Prezentare generală

MODELE VIITOARE.

Privim întotdeauna spre viitor - prin cercetarea și dezvoltarea constantă de noi autovehicule și tehnologii. Urmărește-ne în continuare!

NOUL OPEL GRANDLAND.
Cu noul designul îndrăzneț și pur, vizorul iconic, tehnologia inovatoare, opțiunile plug-in hibrid, benzină și motorină, precum și alte caracteristici de top, noul Opel Grandland nu este ca niciun alt SUV pe care l-ați văzut până acum. 
DESCOPERA MAI MULT
NOUL OPEL MOVANO.
Noul Movano este instrumentul german perfect pentru activitatile de transport, cu variante specializate, design robust, funcțiile legendare de încărcare și funcțiile avansate de asistență a șoferului, construite pentru a maximiza productivitatea. Acum  disponibil cu transmisii electrice 100%. 
DESCOPERA MAI MULT
NOUL COMBO-e LIFE.

Vehiculul electric perfect pentru familiile și profesioniștii de pretutindeni, cu până la 7 scaune,  spațiu versatil extins și o multitudine de caracteristici superioare de confort și siguranță.

 
DESCOPERA MAI MULT
NOUL COMBO-e CARGO.

O combinație câștigătoare între un vehicul comercial complet electric cu eficiență optimă și o mobilitate electrică fără compromisuri, pentru companii moderne, în mișcare.

 
DESCOPERA MAI MULT

NEWSLETTER

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu oferte viitoare, lansări și alte noutăţi.

LANSĂRI NOI.

Își prezentăm noile noastre modele prezentate recent.