Prezentare generală

Mokka

De la 17.981,00 € 

Ești pregătit pentru următorul pas în față îndrăzneț, făcut de Opel? Este o combinație de design pur, interior uimitor și cele mai recente sisteme de propulsie de înaltă tehnologie, așadar așteaptă-te la lucruri neașteptate. Noul Mokka a sosit și rescrie regulile pentru a un nivel complet nou de plăcere de a conduce. Este timpul să conduci în stilul tău, cu Mokka.

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII DIFERIT

ESTE NOUL MOKKA.

PUTERE PURĂ

Noul model Mokka și designul său revoluționar deschid calea pentru viitorul mărcii Opel. Fiecare linie emană încredere, făcând o declarație îndrăzneață inconfundabilă. Acesta este un autovehicul care iese în evidență prin siguranța de sine și stilul propriu, în timp ce motoarele dinamice îl fac un autovehicul agil din toate punctele de vedere. Mokka GS Line oferă un aspect sportiv îmbunătățit.

STIL ÎNDRĂZNEȚ.

Pătrundeți la bordul autovehiculului Mokka și porniți într-o călătorie în spațiul interior. Aceasta este o cabină inegalabilă, ferită complet de zgomot și de aglomerare. Arhitectura optimizată și caracteristicile digitale integrate creează o puritate care vă oferă spațiu să vă relaxați, bucurați și concentrați asupra drumului din față.

PREZENȚĂ PE DRUMURILE URBANE.

Noul Mokka este mai elegant și mai compact decât orice altă generație anterioară, însă are aceeași cabină spațioasă, făcându-l autovehiculul perfect potrivit pentru cerințele stilului de viață urban. Caracteristicile Mokka de nouă generație includ farurile IntelliLux LED® Matrix, cele mai inteligente sisteme de asistență pentru șofer și scaune optimizate ergonomic, astfel încât autovehiculul poate fi condus confortabil și cu încredere atât pe străzile orașelor cât și pe drumuri deschise.

Vreau sa primesc informatii.

Abonează-te pentru mai multe detalii. Pentru mai multe detalii despre noul Mokka și pentru oferte, abonează-te la buletinul informativ. Te vom ține la curent.

ABONEAZĂ-TE