Skip To Content
Caracteristici

Noul Opel Grandland Plug-In Hybrid

Design

Ambițios și îndrăzneț
Având cel mai ambițios design de până acum, noul Grandland Plug-in Hybrid combină estetica îndrăzneață cu ingineria germană precisă, pentru a crea un SUV cum nu este altul. Cu elementul Vizor® ca semnătură a acestui facelift, Grandland are o atitudine încrezătoare și o prezență rutieră peste cea a unui SUV obișnuit. 
Concentrare unde trebuie să fie
În noul Opel Grandland Plug-in Hybrid, veți descoperi uimitorul display Pure Panel®. Această evoluție digitală radicală a experienței de conducere purifică și simplifică supradoza de informații tipică din vehiculele moderne. În schimb, Opel Grandland eficientizează datele de conducere, oferindu o detoxifiere digitală care elimină dezordinea, zgomotul și neatenția. 
De la pământ în sus
Când spunem că aceasta este o generație complet nouă de SUV, înseamnă mult mai mult decât o schimbare vizuală. Noul Grandland Plug-in Hybrid a fost reproiectat de la zero. Fiecare aspect și caracteristică au fost realizate cu precizie până la cele mai fine detalii, ceea ce poate fi văzut în detaliile exterioare uimitoare, culorile caroseriei și sportivitatea gamei de jante din aliaj ușor, disponibile în dimensiunile 17” 18” și 19”. 
Atrage privirile
Exprimă-ți stilul unic explorând combinațiile în două tonuri de culoare pentru plafon și caroserie ale noului Grandland Plug-In Hybrid, ce vor atrage garantat toate privirile de pe stradă. 
Mai mult decât un nume
Sigla actualizată a lui Grandland este o dovadă clară a reîmprospătării designului pur și îndrăzneț, ușor de recunoscut imediat în SUV-ul emblematic Opel. Mai mult decât un simplu logo de identificare, este un indiciu al tehnologiei incredibile care așteaptă sub capotă și o previzualizare a puterii gata să fie dezlănțuită. Acesta este cel mai sigur semn de până acum că a sosit o nouă generație de SUV. 
Înfruntă viitorul
Din orice unghi, Grandland Plug-In Hybrid nu se compară cu nimic. Din față în spate, vei observa alegeri îndrăznețe de design și accente progresive ale detallilor. Deschizător de drumuri, elementul Opel Vizor integrează elegant farurile, senzorii și funcțiile într-o singură matrice. În spate, stopurile LED se asortează armonios cu Vizorul - dar există întotdeauna mai multe de descoperit cu Grandland Plug-In Hybrid.  

Inovații

Lumina Intelli-Lux LED pixel

Vă prezentăm farurile ultramoderne Intelli-Lux LED® Pixel Light1 - următorul pas în tehnologia farurilor. Acest sistem, cel mai bun din clasa sa, îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte cu fascicul permanent anti-orbire, pentru a menaja șoferii care se apropie. Fiecare far este format din 84 de elemente care se adaptează la condițiile de trafic prin oprirea automată a unităților individuale.

 

1 Disponibile în funcție de ofertă

 
Vedere de noapte

Ieși din era întunecată, cu uimitorul sistem Night Vision1 de la Opel. O cameră cu infraroșu situată în partea frontală „vede” oamenii și animalele cu până la 100 de metri în față folosind diferența termică dintre aceștia și împrejurimile lor, plus direcția lor de deplasare și o afișează pe ecranul din fața celui de la volan. Pentru siguranță și mai mare, Night Vision se coordonează cu sistemul automat de frânare de urgență pentru a opri mașina în mod autonom în cazul unor potențiale coliziuni.

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă. Sistemele de asistență Opel sunt menite să ofere suport în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcina de conducere.

 
Frânare automată de urgență

Sistemul1 avertizează acustic șoferul de situațiile periculoase din față. Dacă o altă mașină sau un pieton se apropie prea mult, acesta decelerează sau oprește vehiculul.

