Eveniment Muzical Live

BINE AI VENIT LA O EXPERIENȚĂ MAI PUȚIN CONVENȚIONALĂ.

Mai puțin work from home, mai mult house groove. Energia petrecerii vine direct pe ringul tău de dans de acasă, alimentată de Defected Records și Opel Mokka.

Bine ați venit la un eveniment in intregime, mai puțin obisnuit, care sărbătorește lansarea noului Opel Mokka. Cea mai influentă casă de discuri din Marea Britanie din toate timpurile, dedicată celor mai bune melodii, artiști și festivaluri de muzica house. Împreună găzduiesc o petrecere virtuală, cu șase dintre cei mai tari DJ-i din Europa, care vor mixa timp de șase ore, din șase locuri speciale. Înregistrează-te pentru a lua parte la evenimentul Less Normal Experience, transmis Live pe 09.04.2021, ora 19:00 CET, și alătură-te altor peste trei milioane de participanți prin YouTube, Facebook & Twitch.

 

Așa că vino, ascultă și lasă-ți viața normală la intrare!

LA CE SE REFERĂ O EXPERIENȚĂ MAI PUȚIN NORMALĂ.

Persoane din întreaga lume se strâng împreună. Virtual.
Pregătește-te pentru o petrecere virtuală, o combinație între spiritul Mai Puțin Convețional al lui Opel Mokka și sloganul Defected Records: ”În casa noastră suntem cu toții egali”. Odată cu transmisia live din șase locuri emblematice din Europa, această experiență ieșită din comun îți aduce șase ore de hit-uri club internaționale, mixate de șase DJs de top de la Defected Records. Pune-ți centura de siguranță și pregătește-te să simți ritmul!

UN PARTENERIAT MAI PUȚIN CONVENȚIONAL.

Ce au în comun Defected Records și Opel Mokka?

Lumea are deja suficient de mult normal, mai nou sau mai vechi. Când am construit noul Mokka, îndrăzneț și pur, era clar că era altceva decât obișnuit. Am făcut echipă cu oameni care împărtășeau aceeași atitudine, de a lăsa normalitatea în urmă - așa a apărut în viața noastră Defected Records.

 

James Kirkham, Chief Business Officer Defected a spus: “Cautam să facem lucrurile diferit; utilizând muzica drept un numitor comun pentru milioane de oameni, le oferim consumatorilor moderni noi căi de acces la marca Opel, lansând Opel Mokka într-un mod realmente captivant și antrenant. De la lansarea simultană a coloanei noastre sonore remixate în reclama TV a modelului și încorporarea ei în activitățile noastre promoționale - până la petrecerea noastră virtuală de lansare, "Less Normal Exprience". Schimbăm scenariul tradițional de marketing și arătăm cum puterea muzicii poate depăși o simplă sincronizare a sunetului.”

CUM A ÎNCEPUT x ÎNCOTRO SE ÎNDREAPTĂ.

Este un nou răsărit, este o nouă zi.
Primul indiciu pe care l-am avut despre evenimentul Less Normal Experience a fost colaborarea plină de energie dintre Opel și Defected Records pentru reclama TV a noului  Opel Mokka . Combinând tot ceea ce este mai bun din trecut și modernitate, recrearea extrem de emoțională și explozivă a melodiei clasice a Ninei Simone - Feeling Good a fost coloana sonoră perfectă pentru Mokka: amuzantă, adolescentină, electrizantă și inovatoare în toate privințele. Încă mai strânge stream-uri pe Spotify, dând tonul pentru întreaga campanie Mokka și pentru propria ta Experiență mai puțin normală.

PARTICIPANȚI.

Londra. Marsilia. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.

De peste tot din Europa, de peste Atlantic sau chiar din propria noastră casă, cu toții auzim muzica și vedem priveliștea ce creează atmosfera unei petreceri absolute. Ramâi conectat în timp ce îți dezvăluim comutatorii supersonici pentru evenimentul Less Normal Exprience.

MELVO BAPTISTE (Londra)

DISTRACȚIE SCLIPITOARE
Născut într-o dinastie de muzică dance și hrănit strict cu muzică soul, funk și disco, Melvo știe cum să dea startul unei petreceri. Membru fondator al Glitterbox, difuzat la peste 40 de stații de radio, Melvo zguduie casa la festivalele din întreaga lume și avem privilegiul deosebit să ni se alăture în calitate de gazdă, de la sediul central din Londra al Defected, fiind primul DJ al acestei experiențe mai puțin convenționale.

FOLAMOUR (Marsilia)

NOCTURNILOR, TREZIȚI-VĂ!
Folamour a apărut fulminant pe scenă cu primul mixtape din 2015, înființându-și propria casă de discuri și lansându-și albumul de debut Umami în 2017. Folamour dă savoare muzicii sale disco cu house groove neprelucrat, revărsând ritmuri relaxate de soul în atmosfera pură de club și este aici special pentru a ne ridica moralul cu un număr nocturn de pe Riviera, drect din Le Baou de Marseille.

SAM DIVINE (Londra)

APLAUZE FURTUNOASE PENTRU DEFECTED
De muzică mixată în atelierul mamei sale, ajuns la cap de afiș în cele mai mari cluburi și festivaluri din lume, Sam Divine a devenit un gigant pe scena muzicală house din Marea Britanie. Ascensiunea lui Sam Divine alături de Defected Records a rezultat în menținerea unor angajamente permanente la Pacha, Mambo, Amnesia, Eden și Ushuaïa, așa că suntem norocoși să îl avem cu noi pentru al doilea număr din această Experiență mai puțin convențională, direct de la sediul central Defected.

PURPLE DISCO MACHINE (Berlin)

RITMURILE DIN BERLIN S-AU ÎNTORS
Purple Disco Machine este omul din spatele unor nenumărate remix-uri devenit hit-uri pentru fanii celor mai mari artiști, precum Lady Gaga, Dua Lipa, Gorillaz, și Jamiroquai. Pe măsură ce continuă să electrizeze fiecare playlist pe care ajunge, suntem entuziasmați să îl avem alături de noi - cap de afiș al Less Normal Experience. Ascultă-l direct din capitala muzicii cu acest număr exclusiv de ritmuri îndrăznețe și pure, care dau sunet nopții de la The Weekend Club. 

GORGON CITY (Londra x Chicago)

FIECARE ORAȘ ESTE UN GORGON CITY
Gorgon City au devenit superstaruri în domeniu datorită blend-ului unic de house & bass. Rămânând mereu legați de rădăcinile lor din UK garage, Kye și Matt sunt cunoscuți pentru felul în care răsucesc cântece luminoase pe ritmuri tropicale dark. Cu linii de bas pulsând în ritmul four-on-the-floor, aceștia anunță amplificarea evenimentului Less Normal Experience, prin această conexiune transatlantică ce oferă tot ce-i mai bun din ambele lumi.

FERRECK DAWN (Rüsselsheim)

UN CLASIC INSTANTANEU
Final glorious. Ferreck Dawn aprinde fitilul la finalul epic al acestei Experiențe mai puțin convenționale de la Opel Classics Garage din Rüsselsheim, Germania. Faimos pentru stârnirea unor aplauze furtunoase, l-am adus acasă pentru a ridica pe toată lumea în picioare. De la sediul central Defected Records din Marea Britanie, la sediul central Opel din inima Germaniei, sperăm că ți-a plăcut această celebrare Mai puțin convețională a  noului Opel Mokka, iar acum pornim la drum pentru un test drive în apropierea casei tale.