Skip To Content
Soluții de încărcare privată

Soluții de încărcare pentru fiecare nevoie

Toate autovehiculele Opel includ deja un încărcător mobil de bază (modul 2) care îți permite să efectuezi încărcarea la orice priză obișnuită, cu toate acestea, viteza de încărcare este limitată de capacitatea acestor prize.

Vrei să încarci de până la cinci ori mai repede sau să fii mai flexibil? Consultă portofoliul de încărcare diversificat Opel! 

Încărcare pe parcurs: încărcătoarele mobile Opel

Încărcătorul nostru universal, un instrument multifuncțional foarte util, îți permite să efectuezi încărcarea la prizele casnice, stațiile de încărcare publice și prizele de înaltă tensiune pentru a furniza întotdeauna viteza de încărcare maximă posibilă.

Confort maxim la domiciliu: stațiile noastre de încărcare cu montare pe perete:

Îți dorești performanță și confort maxime la domiciliu? Oferim un portofoliu de stații de încărcare cu montare pe perete perfect adecvate pentru modelul tău Opel.

Încărcare inteligentă

Vrei să îți împarți stația de încărcare cu montare pe perete cu mai mulți utilizatori? Vrei să gestionezi drepturile de acces? Sau să generezi raporturi de utilizare? Stația noastră de încărcare inteligentă cu montare pe perete poate fi gestionată ușor prin intermediul aplicației. Îți permite să gestionezi sesiunile de încărcare de la distanță și să utilizezi eficient puterea disponibilă.

 

Consultă aici Portofoliul nostru de Accesorii de Încărcare:

Ușor de instalat

Ai nevoie de un electrician calificat pentru a-ți examina situația particulară și pentru a configura infrastructura de încărcare potrivită pentru tine. Partenerul nostru îți stă la dispoziție!