Skip To Content
Prezentare generală

Vivaro-e Panel Van

Noul Opel Vivaro-e este alegerea premium pentru afacerile cu cele mai ridicate standarde profesionale, care necesită ca autovehiculele lor să se potrivească perfect într-un proces de lucru optimizat. Cu un caracter fără compromisuri și conducere fără emisii, Vivaro-e este ideal pentru mediul urban și nu numai, fiind disponibil în trei variante de lungime și cu două dimensiuni diferite pentru baterii, care asigură o autonomie de până la 330 km (WLTP)¹

1Consumul de energie (regim mixt) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisii de CO2: 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 230 km - 330 km (în funcție de nivelurile de echipare).***
Cauta ofertele speciale in stocul disponibil

Caracteristici principale

LIVRARE CU ZERO EMISII.

Eficiență.
De la autostradă până la ultimul kilometru de șosea din oraș, caracterul fără compromisuri al noului Vivaro-e asigură potențial comercial complet electric, fără a limita posibilitățile de utilizare sau durabilitate. Opel înțelege nevoile comerciale practice ale clienților noștri profesioniști, concentrându-se pe fiabilitate și costuri de exploatare reduse.

PROFESIONISTUL ÎNCĂRCĂTURILOR.

Funcție de încărcare fără compromisuri.

La fel ca modelul Vivaro cu motor cu combustie internă, noul Vivaro-e convinge prin date și cifre legate de transport. Acesta oferă o sarcină utilă maximă de top de 1200 kg1, un volum de încărcare extrem de competitiv, de până la 6,6 m3 (2) și o lungime de încărcare maximă de până la 4 m(2).

 

Deși vei avea spațiu liber, nu vei avea întotdeauna mâinile libere, motiv pentru care noul Vivaro-e este dota opțional cu uși glisante electrice³, pe care le poți deschide printr-o mișcare cu piciorul pe sub ușile spațiului de încărcare.

 

¹La modele L2 echipate cu FlexCargo®.

2, 3În funcție de model.

AFACERI INTELIGENTE.

e-INFO.

Cu noul Vivaro-e ești în control deplin, cu toate informațiile de care ai nevoie, autovehiculul punându-ți la îndemână o imagine digitală de ansamblu privind călătoria ta.

 

Panoul special de instrumente e-INFO oferă o reprezentare grafică simplă în timp real, pentru ca tu să îți planifici activitățile cu încredere.

PENTRU URMĂTOAREA CĂLĂTORIE.

Pregătit pentru autostradă.

Cu sistemul de propulsie complet electric și arhitectura îmbunătățită a habitaclului noului Vivaro-e afacerea ta se poate extinde în siguranță și mai eficient în mediul urban și nu numai, autovehiculul fiind nu doar pregătit pentru oraș, ci și pentru autostradă. Menține ritmul în orice mediu de afaceri, datorită cuplului instant și vitezei maxime de 130 km/h, protejând în același timp bunurile cele mai de preț.

 

Noul Vivaro-e este la fel de profesionist pe autostradă, pe străzile din orașe și pe șantiere, datorită unei serii de sisteme de siguranță pentru a proteja echipa și încărcătura în orice mediu, cum ar fi Frânarea automată de urgență, Asistentul pentru menținerea benzii de circulație, Alerta privind unghiul mort lateral, camera video pentru marșarier cu vedere la 180° și sistemul opțional pentru controlul tracțiunii IntelliGrip.

ADAPTAT PERFECT PENTRU AFACEREA TA.

Versatilitate.

Noul Vivaro-e este întotdeauna perfect adecvat pentru nevoile afacerii tale. Combină lungimea ideală a autovehiculului cu capacitatea bateriei de care ai nevoie pentru utilizarea în mediul urban și nu numai. Versiunea electrică este disponibilă cu o baterie de 50 kWh pentru o autonomie de până la 230 kilometri sau de 75 kWh, pentru autonomie de până la 330 km (WLTP)1.

