Skip To Content
Caracteristici

Rasfata-te cu functionalitati de top oferite de Vivaro

Versatilitate

Dimensiuni
Disponibil în trei dimensiuni diferite, fiecare model Vivaro oferă echilibrul perfect între dimensiunile exterioare relativ compacte și interiorul spațios, foarte flexibil. 

În special, versiunea mică1 cu o lungime de 4,60 m este agilă pe străzile urbane înguste și în zonele unde spațiul este limitat. Această variantă poate încărca 2 europaleți, în timp ce variantele medii și mari pot încărcate câte 3.

 

1Versiunile mici Vivaro sunt disponibile în modele furgon Vivaro.

Parcare simplă
Ușile electrice glisante oferă o deschidere largă și confortabilă pentru pasagerii spate și încărcături, iar înălțimea sub 1,9 m¹ asigură acces sigur în parcările subterane. 
1Limita de înălțime de sub 1,9 m nu se aplică pentru versiunea Vivaro cu ampatament lung sau variantele cu o sarcină utilă maximă de 1400 kg.
Tipuri de caroserie
Disponibil în trei tipuri de caroserie, modelul Vivaro oferă o largă varietate de funcții în conformitate cu cerințele individuale ale afacerii tale. 

Varianta Panel Van1 li se potrivește celor care transportă constant încărcături, având până la trei scaune în față, în timp ce varianta Crew Van2 oferă spațiu de până la 6 scaune cu o banchetă spate pentru pasageri. Varianta Platform Cab3 este creată pentru a oferi baza perfectă pentru o gamă largă de conversii.

 

1Disponibil în 3 dimensiuni: mic, mediu sau mare.

2Disponibil în 2 dimensiuni: mediu sau mare.

3Disponibil în varianta medie.

 

Încărcătură

Flex cargo
Bancheta inovatoare FlexCargo® cu 2 scaune sporește flexibilitatea modelului Vivaro, creând un volum de încărcare competitiv de până la 6,6 m3(1) și o lungime maximă de încărcare de până la 4 m. 

Profită de lungimea maximă de încărcare de 2,86 m pentru varianta Vivaro cu ampatament lung sau utilizează peretele despărțitor FlexCargo®2 pentru obiectele cu o lungime de până la 4 m.

 

1Alege furgonul Vivaro cu FlexCargo® și ampatament lung pentru un volum de încărcare maxim de până la 6,6 m3.

2Opțional.

Sarcină utilă

Scurtează călătoriile prin transportarea mai multor încărcături cu ajutorul sarcinii utile maxime generoase de 1400 kg1 a modelului Vivaro.

 

1Opțional. Sarcina utilă standard este de 1000 kg.

 
Uși glisante

Cu ajutorul ușilor electrice glisante duale¹ și accesului „mâini libere”1 pe bază de senzori, deschiderea furgonului Vivaro când ai mâinile ocupate și accesarea spațiului vast de încărcare va necesita un efort minim.

 

1Opțional.

 
Dimensiuni
Unic în segmentul său de competiție, în versiunea cu ampatament scurt de 4,6 m – este perfect pentru șoferii care circulă frecvent în spațiul urban. 

În ciuda dimensiunilor compacte, varianta cea mai mică este disponibilă cu o sarcină utilă maximă de 1400 kg1. Varianta de ampatament mediu are 4,95 m în lungime sau poți alege varianta mare cu mai mult spațiu chiar și pentru o lungime de 5,3 m.

 

1Opțional – sarcina utilă standard este de 1000 kg.

Conectivitate

Infotainment
Găsește cea mai rapidă rută către destinația ta cu ajutorul ecranului tactil de 7“1 și Multimedia Navi¹. Accesează toate fișierele audio și conținutul de pe smartphone cu Android Auto™1,2 sau Apple CarPlay™1,2

1Opțional.

2Compatibilitatea și anumite funcționalități pot fi diferite în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Apple CarPlay este marcă a Apple Inc., înregistrată în S.U.A. și alte țări. Android Auto este marcă înregistrată a Google Inc.

Este posibil ca Apple CarPlay și Android Auto să nu fie disponibile în toate țările și să depindă de versiunea sistemului de operare. Consultă www.apple.com sau www.android.com

Opel Connect
Rămâi conectat în timpul deplasării cu ajutorul tehnologiei inteligente și sistemelor de securitate

Caracteristicile utile precum apelarea de urgență, apelarea pentru pană cu acces la asistența rutieră și Navigare live vor fi disponibile în decursul anului 20191.

 

1Apelarea de urgență și pentru pană sunt disponibile ca opțiune pentru autovehicule din mai 2019, iar alte servicii Opel Connect vor fi disponibile începând din trimestrul 4 2019. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

Birou mobil

Masă de birou reglabilă
Cu ajutorul banchetei FlexCargo® cu 2 scaune1 transformă-ți furgonul Vivaro într-un birou mobil, cu o masă de birou reglabilă pentru șofer sau pasager. 

