Skip To Content
Prezentare generală

Vivaro Panel Van

De La 22 858 fără TVA Preț special 26 758 fără TVA Preț lista

Apucă-te serios de treabă și cu eficiența unui profesionist. Configurația flexibilă și conectivitatea de înaltă tehnologie sporesc confortul, iar spațiul de încărcare generos și sarcina utilă mare contribuie la productivitate

Cauta ofertele speciale in stocul disponibil

Cel mai bun instrument pe care-l ai este furgonul tău

Marcă

Flexibilitate, confort, dimensiuni

Găsește adaptarea perfectă

Dimensiuni

Disponibil în trei dimensiuni diferite, fiecare model Vivaro oferă echilibrul perfect între dimensiunile exterioare relativ compacte și interiorul spațios, foarte flexibil.

În special, versiunea mică1 cu o lungime de 4,60 m este agilă pe străzile urbane înguste și în zonele unde spațiul este limitat. Această variantă poate încărca 2 europaleți, în timp ce variantele medii și mari pot încărcate câte 3.

 

1Versiunile mici Vivaro sunt disponibile în modele furgon Vivaro.

Utilizează sistemul „mâini libere”

Uși glisante

Cu ajutorul celor două uși electrice glisante1 și accesului „mâini libere”1 pe bază de senzori, deschiderea furgonului Vivaro când ai mâinile ocupate și accesarea spațiului vast de încărcare va necesita un efort minim.

 

1Opțional.

Împachetare inteligentă

Flex Cargo

Bancheta inovatoare FlexCargo® cu 2 scaune sporește flexibilitatea modelului Vivaro, creând un volum de încărcare competitiv de până la 6,6 m3(1) și o lungime maximă de încărcare de până la 4 m.

Profită de lungimea maximă de încărcare de 2,86 m pentru varianta Vivaro cu ampatament lung sau utilizează peretele despărțitor FlexCargo®2 pentru obiectele cu o lungime de până la 4 m.

 

1Alege furgonul Vivaro cu FlexCargo® și ampatament lung pentru un volum de încărcare maxim de până la 6,6 m3.

2Opțional.

Oferte

Tehnologie germană pentru afaceri care nu stau pe loc

Condiții speciale de leasing1

1Oferta se supune unor termene și condiții și este valabilă exclusiv pentru persoane juridice.

Pașii următori