Skip To Content
Prezentare generală

Noul Combo-e Cargo îmbină experiența profesională Opel cu proiectarea de precizie pentru a crea un vehicul comercial complet electric, cu eficiență optimă și mobilitate electrică fără compromisuri. Deși compact, Combo-e Cargo poate prelua o sarcină utilă mare de 4,4 m³ și este susținut de caracteristici superioare de gestionare a încărcăturii, cum ar fi sistemul flex cargo de încărcare prin peretele despărțitor

Cauta ofertele speciale in stocul disponibil

Descoperă variantele Combo-e Cargo

Tot ce ai nevoie pentru a -ți duce treaba la bun sfârșit. 

Interior

O imbinare a spațiului și a tehnologiei
Combo-e Cargo a fost construit de la început, având drept obiectiv performanțele comerciale. Fie că te afli la volan și crești eficiența fiecărei călătorii prin intermediul panoului de informații pentru conducătorul auto și al ecranului digital e-Infotainment sau că lucrezi mai inteligent cu cel mai bun spațiu de încărcare din segment, Combo-e Cargo este versatil. Mai mult decât un simplu mijloc de transport compact dar versatil, Combo-e Cargo este un birou mobil de ultimă generație care îți permite să lucrezi din mers, beneficiind de caracteristici de conectivitate care să-ți îmbunătățească activitatea indiferent în ce direcție te-ai deplasa.

Experiența electrică

Totul în același loc
Optimizează-ți activitatea, cu acces comercial complet în zonele metropolitane și urbane, fără restricții datorate emisiilor. Încarcă și efectuează livrări la orice oră, datorită funcționării  silențioase a motorului complet electric. Minimizează responsabilitatea afacerii tale față de restricțiile privind emisiile de CO2 și taxele de mediu pentru vehicule, beneficiind în același timp de costuri de întreținere și funcționare semnificativ reduse.

Compatibilitate

Combină afacerile cu confortul
Du-ți afacerea mai departe cu o autonomie electrică de până la 275 km și o baterie de ultimă generație care se poate încărca rapid până la 80% din capacitate în doar 30 de minute. Mobilitatea urbană relaxantă a unui sistem de propulsie lin și silențios, în combinație cu un cuplu instantaneu și o viteză maximă de 130 km/h fac ca modelul Combo-e Cargo să fie la fel de confortabil, competent și plăcut de condus pe străzile orașului, ca și pe autostrăzi.

Caracteristici de vârf de clasă

Baterie avansată 
Cu tehnologia de ultimă generație a Combo-e Cargo, afacerea ta este întotdeauna pregătită să evolueze. O serie de tehnologii de recuperare a energiei, inclusiv frânarea regenerativă, înseamnă eficiență maximă și costuri minime de funcționare. Fiecare vehicul electric Opel vine cu o garanție a bateriei de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.  
Fără zgomot
Combo-e Cargo nu este proiectat doar pentru a te ajuta să îți menții afacerea în funcțiune fără probleme, ci și pentru a face fiecare călătorie la fel de lină. Motorul electric aproape silențios implică faptul că modelul Combo-e Cargo nu numai că nu are emisii, dar are și poluare fonică zero. De asemenea, izolarea fonică a cabinei asigură o experiență de condus relaxată și confortabilă.  
Moduri de condus
Opel știe că cheia succesului în afaceri este utilizarea uneltei potrivite pentru sarcina de lucru. De aceea, Selectorul Modului de Condus al Combo-e Cargo îți oferă un control și mai mare asupra manevrabilității, autonomiei și costurilor de funcționare ale vehiculului. Șoferul poate selecta butonul POWER pentru performanțe maxime și confort cu sarcini grele, NORMAL pentru un condus echilibrat între performanță și eficiență și ECO pentru o autonomie maximă și eficiență energetică.  
Încarcă până la 80% în doar 30 de minute

Combo-e Cargo dispune de o baterie cu 18 module de înaltă densitate de energie de 50kwh, care se poate încărca de la zero până la 80% din potențialul maxim în mai puțin de 30 de minute atunci când se utilizează un încărcător rapid public CC.1

 

1Timpii de încărcare depind de tipul și capacitatea stației de încărcare, de temperatura mediului și a bateriei și de tipul cablului de conectare. Te rugăm să contactezi distribuitorul tău Opel pentru informații suplimentare sau să vizitezi Opel.com.

 
Monitorizarea datelor vehiculului
Noii senzori sofisticați Combo-e Cargo și sistemele de monitorizare a datelor vehiculului oferă o imagine de ansamblu detaliată și o proiecție a condițiilor de condus, a autonomiei și a energiei. 
Costuri reduse de rulare
Pe măsură ce crește grija pentru calitatea aerului în orașe, iar zonele fără emisii din mediile urbane devin comune, vehiculele comerciale electrice sunt din ce în ce mai importante pentru o afacere rentabilă. Combo-e Cargo înseamnă independenta față de fluctuațiile prețurilor carburanților și taxelor pe vehicule, plus costuri de operare extrem de competitive și stimulente de achiziție sponsorizate de stat. 
Autonomie până la 275km1
Sistemul avansat de propulsie electrică al modelului Combo-e Cargo înseamnă că, deși are aceeași platformă fiabilă și robustă precum versiunile diesel și pe benzină și același volum maxim de încărcare de 4.4m3, acesta oferă totuși un condus fără emisii, cu autonomie mare și cu zgomot redus. Cu o autonomie maximă de până la 275 km, Combo-e Cargo este gata de drum. 

Serviciile Opel pentru autovehicule electrice

De la opțiuni de încărcare la servicii de mobilitate: serviciile Opel pentru autovehicule electrice oferă un start lin și lipsit de griji în lumea electromobilității.

Mai sunt multe de descoperit

Obține informații-cheie și configurează