Mergi mai departe

Profită la maximum Astra Plug-In Hybrid cunoscând principalii factori de impact asupra autonomiei și cum să reacționezi la aceștia

Viteză
Viteza are cel mai mare impact asupra autonomiei. Utilizează, de preferință, modul electric la viteză mică. Pentru a optimiza consumul de combustibil în modul hibrid, încărcă bateria și beneficiază de energie electrică (mai mult de 35% în condiții medii de deplasare pe șosea). 
Stilul de condus
De fiecare dată când accelerezi, pierzi energie. Și de fiecare dată când frânezi brusc, trebuie să accelerezi din nou. Accelerațiile progresive și frânarea recuperativă a modelului tău Astra Plug-in Hybrid te pot ajuta să economisești până la 15% din autonomia electrică. 
Confort termic & încălzire
Diferența de autonomie datorată încălzirii / răcirii poate varia până la 35% între anotimpuri, deoarece energia este preluată direct de la baterie. Pre-condiționarea Astra Plug-in Hybrid în timpul încărcării este o modalitate excelentă de a păstra autonomia electrică și de a călători în confort. 

SFAT: În orice situație, încărcă bateria cât de des poți pentru a maximiza utilizarea modelului tău Astra Hybrid în modul electric, fără emisii. 

Autonomia afișată de modelul Astra Plug-in Hybrid, chiar și atunci când este încărcat complet, este o predicție bazată pe comportamentul anterior de condus. 

Dacă iei în considerare factorii de impact (de exemplu, viteză, stil de condus, confort termic), autonomia afișată se va adapta noului tău comportament de condus.