Skip To Content
Prezentare generală

Mașina de serviciu Opel

Beneficii și servicii de flotă Opel

Avantajele mărcii
Opel oferă soluții rentabile și flexibile, adaptate nevoilor afacerii tale, garantând autovehicule de calitate superioară și servicii excelente.
Acoperire excelentă a rețelei
Timpul înseamnă bani – timpul tău. Iar datorită acoperirii excelente a rețelei noastre vei beneficia de toate serviciile dorite într-o singură vizită la partenerii de service Opel.
Modele cu impozite scăzute pentru emisii de CO₂
Economie excelentă de carburant și niveluri impresionante de echipare cu impozite și costuri de exploatare reduse - flota auto perfectă.
Impozite scăzute
Opel oferă o gamă de modele extrem de eficiente, cu emisii de CO₂ scăzute și impozite mici. Impozitele pentru autovehicule sunt calculate pe baza emisiilor de CO₂ și a tipului de carburant.
Garanție și asistență
Autovehiculele Opel au o garanție de trei ani sau maxim 100.000 km. Garanția oferă o acoperire extinsă și include asistență rutieră Opel 24/7.

Motive în plus pentru a alege flota Opel

Calculator impozite autovehicule de firmă
Utilizează calculatorul nostru de impozite pentru a stabili în ce categorie de impozit se încadrează autovehiculul tău. Impozitele sunt calculate pe baza emisiilor de CO₂ și a tipului de carburant. 
Mergi la calculatorul de impozite
Calculator beneficii în natură
Autovehiculele de firmă sunt beneficii impozabile. Calculează impozitul de plată cu ajutorul calculatorului nostru util pentru beneficii în natură. 
Calculează beneficiul în natură

Informații utile

Test drive gratuit timp de 3 zile
Imaginează-ți că ai trei zile la dispoziție pentru a experimenta designul impecabil și eficiența uimitoare a unui autovehicul nou german, înainte de a-l cumpăra. Acum o poți face. 
Solicită un test drive
Ce este beneficiul în natură?
Dacă o companie îi oferă angajatului un beneficiu necontributiv, precum un autovehicul de serviciu și pentru uz personal, angajatul trebuie să plătească impozit pe beneficiu în natură. 

Contactează dealerul pentru flota Opel

Prin utilizarea Google Maps, în calitate de utilizator al acestui site web, vă supuneți condițiilor suplimentare de utilizare Google Maps / Google Earth.