Skip To Content
Prezentare generală

Modele viitoare Opel

Privim întotdeauna spre viitor - prin cercetarea și dezvoltarea constantă de noi autovehicule și tehnologii. Urmărește-ne în continuare!

Noul Opel Grandland

 

Noul Opel Grandland
Noul Opel Grandland este întruchiparea excelenței auto germane, combinând design-l îndrăzneț de ultimă generație cu tehnologie de vârf. Așteaptă-te la un sistem de propulsie puternic și eficient - indiferent dacă optezi pentru un motor complet electric, hibrid sau cu combustie. Proiectat și construit în Germania, fiecare componentă a noului Opel Grandland a fost proiectată cu precizie pentru a se impune. De la silueta sa dinamică până la viziera iluminată avansată și la luminile IntelliLux® Pixel HD, lider în clasa sa, noul Opel Grandland va fi grandios prin design și va atrage privirile oriunde va merge. 
Vezi toate detaliile
Noul Opel Frontera Electric

 

Noul Opel Frontera Electric
Noul Frontera Electric a fost proiectat de la zero pentru a-ți reîncărca viața la volan. Stilul său îndrăzneț cu siguranță va atrage priviri, iar propulsia sa pur electrică 100% va asigura că fiecare călătorie este una plină de energie! Ia loc și experimentează un spațiu interior reîncărcabil, cu versatilitate și funcții inteligente, concepute pentru a face față rutinei tale zilnice. Indiferent de destinația ta, noul Frontera Electric se va asigura că vei coborî întotdeauna reîncărcat! 
Vezi toate detaliile

Newsletter

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu oferte viitoare, lansări și alte noutăţi.

Lansări noi

Îți prezentăm noile noastre modele lansate recent