 

1Consumul de energie (regim mixt) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisii de CO2: 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 230 km - 330 km (în funcție de nivelurile de echipare).***

Verifică autonomia zilnică a modelului tău Vivaro-e

Caracteristici de top

Baterie integrată perfect

Noul Opel Vivaro-e este disponibil cu o baterie de 50 kWh pentru o autonomie de până la 230 kilometri sau de 75 kWh, pentru autonomie de până la 330 km¹. Tehnologia și arhitectura revoluționare Opel în materie de sisteme de propulsie înseamnă că bateria joasă, plată asigură un centru de greutate stabil și un spațiu maxim în habitaclu pentru modelul Vivaro-e.

 

1Consumul de energie (regim mixt) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisii de CO2: 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 230 km - 330 km (în funcție de nivelurile de echipare). Datele privind autonomia și consumul electric menționate sunt preliminare și respectă procedura de testare WLTP, pe baza căreia vor fi omologate noile autovehicule începând cu 1 septembrie 2018. Omologarea CE de tip și Certificatul de conformitate nu sunt disponibile deocamdată. Valorile preliminare pot fi diferite față de datele din cadrul omologării finale oficiale de tip. Acestea pot varia în funcție de condițiile actuale de utilizare și de diferiți factori precum: viteza, confortul termic la bordul autovehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul autovehiculului, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, contactează dealerul tău Opel. Pentru informații suplimentare [refer to the website that has put in place to explain the WLTP.]

 
Silențiozitate
Atrage doar atenție pozitivă asupra afacerii tale. Sistemul de propulsie complet electric și silențios al noului Vivaro-e este ideal în zonele urbane și rezidențiale aglomerate, „emisiile zero” fiind valabile în ceea ce privește poluarea fonică și gazele de eșapament. Vivaro-e funcționează silențios la interior și la exterior, reducând stresul șoferilor în timpul zilelor lungi de lucru. 
Frânare regenerativă
Nicio parte a zilei de lucru nu este irosită cu noul Vivaro-e. În timpul conducerii, imediat ce eliberezi pedala de accelerație, sistemul de frânare regenerativă preia energia cinetică din timpul frânării și o utilizează pentru sporirea autonomiei. Cu setarea la nivel maxim (modul B), poți efectua majoritatea deplasărilor scurte fără a utiliza frânele tradiționale, reducând în acest fel nivelul de uzură și costurile de întreținere asociate. 
Încărcare rapidă și simplă
Bateriile cu densitate de energie mare de 50 kWh/18 module și 75 kWh/27 de module se pot încărca de la zero la 80% din autonomia optimă în dar 30 de minute, respectiv 45 de minute, folosind un încărcător public de 100 kW. Încărcătorul integrat de 7,4 kW sau cel îmbunătățit de 11 kW sunt perfecte pentru a pregăti peste noapte noul tău Vivaro-e pentru următoarea zi de lucru plină. 
Monitorizarea datelor autovehiculului
Senzorii sofisticați și sistemele de monitorizare a datelor vehiculului din echiparea noului Vivaro-e vă oferă o imagine detaliată și o estimare a condițiilor de drum, autonomiei și energiei. 
Costuri reduse de exploatare
Pe măsură ce îngrijorarea crește cu privire la calitatea aerului în orașe, iar zonele fără emisii din mediul urban devin tot mai comune, autovehiculele comerciale electrice sunt din ce în ce mai importante pentru o afacere eficientă din punctul de vedere al costurilor. Vivaro-e înseamnă a nu depinde de costurile variabile ale carburanților și scutirea de plata valorii integrale a taxelor auto, precum și costuri de exploatare extrem de competitive și stimulente de achiziționare oferite de stat. 

Serviciile Opel pentru autovehicule electrice

De la opțiuni de încărcare la servicii de mobilitate: serviciile Opel pentru autovehicule electrice oferă un start lin și lipsit de griji în lumea electromobilității.

Pașii următori