Skip To Content
Caracteristici

Opel Combo-e Cargo

Este timpul să descoperi caracteristicile cheie

Cargo

Măsurători
Cu o lungime maximă impresionantă de încărcare de 3440mm1, modelul Cargo este compact la exterior și  foarte spațios la interior.  
1Dimensiunile pot varia în funcție de configurație. Lungimea maximă de încărcare de 3090mm în ampatamentul Combo-e Standard, 3440mm în ampatamentul lung Combo-e cu trapa de partiție deschisă și scaunul (scaunele) pasagerului rabatat(e).
Spațiu de încărcare
Cu un spațiu maxim de încărcare de până la 3.8m3(1), Combo-e Cargo are loc suficient pentru a satisface toate nevoile tale de încărcare, astfel încât chiar și obiectele supradimensionate pot fi mutate confortabil. 
1Spațiu de încărcare de până la 3.8m3 în ampatament Combo-e standard, 4.4m3 în versiunea cu ampatament lung a Combo-e cu banchetă pentru pasageri și trapă de compartimentare marfă.
Sarcini utile

O sarcină utilă ridicată de 800 kg înseamnă că nicio încărcătură nu este prea dificilă pentru Combo-e Cargo, ceea ce îl face partenerul perfect în afaceri. Indicatorul de suprasarcină1 cântărește încărcătura din spate și avertizează în mod activ șoferul dacă sarcina utilă a fost depășită.

1Opțiune disponibilă numai pe piețele selectate.

 
Încărcare prin trapă

O trapă detașabilă1 în peretele despărțitor, în spatele scaunului pasagerului din față îți permite să transporți cu ușurință obiecte foarte lungi.

 

1Optional.

 
Trapă acoperiș spate

Trebuie să transporți obiecte extrem de lungi, cum ar fi o scară? Trapa practică din acoperiș1 se deschide la 40°, permițând transportul în siguranță al obiectelor mai lungi.

 

1Optional.

 
Depozitare în interior
Cu o mulțime de compartimente de depozitare inteligente, Combo-e Cargo are spațiu pentru toate echipamentele tale. 

Versatilitate

Banchetă pentru pasageri

Trei persoane în față cu bancheta pentru pasageri1. Rabatați-o complet pentru un spațiu de încărcare extins sau transformați-o într-o masă - Combo-e Cargo devine astfel un birou mobil.

 

1Optional.

 
Scaun rabatabil pentru pasager
Pentru momentele în care conduci singur având doar marfa să îți țină companie, scaunul pasagerului din față se pliază cu ușurință la podea pentru a crea un spațiu de încărcare și mai versatil. 
Perete despărțitor

Pereții despărțitori pentru încărcătură1 oferă siguranță pentru tine, pasagerultău și încărcătură, împiedicând pătrunderea obiectelor în cabină – fie un perete solid sau  un panou din sticlă și grilaj.

 

1Optional.

 
Uși

Simple sau duble, ușile glisante1 facilitează accesul la partea din spate a modelului Combo -e, și elimină orice pericol de zgârieturi la parcarea în spații strâmte.

 

1Optional.

 
Trape

Configurează partea din spate a modelului Combo-e cu hayon1 sau uși asimetrice vitrate pentru o vizibilitate sporită, fiecare concepută pentru a se potrivi perfect nevoilor tale individuale.

 

1Optional.

 
Variante
Combo-e Cargo este disponibil cu două lungimi – 4,4 m pentru versiunea standard sau 4,75 m pentru versiunea Combo-e Cargo cu ampatament lung, cu spațiu suplimentar de încărcare. Alege Crew Van pentru a transporta cinci persoane, inclusiv șoferul. 

Design

Exterior
Un Opel veritabil, cu un design durabil și funcțional, care transmite calitate germană. Modelul Combo-e Cargo este soluția perfectă pentru afacerea ta. 
Interior
Cu o poziție ridicată a scaunului, opțiuni multiple de depozitare, comenzi intuitive și multă versatilitate, cabina inteligentă a modelului Combo-e este cu adevărat multifuncțională, oferind confort pasagerilor. 
Lumini de zi cu tehnologie LED

Luminile de zi cu tehnologie LED1 sunt eficiente și și oferă siguranță – ție și celorlalți șoferi – pe drum în timpul zilei.

 

1Optional.

 

Siguranță & inovări

Frânare automată de urgență
Frânarea automată de Urgență1 cu Detectarea Pietonilor avertizează asupra potențialelor coliziuni cu un pieton sau cu un alt vehicul2. Dacă nu  se efectuează nicio manevră, mașina va frâna automat. 

1Optional.

2Funcționează automat peste 5 km/h și sub 85 km/h. De la 0 la 30 km/h decelerare metrică pentru a reduce viteza de impact a coliziunii este de 0,9 g. de la 30 la 85 km/h sistemul reduce viteza cu maximum 22 km/h. Peste acest prag, șoferul trebuie să frâneze pentru a reduce și mai mult viteza. Intervalul de viteză operațional al AEBPD depinde de obstacolul detectat (țintă mobil: de la 5 la 85 km/h; țintă fix: de la 5 la 80 km/h; pieton: de la 5 la 60 km/h). Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

Asistență pentru banda de rulare

Asistența pentru banda de rulare1 avertizează șoferul privind depășirea benzii și corectează ușor cursul dacă Combo-e începe să se deplaseze înafara benzii în mod neașteptat, menținându-te pe drum.

