CONTACTEAZĂ UN DEALER.

1. Alegeţi maşina

Vă rugăm alegeți vehiculul care vă interesează

Valorile oferite de site nu constituie parte din oferta de produs, fiind oferite in scopul comparatiei intre diferite modele ale produselor Opel. Dealerul Opel pe care il selectati va trimite catre dumneavoastra o cotatie de pret exacta. Va informam asupra faptului ca oferta venita de la dealer poate diferi de oferta din configurator, iar Opel nu isi asuma responsabilitatea pentru aceste diferente. Pretul oferit de configurator este pur informativ si recomandat si nu poate fi considerat o oferta contractuala.

2. Alegeţi dealerul

    1. Caută după

3. Completaţi datele de contact

Te rugăm spune-ne următoarele informații pentru a te putea contacta

 

4. Trimiteţi datele

Apăsând butonul “Trimite” sunteţi de acord ca datele dvs. personale să fie prelucrate şi folosite de companiile enumerate în secţiunea Politica de Confidenţialitate în scopurile menţionate şi veţi putea fi contactat pe canalul ales de dvs. .

 

Doresc să primesc informaţii despre produsele şi serviciile Opel pe:

 

şi sunt de acord cu procesarea datelor conform Procesului de Comunicare.

Vă rugăm să verificaţi datele de mai jos.

Close

Procesul de comunicare

 

Datele dvs. personale vor fi colectate, prelucrate, transferate şi utilizate de către dealerul Opel, Biroul Reprezentativ Opel Southeast Europe Romania, Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim Germania), General Motors Holdings LLC (Michigan, Statele Unite ale Americii), OnStar Europe Ltd. (Luton, Marea Britanie) pentru cercetări de piaţă şi monitorizarea datelor despre vânzări.

 

Dacă este necesar pentru scopurile menţionate mai sus, există posibilitatea să transferăm datele către filialele / companiile afiliate General Motors Holdings LLC sau către agenții și furnizorii Opel.

 

În sensul prezentat mai sus, datele vor fi transferate și prelucrate în afara Spațiului Economic European ("SEE"). Vor fi luate toate măsurile necesare pentru a ne asigura că datele dumneavoastră sunt tratate în siguranță și în conformitate cu legile în vigoare.

 

Vă rugăm să citiţi Clauza de confidenţialitate pentru mai multe detalii.

 

Close

Politica de confidenţialitate

 

Datele dvs. personale vor fi colectate, prelucrate, transferate şi utilizate de către dealerul Opel, Biroul Reprezentativ Opel Southeast Europe Romania, Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim Germania), General Motors Holdings LLC (Michigan, Statele Unite ale Americii), OnStar Europe Ltd. (Luton, Marea Britanie) şi furnizorii acreditaţi sau selectaţi pentru a răspunde cererii sau mesajului dvs..

Dacă este necesar, pentru a putea răspunde solicitării dvs., este posibil să transferăm datele către filialele / companiile afiliate General Motors Holdings LLC (de exemplu, General Motors Finance) sau către agenții și furnizorii Opel selectaţi pentru a prelucra sau folosi datele .

 

În sensul prezentat mai sus, datele pot fi transferate și prelucrate în afara Spațiului Economic European ("SEE") de către părţile menţionate mai sus. Vor fi luate toate măsurile necesare pentru a ne asigura că datele dumneavoastră sunt tratate în siguranță și în conformitate cu legile în vigoare.

 

Vă rugăm să citiţi Clauza de confidenţialitate pentru mai multe detalii.