Toate

Verificări

VERIFICAREA OPEL PRIVIND SIGURANȚA.

Revizuirea ocazională a autovehiculului și componentelor relevante pentru siguranță este importantă din mai multe motive. Înainte de călătorii lungi sau de sosirea iernii, pentru siguranța autovehiculului și a pasagerilor, recomandăm alocarea acestei sarcini unui specialist Opel.

VERIFICAREA OPEL PRIVIND BATERIA.

Recomandăm verificarea din când în când a bateriilor mai vechi de către un specialist. Sugerăm efectuarea acestei lucrări în special iarna, deoarece nu este plăcut să oprești pe marginea drumului în frig. În plus, recomandăm verificarea antigelului și a lichidului de spălare parbriz.

VERIFICARE ȘASIU.

Roțile și șasiul fac legătura între autovehicul și suprafața drumului. Cu cât suprafața drumului este mai deteriorată, crește riscul defectării șasiului. Cu cât călătorim mai mult pe drumuri de calitate precară, cu atât devine mai urgentă revizia pieselor de către un specialist.

VERIFICAREA OPEL PRIVIND ULEIUL.

Pentru autovehicul există un lichid mai important decât carburantul: uleiul. Dacă nu utilizezi lubrifianți sau un ulei de motor adecvat, tu și autovehiculul tău nu veți fi în siguranță. Este recomandat să apelezi la un specialist pentru a-l verifica și schimba.

VERIFICAREA OPEL A SISTEMULUI DE CLIMATIZARE.

Sistemul de climatizare este un accesoriu standard în aproape fiecare autovehicul, dar trebuie verificat, curățat, iar filtrul de polen înlocuit în mod periodic. Verifică-l pentru a beneficia oricând de el și curăță-l pentru a te asigura că aerul nu cauzează probleme de sănătate.

myOpel.

Platforma online a tuturor proprietarilor de autovehicule Opel.

myOpel este un portal web extraordinar pentru vizualizarea istoricului de Service, programări și altele. Accesează-l online și descarcă aplicația din iOS și Google Play pentru a vedea toate beneficiile!

Doar un clic distanță

Accesează myopel.ro
Înregistrează-te gratuit și activează-ți contul
Descarcă aplicația myOpel