 

1 Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor funcționează automat la peste 5 km/h și sub 140 km/h. De la 5 la 30 km/h, metrica de decelerare pentru a reduce viteza de impact a coliziunii este de 0,9 g. de la 30 la 140 km/h sistemul reduce viteza cu maximum 50 km/h. Peste acest prag, șoferul trebuie să frâneze pentru a reduce și mai mult viteza. Intervalul de viteză operațional al frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor depinde de obstacolul detectat (obstacol mobil: de la 5 la 140 km/h; obstacol fix: de la 5 la 80 km/h; pieton: de la 5 la 60 km/h).  Sistemele de asistență Opel pentru șoferi sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere  

 
Asistență avansată la parcare1

Grandland Plug-In Hybrid va detecta un loc de parcare pentru tine și apoi te va îndruma în spațiu. Tot ce trebuie să faci este să accelerezi și să apeși frâna. Iar aceasta chiar este o mișcare inteligentă. 

 

1Disponibilitatea depinde de ofertă. Sistemele de asistență Opel sunt destinate să sprijine șoferul în limitele intrinseci ale sistemului.    

Șoferul rămâne responsabil pentru activitatea de conducere.

 
Cameră 360°

Văzând totul cu claritate, vei avea încredere deplină chiar și la manevrele în spații înguste. Camera video 360°1 detectează obiectele din drum și le afișează clar pe ecran, făcând manevrele de parcare și dat cu spatele floare la ureche.

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă.

 
Asistență pentru banda de rulare1

Bucură-te de un nivel mai mare de siguranță și conștientizare în timp ce conduci. Asitența pentru banda de rulare (LKA)1,2 răspunde activ la condusul periculos prin direcționarea ușoară2  a vehiculului înapoi în marcaje. Avertizare privind  depășirea benzii de circulație (LDP)3  avertizează că ai părăsit neintenționat banda marcată.

 

1 Disponibil numai cu opțiunea de control avansat al vitezei de croazieră. Șoferul auto trebuie să păstreze controlul vehiculului în orice moment 

 
Asistență integrare autostradă
Highway Integration Assist este o sinergie inovatoare a sistemelor Grandland Plug-in Hybrid, combinând controlul avansat al vitezei de croazieră, funcționalitatea Stop-and-Go și asistența de poziționare pe bandă. Funcționează ca un sistem semi-automat care te ajută să te integrezi pe o autostradă, să urmezi o anumită bandă sau să urmezi un vehicul din față. Cuplat la simpla apăsare a unui buton, poți relua controlul din sistem oricând, pur și simplu prin mișcarea volanului.  
Transmisie automată sofisticată cu 8 trepte

Alege dintre 4 moduri de conducere - electric, hibrid, sport și 4x41.  Modul hibrid va selecta automat cea mai eficientă opțiune, trecând inteligent la modul electric la viteze mici pentru emisii zero. Cutia de viteze automată cu schimbător electric are următoarele moduri de conducere:

 

 • Parcare
 • Neutru
 • Conducere
 • Marșarier
 • Creștere frânare regenerativă

1Modul de tracțiune pe 4 roți numai pe modelul Hybrid4.

 

Confort premium

Scaune ergonomice active

Scaunele frontale active ergonomice din Opel Grandland Plug-In Hybrid, certificate de AGR (Campania pentru Spate Sănătos)1, oferă un confort superior pentru călătorii lungi.

 

 • Poziție relaxată la volan
 • Ajustabile pe 16 directii2
 • Tapițerie luxoasă din piele2
 • Încălzite și ventilate2

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă. Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet de testare independent format din experți din diverse discipline medicale.

2Opțional pe nivelurile de echipare selectate.

 
Caracteristici încălzire

Învinge frigul cu aceste funcții de încălzire

 

 • Scaune față și spate încălzite1. Răsfață-te pe tine și pe pasagerii tăi cu scaune încălzite
 • Volan încălzit1. Apeși un buton și volanul îți va încălzi mâinile.
 • Parbriz încălzit Thermatec™1. Uită-te cum gheața se topește imediat.
 • Oglinzi exterioare încălzite1. Gata cu răzuirea gheții. Parbiz curat în cel mai scurt timp

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă. 

 
Hayon hands-free

Ai mâinile ocupate? Hayonul electric acţionat cu senzor de mișcare1 se deschide rapid şi uşor, fie prin balansarea piciorului sub bara de protecţie spate, fie prin apăsarea unui buton.

