Skip To Content
Locații

Opel: acasă în Europa și în lume

De la locul său de naștere din Rüsselsheim, marca Opel s-a răspândit în Europa și în lume. Deținem fabrici moderne de producție și asamblare în multe țări europene și comercializăm mașinile noastre în întreaga lume. Centrul de testare Dudenhofen este situat în apropierea sediului central Rüsselsheim.

Opel România


Rüsselsheim: un centru pentru producția modernă

Sediul companiei Opel se află în Rüsselsheim, Germania, unde compania a fost fondată în urmă cu peste 110 ani. În 2002, o investiție record de 750 de milioane de euro a făcut-o una dintre cele mai moderne fabrici de mașini din lume. Capacitatea anuală a noii fabrici este de 180.000 de vehicule. Modelul de succes Opel Insignia este realizat aici. Rüsselsheim oferă un loc de muncă modern pentru aproximativ 15.600 de angajați.

Opel: acasă în Europa și în lume

Opel este unul dintre cei mai mari producători auto din Europa și face parte din compania franceză de automobile Groupe PSA din August 2017. În 2016, Opel a vândut aproximativ 1,2 milioane de vehicule. Compania a fost fondată în 1862 de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania, menținându-și sediul în orașul natal al mărcii timp de 155 de ani.

Centrul de testare Opel

Testele și încercările din trafic au fost o parte esențială a dezvoltării vehiculelor încă de când mașinile sunt proiectate și construite. Centrul de testare Opel a fost deschis în 1964 în apropierea sediului Opel Rüsselsheim. Acesta a fost îmbunătățit în mod continuu pentru a oferi cele mai bune condiții de verificare pentru dezvoltarea unor vehicule sigure, ecologice, dinamice și fiabile. Fiecare factor care afectează performanța de condus a mașinii tale este pus la încercare pe o mare varietate de piste. Facilitățile avansate de inginerie permit testarea și măsurarea precisă a unor factori precum durabilitatea, emisiile, siguranța, performanța și consumul.

Prezentare generală a pistei de testare

Pe pistele de testare teoria întâlnește realitatea. Și ideile bune se separă de cele nu atât de bune. Piesele de testare includ:

 

  • Poligon de derapări pentru testarea capacității de viraje
  • Pista de mare viteză în cerc de 4,8 km permite viteze de până la 250 km/h fără forțe laterale
  • Pista de măsurare a confortului și a zgomotului pentru a stabili zgomotul de rulare al anvelopelor, zgomotul interior și confortul de conducere
  • Pista de tortură aduce adevărul la lumină peste 900 de metri de gropi, "denivelări", macadam și pavaje
  • Pistă în pantă pune la încercare direcția, transmisia și frânele cu pante  de până la 30%
  • Pista de încercare de anduranță oferă multe suprafețe rutiere diferite, inclusiv asfalt și caldarâm, denivelări și numeroase viraje, plus trasee de pietriș, noroi, pădure și praf, gropi de apă dulce sau apă sărată și două rampe de încărcare
  • Zona de performanță este perfectă pentru demonstrarea dinamicii vehiculelor sau pentru instruirea conducătorilor auto
  • Pista de manevrabilitate trece prin 16 viraje și goluri, în rampă și în pantă

Servicii de verificare

Serviciile de condus și inginerie ale Centrului de Testare sunt disponibile și pentru companiile care nu aparțin Opel Automobile GmbH. Te rugăm să nu eziți să ne contactezi dacă ai întrebări.

Contact

Te rugăm să ne contactezi pentru întrebări suplimentare:

 

Opel Automobile GmbH

Centru de Testare Opel

Am Opel Prüffeld 2

D-63110 Rodgau-Dudenhofen

 

Contact pentru servicii de inginerie: Dudenhofen.Einsatzplanung@de.opel.com

Contact pentru evenimente: Dudenhofen.Testzentrum@de.opel.com

Află mai multe