 

1Optional.

 
Recunoașterea semnelor de circulație

Recunoașterea semnelor de circulație1 citește indicatoarele rutiere, detectează modificările limitei de viteză și avertizează șoferul în consecință.

 

1Optional.

 
Siguranță & airbag-uri

Airbag-ul șoferului este standard pentru toate modelele. Modelul Crew Van au un airbag pentru pasagerul din față și două airbag-uri laterale.

Opțiunea de șase airbag-uri, inclusiv airbag-uri perdea, pentru o protecție maximă, este disponibilă pentru toate modelele1.

 

1Optional.

 
Alertă unghi mort

Alerta de Unghi Mort1 monitorizează automat și avertizează asupra apropierii vehiculelor pe benzile paralele și aflate în unghiul mort, oferindu-le șoferilor o mai mare siguranță atunci când schimbă benzile și ușurându-le astfel sarcina.

 

1Optional.

 
Control coborâre în pantă

Controlul coborârii în pantă (Hill Descent Control)1 este o funcție a sistemului IntelliGrip care ajută șoferii să navigheze în siguranță chiar și pe cele mai abrupte pante, într-o manieră controlată și atentă, prin moderarea automată a vitezei și a profilului de frânare.

 

1Optional.

 
Protecție laterală

Sistemul de Protecție Laterală1 utilizează 12 senzori pentru a avertiza asupra obstacolelor care pot să nu fie vizibile în timpul virajelor cu viteză redusă prin avertizări vizuale și sonore pe ecranul Infotainment.

 

1Optional.

 
Vedere retrovizoare surround

Vederea Retrovizoare Surround1 utilizează două camere pentru a afișa împrejurimile furgonetei pe un ecran digital de 5", oferindu-i șoferului vizibilitate de jur împrejur - ușurând intratul și ieșitul din locuri strâmte de parcare.

 

1Optional.

 
Cameră retrovizoare

Camera retrovizoare1 afișează pe ecranul tactil de 8" instrucțiuni virtuale pentru a facilita mersul în marșarier.

 

1Optional.

 
Afișaj head-up

Cu ajutorul Afișajului Head-Up1, informații cheie cum ar fi viteza, navigația și Alertă de Somnolență Șofer apar pe un ecran verde în spatele volanului, astfel încât ochii să rămână fixați pe drum.

 

1Optional.

 
Control stabilitate remorcă
Controlul stabilității remorcii este un sistem inteligent care monitorizează echilibrul  remorcii și reglează automat viteza vehiculului folosind cuplul motorului și frânarea integrală pentru a amortiza vibrațiile excesive și potențial periculoase.  
Indicator de suprasarcină a remorcii 

Pentru a menține și mai mult siguranța la transportul încărcăturilor grele, un indicator util al capacității de Supraîncărcare1 în zona încărcăturii emite un avertisment atunci când limita vehiculelor este aproape sau este în prezent depășită.

 

1Opțiune disponibilă numai pe piețele selectare.

 

Conectivitate

Navigație

Multimedia Navi Pro1 cu sistem avansat de comandă vocală și sistem integral de navigație te conduce la destinație, fără stres. Trebuie doar să alegi destinația și să lași sistemul de navigație prin satelit să îți stabilească traseul.

 

1Optional.

 
Încărcare wireless

Sistemul de încărcare wireless1 Combo-e Cargo  îți permite să îți încarci telefonul oricând în timpul deplasării – fără a avea nevoie de cabluri.

 

1Optional.

 
Serviciile OpelConnect1
O gamă inteligentă de servicii care oferă un nou grad de siguranță și asistență te ajută să rămâi conectat pe drum.  
  • Liniște sufletească: Apel de Urgență, Apel în caz de Defecțiune, Starea și informații regulate despre vehicul.
  • Confort: Funcții de la distanță pentru închiderea ușilor, alarmă și lumini2.
  • Condus inteligent: Bucură-te de o plimbare relaxată datorită Navigației Live și Gestionarea Călătoriilor și a Conducerii. 

 

1Disponibilitatea serviciilor OpelConnect diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament / o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile

2Introducere planificată la sfârșitul anului 2020.

Dinamiča de conducere

IntelliGrip

Sistemul Smart IntelliGrip1 se adaptează la condiții de aderență redusă, cum ar fi condusul prin noroi, nisip sau zăpadă și este disponibil cu cinci moduri de condus individuale.

 

1Optional.

 

Știai că...?

Opel + accesorii

Satisfacerea nevoilor tale individuale

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de Combo Cargo-ul tău. Proiectate și testate pentru Opel.

Imaginea poate diferi de produsul aflat la vânzare.

Ce urmează?