Profită de suportul pentru smartphone/tabletă¹ pentru a-ți ține dispozitivele în siguranță. Bucură-te de volumul de depozitare suplimentar de sub perna banchetei de pasageri1, pentru a putea depozita echipamentul de lucru și alte obiecte de valoare de până la 60 l.

 

1Opțional.

Scaune încălzite

Bucură-te de un nivel sporit de confort în cabina spațioasă a furgonului Vivaro, cu scaune încălzite1 pentru vremea răcoroasă.

 

1Opțional.

 
Spații de depozitare
Echipat cu cutii de depozitare deschise în planșa de bord, spații pentru sticle de 1,5 l în portiere torpedo cu funcție de răcire, modelul Vivaro are un spațiu multifuncțional. 
Izolat fonic
Diferitele materiale integrate în cabină oferă izolare fonică suplimentară, astfel încât să poți ține zgomotul la distanță și să te bucuri de o experiență de conducere relaxantă. 

Pachet asistență șofer

Asistență șofer
Nu este ușor să fii precaut mereu. Avertizarea în caz de somnolență analizează stilul tău de conducere prin camera frontală și volan pentru a te anunța cu privire la o pauză rapidă. 
Sistemul de avertizare privind banda de circulație recunoaște când autovehiculul schimbă benzile și îl alertează sonor și vizual pe șofer. Sistemul avansat de reglare a farurilor comută automat farurile între faza lungă și faza scurtă pentru a evita orbirea altor șoferi. Limitatorul adaptiv de viteză utilizează asistentul pentru recunoaşterea indicatoarelor de limitare a vitezei pentru a analiza schimbările limitatorului de viteză. Cu o singură apăsare a butonului de memorie, îi vei permite tempomatului să regleze corespunzător viteza.
Pachet siguranță șofer
Printr-o singură apăsare a butonului de memorie, tempomatul automat micșorează sau restabilește viteza pentru a menține distanța față de autovehiculul din față în situații de trafic, restabilind-o când carosabilul este liber. 
Sistemul de avertizare pentru unghiul mort utilizează senzori și o proiecție vizuală pe oglinda exterioară, alertându-l pe șofer cu privire la autovehiculele din unghiul mort al Vivaro pentru a preveni accidentele în situații de depășire. Avertizarea privind o coliziune frontală scanează drumul pentru a-l avertiza pe șofer cu privire la o potențială coliziune cu autovehicule sau pietoni. Dacă este necesar, Frâna automată de urgență acționează pentru evitarea unui accident prin aplicarea automată a frânelor, independent de șofer.
Head-Up Display
Unic în segmentul său, vezi informațiile importante precum datele de viteză și tempomat proiectate în direcția privirii șoferului pe Head-Up Display din modelul Vivaro. 
Cameră video pentru Marșarier la 180°

Scapă de stresul generat de parcare și de virajele strânse din mediul urban cu ajutorul Camerei video pentru marșarier, panoramică 180°,tehnologie proiectată pe ecranul tactil de 7“1.

 

1Opțional.

 

Eficiență

Motoare și transmisii
Alege gama de motoare puternice, dar și econome conforme standardului de emisii Euro 6d-TEMP, care dezvoltă o putere de până la 180 cp, pentru costuri de rulare scăzute, emisii reduse și eficiență maximă. 
Bucură-te de o schimbare precisă a vitezelor pentru o conducere lină și alege transmisiile manuale și automate rafinate ale furgonului Vivaro.
Cost total de exploatare
Opel îți menține afacerea pe roate cu cele mai mici costuri, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an – crescând profitabilitatea acesteia. 

Bucură-te de o combinație de beneficii rentabile:

  • Garanție pentru autovehicule noi de 24 de luni, fără limită de kilometraj, 5 ani garanție anti-perforare
  • O rețea europeană cu peste 4.500 de puncte de service Opel, peste 3.000 de centre de service pentru autovehicule comerciale
  • Include asistența rutieră Opel pentru primul an, în 40 de țări
  • Piese de schimb originale Opel garantate
  • Costuri reduse de service și întreținere
  • Intervale de service lungi: de până la 2 ani/50.000 km
IntelliGrip
Sistemul IntelliGrip al furgonului Vivaro, inclusiv pneurile create special pentru șantierele de construcții, oferă nivele suplimentare de tracțiune pentru suprafețele cu nămol, nisip sau zăpadă. 
Conversii 4x4
Alege conversia 4x4 Dangel1 pentru o mobilitate crescută pe suprafețele de drum problematice sau chiar și pe teren accidentat. 

De asemenea, conversia suplimentară 4x2 de la Dangel este disponibilă.

 

1Activează sistemul pentru a comuta modelul Vivaro pe modul tracțiune integrală; dezactivează-l pentru a reveni la tracțiunea obișnuită.

Accesorii Opel+

Potrivit pentru toate nevoile tale

Exprimă-te și profită din plin de modelul Vivaro cu accesoriile originale Opel+. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel.

 

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Deflectoare de vânt
Arată detalii
Kit protecție compartiment de marfă
Arată detalii
Portbagaj de acoperiș
Arată detalii
Bare de acoperiș
Arată detalii
Cârlig de remorcare cu articulație sferică
Arată detalii

Pașii următori