Consiliul de administrație

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE.

OAMENII CARE FAC PARTE DIN CONSILIUL NOSTRU DE ADMINISTRAȚIE.

Michael Lohscheller

CEO-ul Opel Automobile GmbH

 

Michael Lohscheller este CEO-ul companiei Opel Automobile GmbH. Din iunie 2017, acesta se află în fruntea companiei Opel, producătorul auto cu tradiție bogată. Până în septembrie 2012 a fost responsabil cu finanțele producătorului auto.

 

Înainte de a se alătura companiei Opel în septembrie 2012, Lohscheller a fost vicepreședinte executiv și director financiar la Volkswagen Group of America, unde a condus o redresare de succes, determinând o dezvoltare semnificativă și creșterea profitului.

 

Lucrând mai bine de 20 de ani pentru companii precum Daimler, Mitsubishi Motors Europe și Volkswagen, Lohscheller a avut responsabilități comerciale extinse în domeniile finanțe, IT, marketing și conducerea vânzărilor, achiziții și logistică.

 

Născut la 12 noiembrie 1968, nativul german a obținut o diplomă în administrarea afacerilor în 1992, după ce a studiat la Universitatea de științe aplicate din Osnabrück, Germania și la Universitatea din Barcelona, Spania. Din 1993 până în 1996 a studiat managementul marketingului european la Universitatea Brunel din Londra, lucând în același timp, și a obținut o diplomă de master (MA). Michael Lohscheller este căsătorit și are doi copii.

Frédéric Brunet

Directorul general finanțe și IT și directorul financiar al Opel Automobile GmbH

 

Dl. Brunet a absolvit Ecole Centrale de Lyon și și-a început cariera în anul 2000 ca auditor la PricewaterhouseCoopers. În 2004 s-a alăturat companiei PSA Peugeot Citroën, ocupând diferite funcții. Din 2017 a fost controlorul financiar al grupului pentru compania care supraveghea toate activitățile de controlling global.

 

În perioada 2014 - 2017 a condus divizia de Relații cu investitorii a Grupului PSA. Înainte de acea perioadă, a lucrat la departamentul Strategie, unde a supravegheat planificarea strategică a proiectelor și impactul financiar. Între 2012 și 2014, Frédéric Brunet a câștigat experiență la nivel internațional în calitate de director financiar pentru regiunea America Latină a Grupului PSA.

Xavier Duchemin

Directorul general de vânzări, al departamentului post-vânzare și marketing al Opel Automobile GmbH

 

Xavier Duchemin este director general de vânzări, al departamentul post-vânzare și marketing al Opel Automobile GmbH. Înainte de această numire, Duchemin a fost director executiv de vânzări Opel / Vauxhall Europa din martie 2018.

 

Absolventul Școlii de afaceri (HEC) din Paris a deținut diferite funcții de conducere în cadrul departamentelor de vânzări și marketing la Groupe PSA din 1991. Din ianuarie 2017, Xavier Duchemin a fost director general al PSA Retail, anterior director general al Peugeot France, director de marketing al Citroën la nivel mondial și CEO al Citroën în Marea Britanie și Austria.

Ralph Wangemann

Directorul general de Resurse umane și directorul departamentului muncii la Opel Automobile GmbH

 

Ralph Wangemann este director general de Resurse umane și directorul departamentului muncii la Opel Automobile GmbH din ianuarie 2019.

 

Wangemann și-a început cariera la General Motors / Opel în 1998, când s-a alăturat companiei ca șef de personal pentru divizia Post-vânzări. A continuat să ocupe diverse funcții de conducere în cadrul departamentului Resurse umane în Germania și Austria. Cel mai recent, a fost șef adjunct al departamentului Resurse umane Opel/Vauxhall / director resurse umane Germania și relații de muncă.

 

Ralph Wangemann s-a născut la 2 aprilie 1970 și a studiat dreptul la Universitatea Julius Maximilians din Würzburg.

Află mai multe