Înapoi
 • Opel OnStar - Your personal connectivity and service assistant
Înainte

SERVICII ONSTAR

Opel OnStar - Services: Automatic Crash Response

ASISTENȚĂ IMEDIATĂ ÎN CAZ DE ACCIDENT: ONSTAR ÎȚI POATE SALVA VIAȚA.

 

Sentiment plăcut al conducerii: OnStar este alături de tine în cazul în care ai un accident. Chiar dacă nu mai ești capabil să telefonezi pentru a cere ajutor.

Opel OnStar - Services: WiFi Hotspot

HOTSPOT WI-FI ÎN MAȘINA TA

 

Hotspoturile sunt parte din viața nostră – așa că este natural ca acestea să fie disponibile și în mașini. Cu OnStar, în viitor mașina ta se va transforma intr-un Hotspot Wi-Fi pentru toată familia.

Opel OnStar - Services: Smartphone App

TOTUL SE AFLĂ SUB CONTROL - APLICAȚA PENTRU SMARTPHONE.

 

Ce distanță pot parcurge până va fi nevoie să realimentez? Presiunea din pneuri este bună? Și apropo, unde mi-am parcat autovehiculul? Află răspunsul: în mod simplu cu smartphone-ul tău. Chiar înainte de a ieși din casă.

Opel OnStar - Services: Roadside Assistance

SERVICIU APEL DE URGENȚĂ DISPONIBIL ÎN PERMANENŢĂ.

 

Amețeală, leșin, palpitații: dacă tu, unul dintre pasagerii tăi sau un trecător aveți nevoie de asistență medicală, contați pe noi.

Opel OnStar - Services: 24h Emergency Call

PANĂ? ONSTAR!

 

Ai avut o defecțiune pe drum, noaptea – și nu mai ai baterie la telefon? Apasă butonul de servicii  pentru ca OnStar să te conecteze cu asistența rutieră Opel.

Opel OnStar - Services: Stolen Vehicle Assistance

ASISTENŢĂ PENTRU AUTOVEHICULE FURATE.
TE AJUTĂM SĂ ÎL RECUPEREZI.

 

Ți s-a furat autovehiculul? Vom ajuta poliția să ți-l găsească. Rămâi pe urmele hoților cu ajutorul OnStar.

Opel OnStar - Services: Vehicle Diagnostic

FĂRĂ SURPRIZE NEPLĂCUTE – DIAGNOZA AUTOVEHICULULUI.


Tu nu ești în autovehicul – dar OnStar este!

Dacă o lumină de avertizare se aprinde la bord sau ceva nu este în regulă, este suficient să întrebi OnStar.

Opel OnStar - Services: Destination Download

DESCĂRCAREA DESTINAȚIILOR – DIRECT LA ȚINTĂ.

 

Cauți un restaurant anume sau următoarea benzinărie? Nicio o problemă: Cu funcția Descărcarea Destinației1 ești mereu cu un pas înainte.

Opel OnStar - Services: Data Privacy

CONFIDENŢIALITATEA TA.
APELUL TĂU.

 

O singură persoană hotărăște ce poate OnStar să facă și ce nu: TU.

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

CONFIGUREAZĂ-ȚI AUTOVEHICULUL OPEL CU ONSTAR

Înapoi Înainte
  Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

  CONEXIUNEA TA LA ONSTAR

  Go to Opel's Vehilce Configurator webpage
  Go to Opel's Dealer Locator webpage
  Close

  Confidenţialitatea ta.
  Apelul tău.

  Protejează-ți intimitatea – prin simpla apăsare a unui buton. OnStar nu face nimic fără acordul tău.

   

  • Pentru siguranța ta, tu hotărăști, prin intermediul unui cod, când îți creezi contul. Consilierul OnStar te va întreba dacă dorești să folosești deblocarea de la distanță a uşilor1 sau asistența în cazul furtului autovehiculului. Astfel este clar: nu hoțul – ci doar tu ai acces la autovehiculul tău.

