Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID charging
Title ÎNCĂRCARE
Pretext
Icon to Display

ÎNCĂRCARE.

Fie că îți încarci autovehiculul electric acasă sau pe drum, strategia de încărcare Opel îți oferă flexibilitate în orice moment. Atât pentru distanțele parcurse zilnic, cât și pentru călătoriile mai lungi.
ÎNCĂRCARE PRIVATĂ.
Oferim o gamă largă de soluții de încărcare acasă și la birou.
 
AFLĂ MAI MULTE

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab False
Anchor ID mobility-services
Title SERVICII DE MOBILITATE
Pretext
Icon to Display

SERVICII DE MOBILITATE

Serviciile de mobilitate Opel te mențin în mișcare, ajutându-te să planifici traseul în avans, dar și în timpul călătoriei.
TRIP PLANNER*
Goodbye range anxiety. Hello Trip Planner, the web-based, mobile service that makes e-journeys easy.
 
AFLĂ MAI MULTE

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID car-management
Title GESTIONAREA AUTOVEHICULULUI
Pretext
Icon to Display

GESTIONAREA AUTOVEHICULULUI.

Profită la maxim de autovehiculul tău electric în timp ce conduci, și nu numai. Instruirea în electromobilitate îți oferă sfaturi de conducere pentru creșterea autonomiei în timpul deplasării. Funcțiile de comandă la distanță îți permit să controlezi totul, de la încărcarea bateriei la temperatura interioară. Toate cu ajutorul smartphone-ului.
INSTRUIRE ÎN ELECTROMOBILITATE
Instruirea în electromobilitate nu îți arată doar cum să maximizezi autonomia și să economisești bani în timp real, dar și să îți evaluezi performanța comparativ cu alți utilizatori.
 
AFLĂ MAI MULTE
FUNCȚII DE COMANDĂ LA DISTANȚĂ.
Vrei să schimbi programul de încărcare a bateriei, să crești sau să scazi temperatura în autovehicul? Folosește smartphone-ul!
 
AFLĂ MAI MULTE

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID inspections-guarantee
Title REVIZII ȘI GARANȚIE
Pretext
Icon to Display

REVIZII ȘI GARANȚIE

Opel FlexCare este un program confortabil polivalent pentru liniștea ta sufletească. Oferim pachete ce includ asistență rutieră, garanție extinsă și service pentru autovehicul, toate adaptate nevoilor tale și caracteristicilor autovehiculului electric.
CONTRACT DE SERVICE PENTRU AUTOVEHICULE ELECTRICE.
Vești bune: motorul autovehiculelor electrice are mai puține piese mobile decât motorul cu ardere internă, ceea ce înseamnă costuri mai mici de service. Contractele de service Opel FlexCare oferă asistență profesională, specifică autovehiculelor electrice și o valoare excepțională.
 
GARANȚIE PENTRU BATERIE.
Toate autovehiculele noastre electrice au o garanție pentru baterie de 8 ani sau 160.000 km pentru cel puțin 70% din capacitatea de încărcare originală după această perioadă sau distanță. De asemenea, vă oferim un Certificat de capacitate a bateriei care confirmă capacitatea de încărcare a bateriei și facilitează procesul de revânzare.
 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID customer-support
Title ASISTENȚĂ CLIENȚI
Pretext
Icon to Display

ASISTENȚĂ CLIENȚI.

Centrul telefonic și serviciile de asistență rutieră Opel oferă posesorilor de autovehicule electrice aceeași liniște de care s-au bucurat întotdeauna clienții Opel. Oriunde ai călători în Europa cu autovehiculul tău electric, suntem întotdeauna la dispoziția ta.
CENTRU TELEFONIC PENTRU AUTOVEHICULE ELECTRICE.
Centrele noastre telefonice oferă asistență specifică pentru autovehicule electrice pe baterie (BEV) și autovehicule electrice plug-in hibrid (PHEV). Personalul special instruit oferă asistență tehnică și sfaturi privind punctele de încărcare, lucrările de service și întreținere.
 
ASISTENȚĂ RUTIERĂ NON-STOP.
Asistența rutieră este disponibilă non-stop în toate țările europene partenere (pentru lista de țări partenere, vezi aici). Sunt incluse în acest serviciu identificarea dealerilor Groupe PSA echipați cu puncte de încărcare, iar în caz de pană, tractarea doar către dealeri autorizați.