Skip To Content
Prezentare generală

Movano

Noul Movano beneficiază de celebra calitate Opel, este practic, iar acum a fost îmbunătățit cu variante specializate, design profesional împrospătat, caracteristici îmbunătățite de asistență pentru șofer și capacitate mai mare de încărcare. Acum, mai mult ca niciodată, noul Opel Movano este instrumentul german perfect pentru job. 

Cauta ofertele speciale in stocul disponibil

Fă cunoștință cu noul tău Movano

Caracteristici principale

Flexibilitate, confort, capabilități, sistem de propulsie

Expert în versatilitate

Noua Gamă Movano
Construit pentru afaceri și proiectat să lucreze la fel de mult ca și tine, noul Movano vine în întâmpinarea nevoilor tale., având capacitatea și versatilitatea de a face față oricărei sarcini. Movano este pregătit să se adapteze cerințelor tale, disponibil în patru lungimi și trei înălțimi, configurat ca o gamă largă de variante, inclusiv panel van, crew van, chassis cab, chassis crew cab și chassis cowl – plus conversii din fabrică pentru pregătirea basculantei, dropside și campervan. Oriunde te duce afacerea ta, Movano este partenerul ideal.

Spațiu de lucru

Noua Cabină Movano
În interiorul cabinei Movano, reproiectată inteligent, vei găsi un spațiu cu caracterul practic necesar în lumea reală de care profesioniștii au nevoie pentru a reuși. Este, de asemenea, o zonă de birou mobil versatil cu conectivitate avansată prin OpelConnect. Cu spațiu din belșug pentru șofer și doi pasageri și până la patru membri ai echipajului, întreaga echipă poate călători în confort. Toată lumea se bucură de liniște sufletească completă cu caracteristicile Opel Movano pentru sigurnață, inclusiv sistemul defrânare automată, avertizare pentru unghiul mort și avertizare la părăsirea accidentală a benzii de rulare.

Își face treaba

Noile capabilități Movano
Noul Opel Movano oferă soluții practice pentru provocările afacerilor moderne. Chiar și cu încărcături de până la 2,1 tone, un GVW de până la 4,0 tone și o capacitate de încărcare de până la 17 m3, Noul Movano menține în continuare o stabilitate solidă și caracteristici excelente de condus. Asigură viitorul afacerii tale cu o utilizare superioară a zonei de încărcare și o depozitare sigură a încărcăturii.

Putere profesională

Motorizările Noului Movano
Opel Movano duce eficiența competitivă la nivelul următor cu un motor diesel robust de 2.2 litri. Complet conform cu standardul Euro 6d, propulsorul turbo este proiectat pentru a reduce costurile de operare și pentru a oferi un cuplu superb, menținând în același timp o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil și emisii reduse de CO2.

Pașii următori