Înapoi
  • Opel | Reparații - Smart Repair

    OPEL SMART REPAIR.

    Pietriș, grindină, zgârieturi și mici îndoituri: da, se agravează, dar vestea bună este că poți să redai modelului tău Opel aspectul perfect. Opel Smart Repair este modul nostru rapid, simplu și rentabil de a remedia daunele minore.

Înainte

Căutare dealer

Completează oricare din câmpurile de mai jos:

MODALITATEA SIMPLĂ DE A-ȚI REPARA AUTOVEHICULUL.

  • Rapid, deoarece Smart Repair reduce indisponibilitățile prin lucrări de reparare a parbrizului, vopsire a caroseriei sau de tapiserie efectuate la fața locului.
  • Rentabil: un factor la fel de important pentru tine și pentru noi! Din acest motiv, la Opel preferăm întotdeauna să remediem micile daune în loc să înlocuim componentele. În felul acesta economisim timp și bani.
  • Simplu: așa ne place să facem lucrurile. Tot ce trebuie să faci este să programezi o vizită la unul dintre dealerii noștri ce oferă Smart Repair. De restul ne vom ocupa noi!
Enlarge

Reparații geamuri

Fisurile din parbriz distrag atenția și în primul rând nu arată bine. În multe cazuri, parbrizurile pot fi reparate, evitând înlocuirea lor, aceasta fiind o metodă eficientă de a economisi. Cu Opel Smart Repair, poți remedia cu ușurință aceste daune, pentru a te putea întoarce pe șosea în siguranță, cu un autovehicul care arată bine!


Enlarge

Reparații localizate

Daune minore ale caroseriei autovehiculului, zgârieturi în timpul parcării - se întâmplă uneori. Dar, datorită tehnicii noastre inovatoare de vopsire prin pulverizare, putem remedia rapid zone mai mari de caroserie cu strat de vopsea deteriorat. Remedierea localizată a vopselei caroseriei este flexiblă și permite o economie de timp și de bani.


Enlarge

Reparații ale tapițeriei

Cu Opel Smart Repair vom restaura chiar și textura suprafețelor autovehiculului tău Opel, aducându-le aproape de starea inițială. Rupturile și găurile tapiseriei din material textil și velur pot fi remediate rapid. Poți economisi timp și bani în cazul în care materialele deteriorate sunt reparate și nu înlocuite.


Enlarge

Reparații piele și material plastic

Remedierea cu atenție la detalii este foarte importantă la Opel. De aceea, serviciul nostru Smart Repair asigură un aspect al suprafețelor identic cu cel original. Un sistem de amestecare a vopselelor permite reproducerea cu exactitate a culorilor. Planșele de bord, capitonajul ușilor, consolele centrale și husele din piele deteriorate pot fi restaurate după cum dorești.


Enlarge

Remedierea fără vopsire a îndoiturilor

Opel nu poate previziona condițiile meteo. Uneori cade grindină, uneori nu. Dar putem remedia fără vopsire micile îndoituri ale caroseriei, cum ar fi cele cauzate de grindină.


Enlarge

Reparații ale componentelor din material plastic

Micile deteriorări, cum ar fi crăpăturile componentelor din material plastic ale autovehiculului tău Opel pot fi remediate fără a le înlocui, oferindu-ți o soluție rentabilă. În materie de stabilitate, funcționalitate și aspect, componentele din material plastic reparate profesionist sunt comparabile cu cele noi.