Skip To Content
Baterii care se potrivesc stilului tău de viață

Bateriile pentru autovehiculele electrice Opel

Toate bateriile noastre sunt construite folosind cea mai nouă tehnologie litiu-ion. Autonomia mare pe care o asigură se datorează dimensiunilor compacte (care permit instalarea mai multor baterii în autovehicul), precum și structurii chimice litiu-ion care sporește rezistența la temperaturi ridicate. (Cu cât rezistența termică este mai mare, cu atât mai puțină energie este necesară pentru a răci bateriile până la temperaturile optime de operare.)

 

Un sistem de gestionare activă a căldurii optimizează temperatura bateriei în orice condiții meteorologice.

Bateriile Opel nu prezintă „efectul de memorie”, astfel încât poți încărca parțial autovehiculul tău electric oricât de des, fără a provoca degradarea prematură a performanțelor.

Întreținerea bateriei

De fapt, tu nu trebuie să faci nimic pentru a întreține bateria. Atunci când autovehiculul tău electric este în service-ul unui dealer Opel, verificăm integral bateria, portul de încărcare, încărcătoarele și conexiunile cablurilor. De asemenea, furnizăm un certificat oficial privind bateria, care confirmă starea maximă de încărcare a bateriei (cu alte cuvinte, cantitatea de energie pe care bateria o mai poate înmagazina). Acest certificat este esențial pentru valoarea de revânzare a autovehiculului tău.

Garanție pentru baterie

Toate autovehiculele noastre electrice au o garanție pentru baterie de 8 ani sau 160.000 km pentru cel puțin 70% din capacitatea de încărcare originală după această perioadă sau distanță. De asemenea, vă oferim un Certificat de capacitate a bateriei care confirmă capacitatea de încărcare a bateriei și facilitează procesul de revânzare.