   

  • Dacă ții apăsat butonul Privacy timp de aproximativ cinci secunde, îți ascunzi în orice moment poziția autovehiculului. Dacă te răzgândești, apasă din nou butonul Privacy timp de aproximativ cinci secunde ca să-ți dezvălui locația. Există o singură excepție: o situație reală de urgență. 2

   

   

  • Intimitatea ta este importantă pentru noi: nu vom transmite mai departe datele tale personale fără acordul tău. Informațiile tale vor fi comunicate doar către OnStar și GM Holdings LLC (USA), companiile afiliate ale acestora (de exemplu Adam Opel GmbH), dealerilor tăi selectaţi/preferați, companiilor care furnizează sau derulează serviciile OnStar și, la cererea ta, altor companii furnizoare de servicii.

  1 Încuierea/descuierea uților de la distanță nu este disponibilă pentru Meriva. Apasă aici pentru mai multe informații.

  2 In cazuri de urgență cum ar fi un accident sau dacă mașina este furată.

  Close
  Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

  Butoane OnStar la bordul autovehiculului tău

  Prin apăsarea unui buton: trei butoane situate în autovehiculul reprezintă cheia către serviciile cuprinzătoare OnStar. Astfel, suntem mereu alături de tine - cu excepția cazului în care ai ales să-ţi ascunzi locaţia.

   

  Aceste trei butoane din cadrul postului de conducere sunt legătura ta directă cu OnStar:

   

  • Butonul albastru Service te pune rapid în legătură cu un consilier OnStar – poți folosi astfel majoritatea serviciilor OnStar

   

  • În caz de urgență, apasă butonul roșu SOS. Vei fi transferat imediat către un consilier OnStar, care îți va acorda ajutor cât mai repede cu putință.

   

  • Dacă apeși butonul negru Privacy timp de aproximativ cinci secunde, OnStar nu va mai stabili locația autovehiculului tău – cu excepția situațiilor de urgență, de exemplu accident sau furtul autovehiculului.
  Close

  Descărcarea destinațiilor – direct la țintă

  • Unde vrei să mergi? Apasă butonul Service și vorbește cu noi. Consilierul tău OnStar va căuta pentru tine adresa sau destinația dorită și o va transmite pur și simplu către sistemul tău de navigație încorporat Opel. Nu trebuie decât să te relaxezi și să pornești la drum

   

  • Protejează-ți timpul și nervii: serviciul de descărcare a destinațiilor al sistemului OnStar te ajută să îți modifici cu ușurință destinația în timpul conducerii.

  1 Descăcarea Destinației nu este disponibilă pentru ADAM și Corsa. Pentru acest serviciu este necesar un sistem de navigație integrat Opel si hărțile sale. Serviciile OnStar necesită activare și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei GSM si GPS. Există costuri după perioada gratuită de probă. Pachetele de servicii OnStar plătite pot diferi de serviciile oferite în perioada gratuită de probă. Anumite funcții nu sunt disponibile pentru anumite modele sau nivele de echipare. Se aplică termeni și condiții.

  Close

  Pană? Onstar!

  Ai avut o defecțiune într-o zonă necunoscută? Și ai semnal slab la telefon? Sau numai ai baterie? Apasă butonul de servicii și ia legătura cu un consultant OnStar.1 Consultantul va asculta problema ta și te va ajuta să primești ajutor. OnStar contactează serviciul de asistență rutieră și, dacă mașina ta este in perioada contractuală a Opel Asistență Rutieră și respectă condițiile contractuale, va trimite o echipă de intervenție la locația ta, gratuit.2


  1 Serviciile OnStar necesită activare și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei GSM si GPS. Există costuri după perioada gratuită de probă. Pachetele de servicii OnStar plătite pot diferi de serviciile oferite în perioada gratuită de probă. Anumite funcții nu sunt disponibile pentru anumite modele sau nivele de echipare. Se aplică termeni și condiții.