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă

 

Conectivitate

Infotainment 1

Grandland Plug-In Hybrid dispune de cel mai recent instrumentar Pure Panel®  complet digital. Complet cu un ecran multimedia de până la 7" și un ecran tactil de navigație de 10 ", să rămâi conectat și să te distrezi reprezintă simplitatea în sine. Este ușor să îți conectezi fără probleme smartphone-ul prin Apple CarPlay ™ 1,3 sau Android Auto ™ 2,3 pentru hărți, servicii de mesagerie și streaming audio pe șase difuzoare reglate superb. 

 • AM/FM și radio DAB 
 • Streaming Audio și apeluri hands-free prin Bluetooth®4
 • Redarea muzicii prin interfața USB
 • Control vocal de la smartphone-ul conectat

 

1 Apple CarPlay ™ și Apple Siri ™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

2 Android Auto™ este o marcă înregistrată a Google Inc.

3 Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesați www.apple.com, sau www.android.com, sau contactează distribuitorul Opel.

4 Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

 

 

 
Navigația

Alege o destinație și mergi cu încredere, chiar dacă nu ai mai fost niciodată acolo. Întregul continent european este la îndemână cu harta 3D integrată prin Multimedia Navi Pro cu ecran tactil de 10 inchi, ce include serviciile Live Navigation și Live Navigation Plus 1,2.

 

 • Navigare 3D dinamică cu serviciu de trafic online prin OPEL CONNECT
 • Baza de date europeană integrată pentru hărți
 • PDI și caracteristici de destinație intermediară
 • Control vocal pentru navigare, audio și telefon

 

1Disponibilitate în funcție de ofertă.

2Serviciile de navigare în timp real includ trafic online, prețurile carburanților, informații despre parcare, căutare de puncte de interes online, căutare de puncte de interes online pentru stații de încărcare, alerte meteorologice și de Siguranță Rutieră (nu sunt disponibile în Germania sau Elveția)

 
Încărcare wireless

Nu mai sunt necesare cabluri, cu sistemul inductiv de încărcare wireless al lui Grandland Plug-In Hybrid.

 

 • Un spațiu de încărcare wireless este acolo pentru a te ajuta cu telefoanele descărcate.
 • Disponibil pentru utilizare cu smartphone-uri selectate. 

 

Notă: încărcătorul integrat sau husa pot fi necesare pentru a încărca unele smartphone-uri.

 

1Disponibilitatea depinde de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul Opel.

 
OpelConnect

Cu oferta noastră de servicii inteligente1, ești în siguranță pe șosea și conectat la orice, oriunde te-ai afla.

 

 • Siguranță: Apel de Urgență Automat1, Apel Automat Defecțiune1 și informații periodice cu privire la starea vehiculului îți conferă liniște în orice moment.
 • e-Telecomandă2: pre-climatizarea interiorului, controlul și gestionarea încărcării, verificarea nivelului bateriei.
 • Conduce inteligent: Călătorește relaxat, datorită navigării în timp real3 și planificării călătoriilor.

 

1 Utilizarea Apelului de Urgență și Apelului în caz de Defecțiune necesită un contract gratuit cu declarația scrisă de consimțământ pentru localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de defecțiune (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an după prima înregistrare, apoi contra cost. Informații despre Opel Connect pe www.opel.de/connect și pe Serviciul Mobil Opel pe www.opel.de/mobilservice. Se aplică Termenii și Condițiile generale respective.

2 Numai pentru vehiculele electrice

3 servicii de navigație LIVE sunt disponibile gratuit timp de 36 de luni de la activare. Serviciile de navigație LIVE sunt apoi taxabile.

 

Opel+ accesorii

Satisfacerea nevoilor tale individuale

Exprimă-ți stilul personal cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de modelul Grandland Plug-in Hybrid. Proiectate și testate pentru Opelul tău.

Imaginea poate diferi de produsul pus în vânzare.

Wallbox inteligent 11kw
Arată detalii
Cablu de încărcare tip 3 11 kw
Arată detalii
Geantă pentru cablu
Arată detalii

Ce urmează?

Configurează-l pe al tău
Configurează acum
Vezi modelul personal
Localizare dealer
Obține cel mai bun preț
Solicită o ofertă
Abonează-te la newsletter
Înscrie-te acum