Acesta transferă căldura lichidului de răcire a motorului în aerul exterior, în timp ce capacul radiatorului etanșeizează și presurizează sistemul de răcire. Dacă trebuie să schimbi un radiator uzat sau deteriorat, radiatoarele originale Opel se potrivesc perfect, având formă și funcționalitate de excepție. Piesele originale Opel sunt testate la impact pentru a asigura siguranța optimă a pasagerilor.

 

Pentru autovehiculul tău, ai încredere numai în calitatea Opel!

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

AMORTIZOARE.

Produs de înaltă calitate, adaptat perfect, cu formă și funcționare excelente, ce asigură performanță fiabilă și de durată. Sistemul de rulare și manevrabilitate susține greutatea autovehiculului, asigură o aderență superioară și le asigură pasagerilor o călătorie confortabilă. Întreținerea periodică a suspensiilor autovehiculului tău joacă un rol vital, influențând caracteristicile de manevrabilitate ale acestuia, ținuta de drum și virajele în situații de urgență.

 

Inspecția vizuală și lubrifierea șasiului sunt recomandate la fiecare schimbare a motorului, în timp ce o revizie anuală completă a suspensiei este de asemenea recomandată. De asemenea, întreținerea periodică a suspensiei reduce gradul de uzură a anvelopelor.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN