ÎNCĂRCARE LIPSITĂ DE GRIJI ACASĂ SAU LA BIROU.

În medie, oamenii conduc doar 60 km pe zi. Poți încărca bateria pentru această distanță în timpul nopții utilizând o priză de uz casnic standard (1,8 kW). Vrei să încarci de până la 5 ori mai repede? Trebuie să instalezi o stație de încărcare CA la domiciliu - cunoscută și sub denumirea de cutie de perete CA. Cutiile de perete CA cu specificații superioare sunt echipate cu contoare de energie, care măsoară energia consumată în timpul încărcării la domiciliu.

 

Cutia de perete CA pentru încărcarea la domiciliu.

 

Cutia de perete CA poate fi montată la domiciliu sau birou și în clădirile independente sau de apartamente dacă a fost obținută permisiunea de planificare locală. Conform Directivei UE, ai dreptul de a instala o soluție de încărcare privată, astfel că obținerea unei permisiuni de planificare ar trebui să fie relativ simplă.

 

Dealerul Opel local îți va sugera cel mai bun pachet de încărcare în funcție de utilizare, tipul de baterie și autonomia autovehiculului tău. De asemenea, îți va propune un serviciu de diagnoză care să evalueze toate cerințele de instalare electrică.

 

Sfatul nostru: dacă ești nesigur în privința rentabilității pe termen lung a cutiei de perete, un cablu de încărcare universal ar putea fi opțiunea mai potrivită. Permite un flux de curent electric mai rapid și funcționează oriunde: cu prizele obișnuite de la domiciliu sau birou și cu stațiile de încărcare publice.