Înapoi
Înainte

Cel mai puternic Opel Corsa din toate timpurile: modelul OPC ‘Nürburgring Edition’

Modelul Corsa OPC este acum şi mai puternic. Modelul OPC ‘Nürburgring Edition’ produs in ediţie limitată are la bază gama de modele Corsa îmbunătăţită recent şi, având în vedere volumul planificat de numai 500 de unităţi, va oferi o combinaţie rară de putere brută, performanţă şi pasiune.

Opel Insignia OPC Sports Tourer merge înainte cu (iată!) încă un premiu

Pentru a doua oară într-un interval de doi ani, Opel Insignia OPC Sports Tourer a câştigat titlul de „Cel mai bun autovehicul sport al anului” la categoria station wagon în cadrul unui eveniment sponsorizat de Auto Bild SportsCars, publicaţie înrudită cu revista germană de specialitate Auto Bild.

OPEL PERFORMANCE CENTER (OPC).

Plăcere pură în timpul conducerii cu modelele sport.

Performanțele ridicate, calitatea înaltă și designul expresiv caracterizează fiecare model și produs OPC. Creat de specialiștii de la Opel Performance Center pentru a oferi plăcerea de a conduce și satisfacția personală de excepţie.

 

Opel OPC reînvie plăcerea de a conduce. Vezi de ce.

  • Un concept performant din toate punctele de vedere
  • Design de înaltă performanţă
  • Tehnologie avansată a motorului
  • Individualitate conferită de OPC Line
  • Instrucţiuni de conducere de la experţi

Enlarge

Conceptul OPC

Filozofia mărcii Opel OPC își declară obiectivul în mod deschis: asigurarea unor modele și accesorii care să ofere cele mai înalte performanțe. De asemenea, deoarece modelele OPC sunt dezvoltate de echipele care le-au creat inițial, sunt complete și desăvârșite, cum nicio firmă externă de tuning nu le poate perfecționa.


Enlarge

Modele OPC

Nu te limita la a-ți dori putere, transpune visul în realitate. Opel Corsa OPC, Astra OPC și noul Opel Insignia OPC au fost create pentru a asigura o putere revigorantă la drum. Performanța de excepție este corelată în mod dinamic cu tehnologia avansată a șasiului și designul impresionant.


Enlarge

OPC Line

Deoarece părerile diferă în ceea ce privește performanțele și personalizarea, pachetul OPC Line de la Opel îți asigură posibilitatea de a alege cele mai potrivite componente de design OPC pentru autovehiculul tău Opel. Fiecare dintre aceste elemente este creat conform exigentelor standarde OPC și este perfect compatibil din punct de vedere fizic și stilistic cu autovehiculul tău Opel.


Enlarge

Programul de pregătire OPC Performance

Nu te limita la a-ţi dori putere, transpune visul în realitate. Este mai uşor decât îţi imaginezi să devii un şofer mai bun. Programul de pregătire OPC aduce provocări, satisfacţii şi îmbunătăţiri vizibile.


Enlarge

Colecţie OPC

Toate accesoriile personale și auto de înaltă calitate au eleganța și flerul caracteristice OPC. Colecția OPC Style oferă o gamă de produse de marcă incitante și exclusiviste.