Skip To Content
Prezentare generală

Movano-e

Noul Movano-e completează reînnoirea și electrificarea întregii game Opel vehicule comerciale cu disponibilitatea unui sistem de propulsie 100% electric. Noul Movano-e este unealta germană perfectă pentru orice activitate de transport, cu funcționalitatea legendară Opel de încărcare și funcțiile avansate de asistență a șoferului, construite pentru a maximiza productivitatea și a îmbunătăți costurile de operare

Cauta ofertele speciale in stocul disponibil

Descoperă variantele Movano-e

Fă cunoștință cu noul tău Movano-e

Caracteristici principale

Flexibilitate, confort, capabilități, sistem de propulsie

Expert în versatilitate

Noua Gamă Movano-e
Proiectat pentru a lucra din greu ca tine, Noul Movano-e corespunde nevoii tale comerciale având capacitatea și versatilitate, ca la modelele diesel, fără a compromite volumul de încărcare de până la 1285kg capacitate utilă. Pregătit să se adapteze cerințelor tale, Movano -e este disponibil în patru lungimi și trei înălțimi, putând fi configurat ca o gamă largă de variante, inclusiv panel van, crew van, chassis cab, chassis crew cab și chassis cowl- plus conversii din fabrică pentru pregătirea basculantei, dropside (obloane rabatabile) și campervan. Oriunde te duce afacerea ta, Movano-e este partenerul ideal.

Spațiu de lucru

Noua Cabină Movano-e
În interiorul cabinei Movano-e, reproiectată inteligent, vei găsi un spațiu cu caracterul practic necesar în lumea reală de care profesioniștii au nevoie pentru a reuși. Există, de asemenea, o zonă versatilă de birou mobil, cu spațiu din abundență pentru șofer și doi pasageri. Cu până la patru persoane suplimentare în modelul dubă al echipajului, întreaga echipă poate călători în confort. Toată lumea se bucură de liniște sufletească completă cu caracteristicile Opel Movano-e ample de asistență pentru șofer, inclusiv Frâna de Siguranță Automată, Avertizarea Unghiului Mort lateral și Avertizarea privind Depășirea Benzii.

Își face treaba

Noile capabilități Movano-e
Noul Opel Movano- e oferă soluții practice pentru provocările afacerilor moderne. Cu transmisie electrică puternică de 90kW cu un cuplu de până la 260 Nm și o viteză maximă de 110km/h înseamnă că, chiar și cu sarcini utile de până la 2.1 tone, un GVW de până la 4.0 tone și o capacitate a zonei de încărcare de până la 17m3, Noul Movano-e menține în continuare stabilitatea solidă și caracteristicile excelente de condus. Asigură viitorul afacerii tale cu o utilizare superioară a zonei de încărcare și o depozitare sigură a încărcăturii.

Putere profesională

Noile sisteme de propulsie Movano-e.
Eficiența competitivă a noului Movano-E este dusă la nivelul următor cu disponibilitatea unei opțiuni de propulsie 100% electrică, astfel încât să poți profita de avantajele unice ale utilizării electrice într-o singură mișcare inteligentă. Cu o motorizare robustă de 122CP (90kW) și o autonomie de până la 224 km, obții toate capacitățile de încărcare impresionante, dar cu costuri de funcționare mai mici, costuri zero pentru combustibil și emisii, plus stimulente financiare de la stat pentru taxele de drum și soluții de încărcare.

Vezi autonomia zilnică a noului tău Movano-e

Caracteristici de vârf de clasă

Baterie perfect integrată
Pachetul de baterii este amplasat în mod convenabil sub podea, fără nicio intruziune în zona de încărcare, ceea ce înseamnă că încă ai până la 17.0m3 spațiu de încărcare și chiar până la 1285 kg de sarcină utilă pentru varianta furgonetă cu până la 1890 kg pentru modelul de șasiu cabină. Proiectat pentru a performa, puterea noului Movano-e este 122CP (90kW) cu 260Nm cuplu disponibil instantaneu și o viteză maximă de până la 110 km/h. 
Fără zgomot
Atrage atenția asupra afacerii tale pentru toate motivele corecte. Sistemul de propulsie electric complet silențios cu baterie al noului Movano-e este ideal în medii urbane și rezidențiale , ceea ce înseamnă că „emisiile zero” se aplică la fel de mult poluării fonice cât și noxelor. Noul Movano-e rulează fără zgomot atât în interior, cât și în exterior, reducând stresul șoferilor în zilele lungi de lucru. 
Frânare regenerativă
Noul Opel Movano-E este ușor și intuitiv de utilizat. Acestea sunt doar trei moduri simple de condus (Drive, Neutral și Reverse) acționate prin intermediul a trei butoane amplasate la îndemână. Nici o parte din călătoria de lucru nu este irosită cu noul Movano-e. În timp ce conduci, de îndată ce ridici piciorul de pe pedala de accelerație, sistemul de frânare regenerativă recaptează energia cinetică și transformă această putere într-o autonomie și mai mare. 
Încărcare rapidă & ușoară
Noul Movano-e te lasă să alegi între două baterii - 37kwh și 75kwh, în funcție de autonomia necesară pentru operațiunile tale de zi cu zi. Încărcarea de la zero la 80% din intervalul optim durează doar o oră pentru ambele pachete la o stație de încărcare publică de 50kw, ceea ce înseamnă o perioadă minimă de nefuncționare atunci când se încarcă. Noul Movano-E are, de asemenea, un încărcător Dual la bord (monofazat 7KW și trifazat 22kW) perfect pentru utilizarea cu tipuri variate de stații de încărcare și pentru a îl pregăti peste noapte pe Noul Movano-e pentru toată ziua următoare. 
Monitorizarea datelor vehiculului
Noii senzori sofisticați Movano-e și sistemele de monitorizare a datelor vehiculului oferă o imagine de ansamblu detaliată și o proiecție a condițiilor de condus, a autonomiei și a energiei. Modul de condus, autonomia și nivelurile de încărcare rămase sunt afișate convenabil în oglinda retrovizoare. 
Acces complet
Pe măsură ce crește grija pentru calitatea aerului în orașe, iar zonele fără emisii din mediile urbane devin comune, vehiculele comerciale electrice sunt din ce în ce mai importante pentru afaceri rentabile. Noul Movano-e înseamnă libertate față de fluctuațiile prețurilor carburanților și a taxelor pe vehicule, plus costuri de operare extrem de competitive și stimulente de cumpărare de la stat. 

Serviciile Opel pentru autovehicule electrice

De la opțiuni de încărcare la servicii de mobilitate: serviciile Opel pentru autovehicule electrice oferă un start lin și lipsit de griji în lumea electromobilității.

Mai sunt multe de descoperit

Obține informații cheie și configurează