   

  2 Dacă mașina ta este în afara perioadei sau a condițiilor contractuale cu Opel Asistență, furnizorul de asistență vă poate factura pentru serviciile oferite.

  Close

  Totul se află sub control - aplicația pentru smartphone.

  Cu aplicația inovatoare myOpel pentru OnStar, ușurința utilizării atinge o nouă dimensiune. Și va fi în același timp și distractiv.1

   

  • Accesează de pe telefonul tău mobil informații importante despre autovehicul, cum ar fi presiunea din pneuri, durata de viață a uleiului și nivelul carburantului – oricând dorești

   

  • Ai uitat să încui autovehiculul? Nicio problemă! Încuie și descuie pur și simplu ușile autovehiculului cu ajutorul smartphone-ului tău2

   

  • Ai uitat unde ai parcat? Localizează-ți pur și simplu autovehiculul online

   

  • Pornește luminile și claxonul: vei putea auzi și vedea unde ți-ai parcat autovehiculul

   

  • Localizează-ți în mod foarte confortabil destinația pe smartphone-ul tău și trimite direct adresa către sistemul de navigație Opel integrat3

   

  Pentru a beneficia de toate serviciile mobile OnStar, descarcă și instalează aplicația myOpel din magazinul Google Play Store pentru dispositive mobile cu Android sau din App Store pentru dispositive Apple iOS.

   

  Dacă se întâmplă să nu ai disponibil la îndemână smartphone-ul cu aplicația OnStar pentru smartphone, este suficient un singur apel către serviciul OnStar. După ce îți verifică codul de securitate, consilierul OnStar îți poate localiza autovehiculul și îl poate încuia și descuia de la distanță. Acest lucru este valabil și dacă ai încuiat din greșeală autovehiculul şi cheile sunt înăuntru.


  1 Aplicația myOpel necesită un cont active de OnStar și acoperire rețea mobilă. Se aplică Termeni și condiții. Unele funcționalități pot fiindisponibile pentru anumite mașini, nivele de echipare sau packete OnStar. Apasă aici pentru mai multe informații. Se aplică termeni și condiții.

   

  2 Încuierea/descuierea uților de la distanță nu este disponibilă pentru Meriva. Apasă aici pentru mai multe informații.

   

  3 Descăcarea Destinației nu este disponibilă pentru ADAM și Corsa. Pentru acest serviciu este necesar un sistem de navigație integrat Opel si harțile sale.

  Close

  Serviciu apel de urgență disponibil în permanenţă.

  Tu, pasagerul tău sau un trecător aveți nevoie de asistență medicală de urgență? Este suficient să apeși butonul SOS și un consilier OnStar îți va oferi asistență.

   

  Consilierul tău OnStar va folosi GPS pentru a furniza locatia dumneavostră exactă către serviciul medical de urgență, care va porni cât mai repede cu putință către locul unde te afli.1


  1 Serviciile OnStar necesită activare și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei GSM si GPS. Există costuri după perioada gratuită de probă. Pachetele de servicii OnStar plătite pot diferi de serviciile oferite în perioada gratuită de probă. Anumite funcțiuni nu pot fi disponibile pentru anumite modele sau nivele de echipare. Se aplică termeni și condiții.  Close

  Hotspot Wi-Fi In Mașina Ta

  Mereu conectat1: cu Hotspot-ul Wi-Fi pasagerii tăi pot naviga pe internet chiar și pe șosea!

   

  • Navigare confortabilă online în timpul ce conduci – cu până la șapte dispozitive: smartphone-uri, laptopuri și tablete.
  • Bucură-te de o conexiune rapidă și stabilă la internet în timpul călătoriei
  • Antena suplimentară foarte puternică OnStar de acoperiș asigură în permanență cea mai bună conexiune posibilă la servicii de internet de mare viteză

   

  Pentru copii, pentru părinți, pentru toți pasagerii1

   

  Pentru Hotspot-ul tău Wi-Fi vei primi un abonament de date gratuit pentru o perioadă de 3 luni sau 3 GB (oricare dintre variante este prima). După perioada de probă, poți cumpăra separat pachete de date pentru Hotspot-ul Wi-Fi1. Fă clic aici pentru mai multe informații.


