Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab False
Anchor ID emmisions-transparency
Title Transparența cu privire la emisii
Pretext
Icon to Display

Transparența cu privire la emisii.

De la 1 septembrie 2017, emisiile anumitor autovehicule noi au fost testate folosind Procedura de Testare a Autovehiculelor Ușoare Armonizată la Nivel Mondial (WLTP), care este o procedură nouă, mai realistă de măsurare a consumului de carburant și emisiilor de CO 2 . Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP a înlocuit complet, pentru toate autoturismele noi, Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura anterioară de testare.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab False
Anchor ID clean-tech-e-mobility
Title Tehnologie curată/e-mobilitate
Pretext
Icon to Display

Tehnologie curată/e-mobilitate.

Ca parte a angajamentului nostru referitor la un viitor sustenabil, ne concentrăm atât pe noile tehnologii menite să facă motoarele existente mai eficiente, cât și pe construirea unui sistem de mobilitate electrică în sprijinul viitoarelor noastre autovehicule electrice.

Blueinjection.

Blueinjection.

Motoarele noastre diesel utilizează BlueInjection pentru tehnologia de reducere catalitică selectivă (SCR). AdBlue®1 este injectat automat în țeava de eșapament pentru a transforma emisiile dăunătoare de oxid de azot în azot gazos și vapori de apă inofensivi pentru mediu.

 

1AdBlue® este o marcă înregistrată a Verband der Automobilindustrie e.V.

E-mobilitate.

E-mobilitate.

Considerăm că e-mobilitatea reprezintă viitorul transportului sustenabil prin reducerea costurilor de funcționare și consumului de carburant și scăderea considerabilă a emisiilor de carbon.