Hybrid experienţă

GRANDLAND X HYBRID4.

Noul Hibrid Plug-In 4x4

Descoperă Grandland X Hybrid4 și atuurile sale. Încărcare rapidă și ușoară, 4 moduri de condus, 300 CP și 4x4. Puterea unui SUV. Inteligența unui hibrid. Primești totul fără nici un compromis.

CREAT PENTRU A FI EFICIENT.

EFICIENȚĂ
Caracterul superior al unui SUV se îmbină cu tehnologia inovatoare plug-in hibrid pentru o eficiență maximă. Încărcat ca un autovehicul complet electric , Grandland X Hybrid4 poate parcurge o distanță rezonabilă doar cu motorul electric. Astfel, reduci la zero emisiile de gaze de eșapament când motorul cu ardere internă nu este utilizat. Iar tu vei avea parte de o experiență de conducere eficientă și captivantă.

MODURI PENTRU TOATE STĂRILE.

FLEXIBILITATE

Îți place să conduci eficient, dar și să ai parte de dinamism pe drum? Bucură-te de flexibilitate oriunde te-ai afla: cu diferitele moduri de conducere și tehnologia plug-in hibrid, Grandland X Hybrid4 oferă un nivel maxim de flexibilitate. Bucură-te de toate avantajele unui SUV și ale unui autovehicul electric. Comută ușor între următoarele moduri:

 

  • 4WD (doar pentru tracțiune integrală)
  • Sport
  • Hibrid
  • Electric

DOAR ÎNCARCĂ-L.

ÎNCĂRCARE
Grandland X Hybrid4 poate fi încărcat foarte simplu. Bateria poate fi încărcată ca la un autovehicul electric la orice stație publică de încărcare CA sau acasă printr-un cablu sau wallbox. Rezultatul: bateria este complet încărcată oriunde te-ai afla, utilizezi doar motorul electric și reduci emisiile la zero.
AFLĂ MAI MULTE DESPRE SERVICIILE OPEL PENTRU AUTOVEHICULE ELETRICE

ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

CARACTERISTICI NOI
Grandland X Hybrid4 este SUV-ul plug-in hibrid pe care îl așteptai. Aspectul său îndrăzneț este amplificat de capota neagră opțională în combinație cu un acoperiș negru. Jantele specifice bicolore din aliaj de 19" cu design diamond evidențiază designul său atletic. Pentru o plăcere sporită, autovehiculul este echipat cu o transmisie cu 8 trepte cu maneta jucând rolul unui sistem de comandă electronic al transmisiei automate . Volanul din piele cu partea inferioară plată și padele de schimbare a treptelor adaugă un accent sportiv. Iar cu ecranul tactil color de 8" standard care include sistemul de navigație și paginile specifice Hybrid4 , ai la îndemână tot ce îți dorești.

PUR ȘI SIMPLU ELECTRIC: ELECTROMOBILITATEA SIMPLIFICATĂ.

SERVICIILE OPEL PENTRU AUTOVEHICULE ELECTRICE
De la opțiuni de încărcare la funcții de comandă la distanță: serviciile Opel pentru autovehicule electrice oferă o introducere lină și lipsită de griji în electromobilitate.
AFLĂ MAI MULTE DESPRE SERVICIILE OPEL PENTRU AUTOVEHICULE ELETRICE

GRANDLAND X HYBRID

GRANDLAND X HYBRID TRACȚIUNE FAȚĂ

Alegerea ideală pentru eficiență maximă, Grandland X este disponbil și în varianta Hybrid cu tracțiune față. Cu o transmisie automată cu 8 trepte, 225 CP1 și o autonomie electrică de 42 km, Grandland X Hybrid este în același timp distractiv de condus și foarte economic.

 

SFAT: Autonomia afișată în Corsa-e, chiar când este încărcată 100%, este o estimare bazată pe istoricul de condus. Dacă ți cont de factorii care influențează autonomia (viteza, stilul de condus, confortul termic ), autonomia afișată se va recalcula în funcție de noul stil de condus.

 

1Consum combustibil combinat 1,5–1,6l/100 km; emisii CO2 combinat 34 –36 g/km, consum energie combinat 15,3 –15,9 kWh/100 km; autonomie electrică (combinat) 70-73 km (în funcție de echipare). Valorile consumului de combustibil, emisiile de CO2 și autonomia electrică sunt în conformitate cu procedura de testare WLTP, pe baza căreia sunt omologate, incepând cu 1 Septembrie 2018, noile autovehicule. Această procedură WLTP înlocuiește ciclul European drive cycle (NEDC), care a fost procedura folosită anterior. Datorită condițiilor mai apropiate de realitate, consumul de combustibil și emisiile CO2 determinate sub WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari comparativ cu cele măsurate în ciclul NEDC. Consumul de combustibil, emisiile CO2 și autonomia pot varia ăn funcție de condițiile actuale de utilizare și diferiți factori cum ar fi: frecvența de încărcare, stilul de condus, viteză, echipament specific, opționale, tipul pneurilor, temperatura exterioară și confortul termic la interiorul vehiculului . Contactați dealerul pentru mai multe informații.