Smart & Glass Repair

OPEL SMART REPAIR.

MODALITATEA SIMPLĂ DE A-ȚI REPARA AUTOVEHICULUL.

Pietriș, grindină, zgârieturi și mici îndoituri: da, se agravează, dar vestea bună este că poți să redai modelului tău Opel aspectul perfect. Opel Smart Repair este modul nostru rapid, simplu și rentabil de a remedia daunele minore.
Rapid, deoarece Smart Repair reduce indisponibilitățile prin lucrări de reparare a parbrizului, vopsire a caroseriei sau de tapiserie efectuate la fața locului.
Rentabil: un factor la fel de important pentru tine și pentru noi! Din acest motiv, la Opel preferăm întotdeauna să remediem micile daune în loc să înlocuim componentele. În felul acesta economisim timp și bani.
Simplu: așa ne place să facem lucrurile. Tot ce trebuie să faci este să programezi o vizită la unul dintre dealerii noștri ce oferă Smart Repair. De restul ne vom ocupa noi!

Reparații geamuri

Fisurile din parbriz distrag atenția și în primul rând nu arată bine. În multe cazuri, parbrizurile pot fi reparate, evitând înlocuirea lor, aceasta fiind o metodă eficientă de a economisi. Cu Opel Smart Repair, poți remedia cu ușurință aceste daune, pentru a te putea întoarce pe șosea în siguranță, cu un autovehicul care arată bine!

Reparații localizate

Daune minore ale caroseriei autovehiculului, zgârieturi în timpul parcării - se întâmplă uneori. Dar, datorită tehnicii noastre inovatoare de vopsire prin pulverizare, putem remedia rapid zone mai mari de caroserie cu strat de vopsea deteriorat. Remedierea localizată a vopselei caroseriei este flexiblă și permite o economie de timp și de bani.

Căutare dealer ce oferă Smart Repair în apropiere