Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


CÂND TREBUIE COMPLETAT NIVELUL?

Autovehiculele echipate cu sistemul BlueInjection necesită completarea regulată a nivelului de AdBlue® și între intervalele de service recomandate. Dar nu te îngrijora, un indicator de pe planșa de bord te va informa atunci când nivelul este scăzut.

 

Fiecare rezervor de AdBlue® este echipat cu senzori care declanșează afișarea unei serii de mesaje atunci când nivelul de lichid este scăzut.

 

Vor exista trei intervale:

 

  • Atunci când distanța ce mai poate fi parcursă = 2.400 km (sau mai puțin, în funcție de consum) - o lampă de avertizare va fi afișată pentru scurt timp pe computerul de bord.
  • Atunci când distanța ce mai poate fi parcursă < 1.750 km - o lampă se va aprinde de fiecare dată când pui contactul.
  • Atunci când distanța ce mai poate fi parcursă = 900 km – o lampă de avertizare se va aprinde intermitent până în momentul în care completezi nivelul.

 

Atenție! Dacă rezervorul de AdBlue® este gol, sistemul va necesita o umplere completă înainte ca autovehiculul să poată fi repornit.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

CUM TREBUIE EFECTUATĂ COMPLETAREA NIVELULUI DE ADBLUE®?

Completează singur nivelul cu gama largă de recipiente disponibile. Sau solicită dealerului tău local Opel să efectueze completarea.

 

  • Orificiul pentru completarea nivelului este amplasat lângă gura de alimentare cu carburant diesel (sau în spatele unei deschideri din bara de protecție spate, în cazul modelului Antara).
  • Capacul orificiului de umplere este colorat și poate fi deschis manual.
  • Completarea nivelului poate fi efectuată utilizând toate recipientele și duzele compatibile pentru autoturisme disponibile la multe benzinării sau magazine. Sau utilizează pompele de AdBlue® disponibile la unele benzinării care sunt destinate special autoturismelor. Nu utiliza pompe de AdBlue®pentru camioane / autovehicule comerciale.
  • Completează singur nivelul cu gama largă de recipiente disponibile. Sau solicită dealerului local Opel să efectueze completarea.
  • În cazul în care cantități mici de AdBlue® intră în contact cu vopseaua autovehiculului, șterge-le și, dacă este necesar, clătește zona cu apă.
AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN