Prezentare generală

Schimbarea uleiului prin Service Favorit începând

de la 193 RON* cu TVA (cu ulei 10W40 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra G X14XE)

Schimbarea uleiului prin Service Favorit începând

de la 265 RON* cu TVA (cu ulei 5W30 + filtru + manoperă pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra H Z14XEP)

Service de întreținere periodică prin Service Favorit începând

de la 389 RON* cu TVA ( pentru lucrări de întreținere la 1, 3, 5….. ani, incluzând și piese, pe baza cărții de service pentru modelele Opel mai vechi de 4 ani, de exemplu: Astra J A14XER)

Service Favorit

Cu ajutorul serviciului nostru Service Favorit vă puteți întreține autovehiculul dumneavoastră Opel folosind tehnologie Opel și piese originale Opel. Toate acestea la un preț mai mic decât v-ați aștepta!

 

Îngrijire perfectă pentru autovehiculele Opel mai vechi.

Atunci când aveți nevoie vă recomandăm să înlocuiți piesele de schimb la distribuitorii autorizați Opel și astfel optați pentru tehnologia Opel și expertiza de încredere a tehnicienilor noștri!

 

ÎNLOCUIREA PLĂCUȚELOR DE FRÂNE

Înainte ca plăcuțele să fie uzate complet, acestea produc atât de multă căldură cât poate fierbe până la 243.000 de litri de apă. Uzura placuțelor de frână depinde de utilizare, așa că rugați Dealerul să stabilească dacă este necesară înlocuirea lor. În medie, discurile de frână trebuie înlocuite la fiecare a doua înlocuire a plăcuțelor de frână.

ÎNLOCUIREA ULEIULUI

Pistoanele rulează 19 mii de km * în motor când se și consumă o parte din ulei. Pentru o lubrifiere bună, schimbați uleiul la maxim 30 mii km, sau după caz în fiecare an!

ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE AER

În timpul vieții sale, 96 de milioane de litri * de aer trec prin filtrul de aer de aceea ar trebui înlocuit la maxim 60 mii km sau la 2 ani.

ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE POLEN

Filtrul de polen filtrează 9 milioane * bucățele de polen, funingine și alte impurități înainte de a fi uzat. Prin urmare, este important să se schimbe la max 60 mii km sau la fiecare 2 ani.

ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE COMBUSTIBIL 

Filtrul de combustibil curăță 4.200 litri * de combustibil înainte de a fi înlocuit la fiecare 60 mii km sau la 2 ani.

*Oferta este valabilă pentru mașini Opel mai vechi de 4 ani. Prețurile menționate sunt prețurile maxime recomandate și pot varia în funcție de an, model, tipul motorului și echipamentul vehiculului, vă rugăm să contactați Serviciul Opel pentru o oferă specifică și informații detaliate. Programul este valabil de la 1 iulie 2019 până la retragerea de la participarea Serviciilor Opel. Programul Service4+ este limitat la operațiunile de service menționate pe www.opel.ro și este oferit doar consumatorilor (persoană fizică). Programul nu poate fi combinat cu alte reduceri. Opel își rezervă dreptul de a modifica sau a se retrage din program oricând.
PROGRAMARE ÎN SERVICE