  1Wi-Fi, la momentul la care va fi disponibil, va avea nevoie ca OnStar să fie activat. Conexiunea de date Wi-Fi nu va fi oferită de OnStar. Se vor aplica Termenii și condițiile operatorului de retea mobilă. Vor exista costuri după perioada gratuită de probă. Acoperirea și disponibilitatea pot varia în funcție de locație și condiții.

  Close

  Aplicația de pe smartphone-ul tău

   

  Călătoria ta începe de pe telefonul mobil: descuie autovehiculul și verifică durata de viață a uleiului - chiar înainte sa intri în autovehicul! Aplicația de pe smartphone te ajută chiar și în cazul în care ai uitat unde ți-ai parcat autovehiculul Opel – acționează claxonul și aprinderea intermitentă a luminilor de la distanță - autovehiculul îţi va reaminti.

   

  Cu aplicația pentru smartphone1 ai posibilitatea să:

   

  • Contactezi OnStar de oriunde
  • Accesezi informații importante despre autovehicul, cum ar fi presiunea din pneuri
  • Închizi sau să deschizi autovehiculul
  • Îți localizezi autovehiculul online
  • Activezi luminile și claxonul pentru a-ți găsi rapid autovehiculul
  • Trimiți cu ușurință adresele de destinație către sistemul de navigație încorporat Opel2
  • Pentru a beneficia de toate serviciile aplicației myOpe pentru OnStar4, un cont myOpel va fi setat

  Pentru a utiliza OnStar pe un smartphone, pur și simplu descarcă aplicația myOpel App din Google Play Store. Dacă folosești un iPhone sau un iPad, găsești aplicația myOpel în AppStore.

  1 Aplicația myOpel necesită un cont active de OnStar și acoperire rețea mobilă. Se aplică Termeni și condiții. Unele funcționalități pot fiindisponibile pentru anumite mașini, nivele de echipare sau packete OnStar. Apasă aici pentru mai multe informații. Se aplică termeni și condiții.

  2 Încuierea/descuierea uților de la distanță nu este disponibilă pentru Meriva. Apasă aici pentru mai multe informații.

   Serviciile OnStar necesită activare și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei GSM si GPS. Există costuri după perioada gratuită de probă. Pachetele de servicii OnStar plătite pot diferii de serviciile oferite în perioada gratuită de probă. Anumite funcții un sunt disponibile pentru anumite modele sau nivele de echipare. Se aplică termeni și condiții.

  3 Descăcarea Destinației nu este disponibilă pentru ADAM și Corsa. Pentru acest serviciu este necesar un sistem de navigație integrat Opel si harțile sale.

  4 Fără un abonament plătit OnStar, nu te poți folosi de serviciile OnStar și de aplicația myOpel.

  Close

  Fără surprize neplăcute – diagnoza autovehiculului.

  Cu sistemul de diagnoză permanentă a autovehiculului cunoști starea acestuia în orice moment. Ca să poți reacționa în timp util, în cazul în care ai îndoieli.1

   

  • Poți fi la curent cu starea autovehiculului tău. OnStar îți trimite un e-mail o dată pe lună. Acesta conține informații importante despre funcționarea curentă a autovehiculului tău, de la durata de viață a uleiului până la presiunea din pneuri. Astfel ai mereu la îndemână toate informațiile importante.

   

  • S-a aprins lumina de avertizare de la bord? Este suficient să apeși butonul Service și să vorbești cu consilierul tău OnStar. Cu ajutorul diagnozei la cerere, consilierul OnStar poate stabili, în cazul unei avarii, cât de gravă este aceasta și dacă se impune să mergi de urgență la un service auto.

