Skip To Content
Caracteristici

Noul Opel Movano

Instrumentul german perfect pentru slujbă

Design

Design exterior
Arată lumii că iei afacerile în serios. Noul Movano are un stil modern nou, care face o declarație serioasă, îmbunătățind funcționalitatea deja legendară, cu un aspect și o senzație profesională. 
Confortul cabinei
Interiorul spațios al noului Movano oferă un mediu de lucru extrem de funcțional, dar confortabil. Este un birou mobil versatil, cu conectivitate digitală avansată prin OpelConnect. Este loc pentru trei în față și pentru încă patru membri ai echipajului în partea din spate a modelului van. 

Versatilitate

Stiluri și dimensiuni ale caroseriei

Noul Opel Movano iți oferă diferite tipuri de caroserie în patru lungimi diferite și trei înălțimi în două game diferite: 

 

  • Panel Van, Crew Van, Chassis Cab, Chassis Crew cab, Chassis Cowl & Platform Cab
  • Conversii din fabrică pentru modelele Basculantă și Dropside (Obloane Rabatabile)
  • Patru Greutatea brută a vehiculului (GVW): 3.0t, 3.3t, 3.5t și 4.0t
 
Versatilitatea zonei de încărcare 

Zona de încărcare Opel Movano este printre cele mai bune din clasă, cu acces ușor prin uși cu deschidere largă și capacitate de până la 17.0m³. Cu spațiu pentru până la patru euro-paleți, puteți configura Movano pentru o capacitate maximă, încărcând până la linia de acoperiș pe fiecare model pentru un acces mai bun, toate cu securitate și siguranță maximă prin protecția podelei și a panoului lateral1

 

1Opțional

 

Cargo

Sarcini utile

Patru calificări diferite GVW sunt disponibile: 3000kg, 3300kg, 3500kg și 4000kg 

Sarcină utilă de până la 2100kg 

Capacitate de remorcare de până la 3000kg 

 
Siguranța încărcăturii & peretele despărțitor 
Spațiu și confort pentru tine, echipajul și încărcătura ta. Spațiile abundente și practice de depozitare sunt la o mână distanță în întreaga cabină, inclusiv depozitarea sigură sub scaun. Configurează-ți spațiul așa cum se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii tale, inclusiv un perete despărțitor cu sau fără fereastră și puncte extinse de ancorare a încărcăturii pentru a face orice încărcare sigură pentru transport. 

Conectivitate

Infotainment
Șoferul și pasagerii sunt bine îngrijiți având radio digital, conectivitate Bluetooth și USB. Nivelurile superioare de echipare sunt dotate cu ecran tactil digital de 5 inch și opțiunea de a adăuga un GPS integrat.  
Cameră retrovizoare
Camera de mers înapoi face manevrarea noului Movano mai sigură și mai precisă. Acesta permite șoferului să vizualizeze zona din spatele vehiculului pe ecranul tactil în timp ce manevra are loc și oferă direcție cu linii de ghidare colorate diferit. Se activează automat atunci când este cuplată treapta de mers înapoi sau ușile din spate sunt deschise și poate fi combinată cu senzorii de distanță de parcare din spate pentru o siguranță suplimentară.  

Cabina Movano

Scaune față
Scaunele din față individuale includ tetiere din spumă detașabile și reglabile, spătare reglabile și reglare longitudinală.  
Scaun central pliabil 
Creează o masă utilă pentru a plasa un laptop sau o cutie de prânz atunci când staționează cu două suporturi de băuturi la îndemână.  
Încălzitor auxiliar webasto 
Încălzitorul de parcare programabil preîncălzește motorul și cabina înainte de pornire. Sistemul dispune de un cronometru integrat care vă permite să programați timpii de încălzire cu până la 24h în avans. Sistemul încălzește rapid cabina, dezgheață geamurile și încălzește motorul și circuitul lichidului de răcire.  
Scaun șofer cu suspensie pneumatică
Ideal pentru teren accidentat sau distanțe lungi. Reglabil în patru direcții cu cotieră fixă și cu sensibilitate reglabilă a suspensiei într-un interval de 40 kg până la 130 kg.  
Spațiu de depozitare din belșug

