Locații

OPEL: ACASĂ ÎN EUROPA ȘI ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ.

Din locul în care s-a născut, Rüsselsheim, marca Opel s-a extins în toată Europa și în lumea întreagă. Operăm facilități moderne de producție și asamblare în multe țări europene și ne vindem autovehiculele în întreaga lume. Centrul de testare Dudenhofen se află lângă sediul central de la Rüsselsheim.

Opel România


Rüsselsheim: un centru pentru producție modernă

Sediul central al companiei Opel se află la Rüsselsheim, Germania, locul în care a fost înființată compania cu peste 110 ani în urmă. În 2002, datorită unei investiții record de 750 de milioane de euro, a devenit una dintre cele mai moderne uzine de producție a autovehiculelor din lume. Capacitatea anuală a noii uzine este de 180.000 de autovehicule. Modelul de succes Opel Insignia este produs aici. Rüsselsheim asigură locuri de muncă moderne pentru aproximativ 15.600 de angajați.

OPEL: ACASĂ ÎN EUROPA ȘI ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ.

Opel este unul dintre cei mai mari producători de autovehicule din Europa și face parte din compania franceză de automobile Stellantis din august 2017. În 2016, Opel a vândut aproximativ 1,2 milioane de autovehicule. Compania a fost înființată în 1862 de Adam Opel în Rüsselsheim, Germania și își menține sediul central în orașul natal al mărcii de 155 de ani.

Centrul de testare Opel

Testele și probele rutiere au fost o parte esențială a dezvoltării autovehiculelor din momentul în care acestea au început să fie proiectate și construite. Centrul de testare Opel a fost deschis în 1964 lângă sediul central din Rüsselsheim. A fost îmbunătățit continuu pentru a oferi cele mai bune condiții pentru dezvoltarea autovehiculelor sigure, ecologice, dinamice și fiabile. Fiecare factor care afectează performanța de conducere a autovehiculului tău este testat în cadrul unei game largi de piste. Facilitățile de inginerie avansată permit testarea și măsurarea precisă a unor factori precum durabilitatea, emisiile, siguranța, performanța și consumul.

Prezentare generală a pistelor de testare

Pe pistele de testare teoria se confruntă cu realitatea. Aici sunt separate ideile bune de cele mai puțin bune. Pistele de testare includ:

 

  • Zonă antiderapantă pentru testarea capacității de virare
  • Pista circulară de mare viteză de 4,8 km, pentru viteze de până la 250 km/h fără forțe laterale
  • Pista de măsurare a confortului și a nivelului de zgomot, pentru a determina zgomotul produs de rularea pneurilor, zgomotul din interior și confortul la volan
  • Pista de tortură aduce adevărul la lumină cu peste 900 de metri de gropi și proeminențe, „placa de spălat”, pietre și pavaj
  • Pista în pantă/rampă testează direcția, transmisia și frânele, cu unghiuri de înclinare de până la 30%
  • Pista de testare a rezistenței oferă multe suprafețe de drum diferite, inclusiv asfalt și pietre, teren denivelat și numeroase curbe, plus pietriș, noroi, pădure și trasee acoperite cu praf, o baie de apă sau apă sărată și două rampe de încărcare
  • Zona de performanță este perfectă pentru a demonstra dinamica autovehiculului sau pentru antrenamentul șoferului
  • Pista pentru manevrabilitate include 16 curbe și adâncituri, în rampă și în pantă

Servicii de testare

Serviciile de conducere și inginerie ale Centrului de testare sunt disponibile și pentru companiile care nu aparțin Opel Automobile GmbH. Dacă ai întrebări, tă rugăm nu ezita să ne contactezi.

Contact

Tă rugăm să ne contactezi pentru întrebări suplimentare:

 

Opel Automobile GmbH

Centrul de testare Opel

Am Opel Prüffeld 2

D-63110 Rodgau-Dudenhofen

 

Contact pentru servicii de inginerie: Dudenhofen.Einsatzplanung@de.opel.com
Contact pentru evenimente: Dudenhofen.Testzentrum@de.opel.com

Află mai multe