   

  • Chiar trebuie să mergi la service-ul auto? Deranjant, dar OnStar îți ușurează sarcina: consilierul tău OnStar transmite adresa celui mai apropiat service auto Opel direct către sistemul tău de navigație integrat Opel.2

  1 Serviciile OnStar necesită activare și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei GSM si GPS. Există costuri după perioada gratuită de probă. Pachetele de servicii OnStar plătite pot diferi de serviciile oferite în perioada gratuită de probă. Anumite funcții un sunt disponibile pentru anumite modele sau nivele de echipare. Se aplică termeni și condiții.

   

  2 Descăcarea Destinației nu este disponibilă pentru ADAM și Corsa. Pentru acest serviciu este necesar un sistem de navigație integrat Opel si hărțile sale.

  Close

  Asistență imediată în caz de accident: Onstar îți poate salva viața.

  • Asistență în caz de accident: funcția de răspuns automat în caz de accident se activează atunci când este declanşat airbagul. Toate informațiile importante privind autovehiculul sunt trimise imediat către centrul OnStar: locația, direcția de deplasare, culoarea autovehiculului și chiar gravitatea accidentului1

  • Discutăm cu tine: consilierii OnStar special pregătiți vor începe să vorbească cu tine prin intermediul sistemului mâini libere pentru telefon – chiar dacă ești in străinătate, apelul va fi în limba selectată de tine2
  • Fiecare secundă contează: imediat după ce am primit toate informațiile și este evident că ai nevoie de ajutor, un consilier OnStar va informa imediat serviciile de urgență.*

  1 Serviciile OnStar necesită activare și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei GSM si GPS. Există costuri după perioada gratuită de probă. Pachetele de servicii OnStar plătite pot diferi de serviciile oferite în perioada gratuită de probă. Se aplică termini și condiții.

  2 Pentru a răspunde apelului tău cât mai rapid, in circumstanțe excepționale poți fi conectat inițial cu un consultant vorbitor de engleză.

  Close
  Opel OnStar - A direct call

  Un singur apel este suficient

  Noaptea, în străinătate, o pană la mașină? Nu ai motive să intri în panică: un singur apel la OnStar este suficient, iar noi te vom ajuta rapid și profesionist.

   

  • Ai nevoie de ajutor? Pur și simplu apelează-ne! Consilieri profesioniști îți stau la dispoziție non-stop.
  • Ai pus cheia autovehiculului într-un loc greşit? Ai uitat să îți încui autovehiculul? Nicio problemă. Apelează centrul de service și vom fi bucuroși să îți oferim imediat asistență.

   

  OnStar este, de asemenea, disponibil în permanență în multe țări europene – și bineînțeles în limba pe care ai selectat-o1,2

  1 Pentru a răspunde apelului tău cât mai rapid, in cisrcumstanțe exceptionale poți fi conectat initial cu un consultant vorbitor de engleză.

  2 Pentru a vedea toate limbile disponibile, apasă aici  Close

  Asistenţă pentru autovehicule furate. Te ajutăm să îl recuperezi.

  Autovehiculul tău nu mai este parcat unde l-ai lăsat – probabil a fost furat. OnStar1 poate ajuta poliția să îți găsească autovehiculul.

   

  Tot ce ai de făcut: raportează furtul la poliție. Consilierul tău OnStar poate ajuta apoi poliția să îți caute autovehiculul

   

  • OnStar localizează autovehiculul tău Opel prin GPS și îi urmărește traseul. Astfel, poliția cunoaște locația autovehiculului tău.

   

  • Consilierul tău OnStar poate dezactiva în orice moment sistemul de pornire al autovehiculului tău - odată ce motorul a fost oprit, hoțul nu poate merge mai departe.

  1 Serviciile OnStar necesită activare și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei GSM si GPS. Există costuri după perioada gratuită de probă. Pachetele de servicii OnStar plătite pot diferi de serviciile oferite în perioada gratuită de probă. Anumite funcții nu sunt disponibile pentru anumite modele sau nivele de echipare. Se aplică termeni și condiții.