Skip To Content
Consiliul de administrație

Consiliul de administrație

Oamenii din consiliul nostru de administrație

Uwe Hochgeschurtz

CEO Opel Automobile GmbH

 

Uwe Hochgeschurtz este Director Executiv (CEO) al Opel Automobile GmbH. El administrează producătorul tradițional de automobile Opel din septembrie 2021. Înainte, a fost CEO Renault Germania, Austria și Elveția.

 

Născut în Köln, este, de asemenea, membru al echipei executive de top a Grupului Stellantis și raportează direct CEO-ului Stellantis, Carlos Tavares.

 

Hochgeschurtz se poate mândri cu mai mult de 30 de ani de experiență în industria auto. Și-a început cariera la Ford în 1990, unde a deținut diverse funcții de conducere. De exemplu, a fost Director Vânzări pentru Ford Elveția și Manager de Produs și Directorul de Marketing LCV în Germania. În 2001 s-a mutat la VW ca Director de Marketing LCV la nivel mondial. Trei ani mai târziu s-a mutat la Renault, unde a lucrat în vânzări, marketing și managementul produselor înainte de a fi numit CEO al Renault Germania în iunie 2016.

 

Născut pe 27 februarie 1963, entuziastul ciclist a studiat în Germania (Wuppertal & Köln), Marea Britanie (Birmingham) și Franța (Paris Dauphine) și are o diplomă de master în administrarea și managementul afacerilor. Hochgeschurtz este căsătorit și are trei copii.

Frédéric Brunet

Director General Finanțe și IT și Director Financiar (CFO) Opel Automobile GmbH

 

Absolvent al Ecole Centrale de Lyon, Dl. Brunet și-a început cariera în 2000 ca auditor la PricewaterhouseCoopers. S-a alăturat Grupului PSA Peugeot Citroën în 2004 și a avut o varietate de funcții. A fost Group Controller pentru companie, supraveghind toate activitățile globale de control din 2017.

 

Între 2014 și 2017, a condus divizia de Relații cu Investitorii a Grupului PSA. Înainte de această dată, a lucrat la Departamentul de Strategie, unde a supravegheat planificarea strategică a proiectelor și impactul financiar. Între 2012 și 2014, Frédéric Brunet a dobândit experiență internațională în calitate de CFO pentru regiunea Americii Latine a Grupului PSA.

Xavier Duchemin

Director General de Vânzări, Post-vânzare și Marketing Opel Automobile GmbH

 

Xavier Duchemin este Director General de Vânzari, Post-vânzare și Marketing al Opel Automobile GmbH. Înainte de numirea sa, Duchemin a fost Director Executiv de vânzări Opel / Vauxhall Europe din martie 2018.

 

Absolvent al HEC Business School din Paris, a deținut diverse poziții principale de vânzări și marketing în cadrul Grupului PSA din 1991. Din ianuarie 2017, Xavier Duchemin a fost Director General al PSA Retail, anterior Director General al Peugeot France, Director de Marketing al Citroën la nivel mondial și CEO al Citroën în Marea Britanie și Austria.

Ralph Wangemann

Director General Resurse Umane și Director al Opel Automobile GmbH pentru Ocuparea Forței de Muncă

 

Ralph Wangemann este Director General de Resurse Umane și Director  al Opel Automobile GmbH pentru Ocuparea Forței de Muncă din ianuarie 2019.

 

Wangemann și-a început cariera la General Motors / Opel în 1998, când s-a alăturat companiei ca Ofițer responsabil cu Personalul pentru divizia Post-Vânzare. El a continuat să dețină diferite funcții de conducere în cadrul HR în Germania și Austria. Cel mai recent, a fost Director Adjunct al HR Opel/Vauxhall / Director HR Germania și Relațiile privind ocuparea Forței de Muncă.

 

Ralph Wangemann s-a născut pe 2 aprilie 1970 și a studiat dreptul la Universitatea Julius Maximilians din Würzburg.

Află mai multe