O mulțime de spațiu de stocare de-a lungul cabinei pentru toate documentele tale și pentru sculele utile zi cu zi pentru afacerea ta, inclusiv torpedo, tăvi inferioare de depozitare plus spații deasupra capului de depozitare, suporturi de băuturi și buzunare la îndemână pe ușă1

 

1Depinde de piață 

 
Birou mobil 
Clip board util care poate fi ascuns în tabloul de bord atunci când nu este necesar. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ține un smartphone sau o tabletă cu accesorii adaptate corect.  

Eficiența condusului

Motor și transmisii
Opel Movano oferă puterea de a face treaba corect. O nouă gamă de motoare diesel 2.2 euro 6d compatibile este disponibilă cu ieșiri de 88kW/120HP, 103kW/140HP și 123kW/ 165HP, cu un cuplu maxim de până la 370Nm și o transmisie manuală robustă cu 6 viteze.
 
Costuri de funcționare 
Opel Movano oferă afacerilor de toate dimensiunile un cost total de proprietate extrem de competitiv, cheltuieli de service programate excelente și previzibile, economie superbă de combustibil și emisii reduse.  

Asistență șofer și siguranță

Sistemul de control electronic al stabilității (ESP)
Împreună cu controlul tracțiunii, sistemul ESP utilizează frânarea roților și frânarea motorului pentru a limita rotația roților în cazul pierderii aderenței. Un sistem integrat de control adaptiv al sarcinii ajută la menținerea traseului inițial a vehiculului în condiții dificile prin adaptarea ESP-ului vehiculului în funcție de greutatea și distribuția sarcinii utile. 
Recunoașterea semnelor de circulație
În combinație cu Tempomat, acest sistem recunoaște vizual indicatoarele rutiere și avertizează șoferul cu privire la restricțiile de viteză locale.  
Tempomat cu limitator de viteză
Permite șoferului să mențină o viteză constantă sau să limiteze viteza maximă a vehiculului. 
Avertizare privind depășirea benzii
Monitorizează permanent drumul prin intermediul camerei situate deasupra oglinzii retrovizoare. În cazul în care vehiculul se deplasează în afara benzii de circulație, se aude un avertisment audio. 
IntelliGrip
Cu controlul integrat inteligent al tracțiunii, conducerea în condiții dificile este îmbunătățită, deoarece sistemul transferă tracțiunea pe roată cu cea mai mare aderență. Controlul coborârii în pantă face parte, de asemenea, din această opțiune inovatoare și permite șoferului să păstreze controlul complet al autoutilitarei pe un deal noroios sau stâncos, fără a fi nevoie să atingă accelerația. 
Alertă de Trafic pentru Marșarier 
Folosind senzorul din spate, sistemul detectează vehiculele care se apropie în spatele autoutilitarei și emite un avertisment sonor pentru șofer, ajutând la evitarea accidentelor la ieșirea cu spatele dintr-un loc de parcare. 
Asistență avansatăla frânare

Sistemul1 avertizează acustic șoferul de situațiile periculoase din față. Dacă un alt vehicul se apropie prea mult, sistemul inițiază automat frânarea în cazul în care șoferul nu reacționează. 


1Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
Alertă unghi mort
Sistemul de alertă unghi mort avertizează șoferul atunci când este periculos să schimbe benzile din cauza vehiculelor sau a obiectelor aflate în unghiul mort. 
Asistență pentru siguranța remorcii 

Opel Movano oferă trei funcții speciale de siguranță a remorcii:   

 

  • Detectarea automată a remorcii pentru a determina prezența sau absența unei remorci remorcate. 
  • Detectarea lungimii remorcii pentru a estima lungimea acesteia.  
  • Alertă extinsă la unghiul mort pentru a detecta vehiculele învecinate în calea remorcilor la schimbarea benzilor.  
 

Opel + Accesorii

Se potrivește tuturor nevoilor tale

Exprimă-te și profită din plin de modelul Movano cu accesoriile originale Opel+. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel.

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Pașii următori