Skip To Content
Prezentare generală

Combo Cargo

Robust, extrem de practic și foarte versatil, noul Combo transportă cu ușurință atât persoane, cât și mărfuri. Este partenerul perfect de afaceri.


3.4 m
Lungime maximă de încărcare1
4.4 m3
Volum maxim de încărcare1
1000 kg
Sarcina utilă maximă2
1 În funcție de variantele și opțiunile selectate

2Sarcina utilă maximă ia în considerare greutatea șoferului; pentru Combo cu lungime standard
Versatilitate inovatoare

Noul Combo se bazează pe un design inteligent, ceea ce înseamnă că este compact, dar spațios și plin de soluții inovatoare, care îți fac munca mai confortabilă și mai eficientă. Acest lucru este benefic pentru fluxul de lucru și pentru randamentul tău.

Viitorul este electric

Energie pură în interior, rezultate strălucitoare la exterior! Descoperă noul Combo Electric. Această furgonetă inovatoare oferă performanță fără compromisuri. Ești pregătit pentru schimbare? 

Design exterior & interior
Caracter & confort
Inconfundabil Opel la exterior, interiorul noului Combo îți oferă confort, ergonomie și spațiu maxim. Explorează un veritabil multifuncțional, cu o modularitate înaltă și caracteristici inteligente care să te ajute în activitatea ta zilnică. 
Versatilitate
Instrumentul tău multifuncțional
Personalizează noul Combo: Cu două lungimi, modele diferite de caroserie și o mulțime de soluții inteligente pentru a crește flexibilitatea interiorului, Combo este unealta germană perfectă pentru munca ta zilnică. Mai multă flexibilitate înseamnă rezultate excelente.
Transport
Potrivit pentru toate tipurile de încărcături

Partenerul tău de încredere pentru fiecare sarcină: Noul Combo oferă cele mai mari dimensiuni de încărcare din clasa sa, care sunt îmbunătățite de caracteristici inteligente, cum ar fi clapeta de încărcare Flex Cargo. Cu o lungime maximă de încărcare impresionantă de până la 3.440 mm2, această furgonetă este compactă la exterior, dar foarte spațioasă la interior.1,2

 

1 Dimensiunile pot varia în funcție de configurație. 

2 Lungime maximă de încărcare de 3.090 mm în Combo cu ampatament standard, 3.440 mm în Combo XL cu ampatament lung, cu perete despărțitor deschis și scaunul (scaunele) pasagerului rabatat(e).

Conectivitate
Știi încotro te îndrepți
Cu noul Combo, maximizați eficiența fiecărei deplasări. Motoarele economice de ultimă generație, precum și opțiunile avansate ale sistemului de navigație și serviciile OpelConnect îți mențin echipele pe drumul cel bun.
Siguranță & asistare pentru șofer
Siguranța pe primul loc

Sporeşte siguranța ta și a echipei tale: Noul Opel Combo este echipat cu cele mai bune faruri IntelliLux® Matrix LED1 din clasa sa, care oferă vizibilitate optimă și adaptabilitate automată pentru evitarea orbirii șoferilor care vin din sens opus. Cu 14 segmente LED individuale și un design nou, IntelliLux® îți oferă încredere în orice condiții! Persoane, furgonete, marfă. Protejați-le pe toate cu ajutorul funcțiilor avansate care contribuie la prevenirea accidentelor și facilitează condusul. Lucru care îți permite să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat: Afacerea ta!

 

1 Opţional

Eficiența conducerii
Stimulează afacerea ta
Profită la maximum de noul Combo datorită motoarelor sale extrem de eficiente, dar puternice, și a opțiunilor de transmisie. Fie că mergi la un client din apropiere, fie că trebuie să parcurgi distanțe lungi sau că ai nevoie de performanțe maxime în cazul unor încărcături grele, modelul tău Combo își va face treaba în mod satisfăcător.
Accesorii Opel+ & mai multe
Optimizare suplimentară
Oferim o gamă largă de accesorii - de la portbagaje de plafon până la dispozitive de tractare - pentru a putea adapta și mai mult noul Combo la cerințele tale personale și profesionale.  

1 Disclaimer.

2 Disclaimer