Electrifică-ți fiecare drum
Excelență în eficiență
Noul model  Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid combină un motor cu frecare redusă cu un motor electric puternic pentru un condus extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Eficiența sa include, de asemenea, taxe semnificativ mai mici pentru vehicule și acces la Zonele de Condus fără Emisii.
 
Află cum să maximizezi autonomia
Ușor de încărcat
Tehnologia Opel de încărcare rapidă permite noului model Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid să se încarce rapid folosind soluțiile de încărcare de acasă, de la birou sau pe cele publice. De asemenea, încărcarea este la fel de ușoară ca utilizarea unui dispozitiv plug and play.
 
Discover charging accessories Află mai multe despre posibilitățile de încărcare
Electric se amortizează
Există mai multe scheme de stimulare a subvențiilor și bonusurilor pentru a achiziționa modelul Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid, cum ar fi sprijin financiar pentru configurarea panoului de încărcare pe perete de acasă. 
Află mai multe despre subvențiile guvernului Află mai multe despre sprjinul financial pentru panoul de încărcare de perete Află mai multe despre costurile totale de funcționare