Skip To Content
Mokka modele

Opel Mokka

Selectează modelul Mokka dorit

Mokka

Mokka este întruchiparea noului limbaj de design pur și îndrăzneț al Opel. Această nouă filozofie este mai mult decât aparentă, deoarece dincolo de aspectul vizual îndrăzneț și evident sportiv se află o gamă de propulsoare de înaltă eficiență, tehnologie de ultimă generație și manevrabilitate excepțională. Bucură-te de interiorul său complet digitalizat "Detox", de afișajul Pure Panel Display și lasă-te impresionat de funcțiile sale avansate, de exemplu, sistemul Intelli-Lux LED® Matrix Light, sistemele de asistență pentru șofer și camera digitală pentru marșarier și asistență la parcare.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală 4,151 mm, înălțime fără încărcătură 1,534 mm, lățime 1,987 mm.

 

  • Volumul portbagajului/spațiu de încărcare: 350-1,105 l

 

  • Experiență de conducere: 188 km/h - 202 km/h viteză maximă
 
Arată detalii
Mokka-e

Mokka-e reprezintă o declarație ambițioasă în noul limbaj de design radical al Opel. Pur, puternic și 100% electric, Mokka-e se remarcă prin performanțele sale uimitoare și functionalitatile avansate. Bucură-te de interiorul său complet digitalizat "Detox", de afișajul Pure Panel Display și de dotarile de referință, precum Intelli-Lux LED® Matrix Light, sistemele de asistență pentru șofer și camera digitală pentru marșarier și asistență la parcare.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală 4,151 mm, înălțime fără încărcătură 1,534 mm, lățime 1,987 mm.

 

  • Volumul portbagajului/spațiu de încărcare: 310-1,060 l

 

  • Experiență de conducere: Viteză maximă de 150 km/h, 337 km (WLTP)* autonomie fără reîncărcare
 

* Consumul de energie pentru Mokka-e 17,4 - 17,8 kWh/100 km; emisii de CO₂ 0 g/km; autonomie (regim mixt) de 316 km - 320 km (în funcție de nivelurile de echipare). Cifrele de autonomie și consum electric menționate sunt preliminare și sunt conforme cu procedura de testare WLTP, pe baza căreia noile vehicule sunt omologate de tip începând cu 1 septembrie 2018. Omologarea de tip EG și certificatul de conformitate nu sunt încă disponibile. Valorile preliminare ar putea să difere de datele oficiale finale de omologare de tip. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, te rugăm să contactezi dealerul. Pentru mai multe informații***

 
Arată detalii

Dorești mai multe informații?

Întotdeauna bine informat

Mokka îți oferă mai mult decât o călătorie palpitantă pentru că, alături de Opel, ai garanția unei experiențe de proprietate care sa te satisfaca. Suntem aici pentru a te ajuta la achiziție, iar experții noștri  te vor consilia cu privire la toate aspectele legate de finanțare, leasing sau service.