Skip To Content
Prezentare generală

Mokka-e

E mai ușor să deschizi noi drumuri când o faci la bordul unei mașini care a văzut viitorul. Revoluția electrică e aici. Opel Mokka-e prin REMAT.​

Configurează-l pe al tău
Configurează acum
Vezi modelul personal
Localizare dealer
Obține cel mai bun preț
Solicită o ofertă
Abonează-te la newsletter
Înscrie-te acum
Cauta ofertele speciale in stocul disponibil

Alege modelele gata echipate

Opel Mokka-e cu avantaj client până la 14.256 EUR (TVA și REMAT inclus)

Ieși în evidență cu modelul Mokka-e

Vizualizează în culoarea favorită

 

Mokka în realitatea augmentată

Vrei să experimentezi modelul Mokka de aproape și să vezi cum se potrivește în lumea ta? Cu filtrul de realitate augmentată Mokka poți explora designul său progresist care atrage toate privirile din confortul canapelei tale. Ai nevoie doar de un smartphone și un pic de imaginație. Poți să utilizezi filtrul de realitate augmentată și poți să amplasezi virtual modelul Mokka lângă casă sau cafeneaua ta preferată, să faci o plimbare în jurul acesteia și să iei un prieten care să îți facă fotografii. Încearcă acum și ai grijă să etichetezi @Opel!

O direcție nouă și îndrăzneață. Pur electric

Încredere oferită de o autonomie mare

Tehnologia bateriei de generație nouă oferă libertatea de a depăși limitele, cu o autonomie de până la 322 km conform WLTP pentru o singură încărcare.

 

 

 
Învață cum să sporești autonomia
Mai puțin timp de așteptare, mai multă acțiune

Încarcă-ți modelul rapid, curat și confortabil de acasă sau de la orice stație publică. Obține o autonomie de până la 80% în doar 30 de minute* și profită la maxim de opțiunile de încărcare flexibile ale modelului Mokka-e, care îți oferă încredere și capacitate pentru fiecare călătorie.

 

*Valoare teoretică calculată pe baza autonomiei curente de 322 km din cadrul WLTP***. La o stație de încărcare CC (100 kW). Situație echivalentă cu încărcarea unei baterii descărcate. Timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și performanța stației de încărcare, temperatura exterioară și temperatura bateriei.

 
Află mai multe despre posibilitățile de încărcare

Configurează-ți noul tău Mokka-e

Caracteristici de top

Încarcă

Inima modelului Mokka-e este o baterie puternică litiu-ion de 50 kWh. 216 celule cu densitate de energie mare, cu gestionare avansată a căldurii conferă o durată de viață și autonomie mai mari, fiind completate de frânarea regenerativă îmbunătățită.

 

În timpul conducerii, imediat ce eliberezi pedala de accelerație, sistemul de frânare regenerativă preia energia cinetică din timpul frânării și o utilizează pentru sporirea autonomiei. Cu setarea la nivel maxim (modul B), poți efectua majoritatea călătoriilor tale zilnice fără a utiliza frânele tradiționale, reducând în acest fel nivelul de uzură și costurile de întreținere asociate.

 
Performanță electrizantă
Sistemul de propulsie 100% electric asigură un cuplu instantaneu de 260 Nm. Motoarele ușoare, sincrone cu magneți permanenți dezvoltă o putere de 136 cp și sunt perfect echilibrate pentru străzile urbane înguste și pentru drumurile largi, debordând de încredere și agilitate. 
Tip puternic și silențios
Modelul Mokka-e a fost proiectat pentru a te ajuta să faci față lumii moderne trepidante. Cabina ordonată, spațioasă și izolată fonic este locul unde îți vei reîncărca bateriile pentru fiecare călătorie, acordându-ți timp și spațiu pentru a-ți auzi gândurile sau pentru a simți muzica. 
Condu în stilul tău
Modelul Mokka-e se adaptează la stilul tău de conducere, oferindu-ți modurile de conducere Sport, Eco și Normal, fiecare reglând sistemele din cadrul autovehiculului, cum ar fi sensibilitatea pedalelor, servodirecția și răcirea. Modul Sport mărește dinamica de conducere, modul Eco sporește eficiența și modul Normal găsește un echilibru între acestea două. 
Monitorizarea datelor autovehiculului
Senzorii avansați ai modelului Mokka-e și sistemele de monitorizare a datelor autovehiculului îți oferă o prezentare generală intuitivă, succintă asupra condițiilor de conducere și consumului de energie, pentru a te ține la curent și la comandă în timpul conducerii. 

Serviciile Opel pentru autovehicule electrice

De la opțiuni de încărcare la servicii de mobilitate: Serviciile Opel pentru autovehiculele electrice asigură o electromobilitate relaxată și lipsită de griji.

Vrei să descoperi mai mult?

Încărcat cu tine

Bucură-te de liniște sufletească totală, în calitate de proprietar al unui autovehicul Opel electric sau hibrid, cu gama noastră de 9 Angajamente incluse în avantajele post-vânzare. Îți oferim totul, de la asistență rutieră nonstop și actualizări software gratuite pe toată durata de viață, până la garanția noastră de 8 ani sau de 160.000 km pentru baterie și experți amabili care răspund la toate întrebările tale.

O promisiune de servicii cuprinzătoare grupate în zece puncte, oferind asistență simplă și profesionistă în toate aspectele exploatării autovehiculului

1. 8 ani de garanție sau 160.000 km pentru bateria de tracțiune

 

2. Asistență Opel

Condu relaxat 24/7.

 

3. Opel FlexCare (recomandat)

Sunt incluse toate lucrările de întreținere, piesele și serviciile dedicate.

 

4. Soluție de încărcare certificată

O gamă completă de stații de încărcare cu montare pe perete, instalate de profesioniștii noștri selectați.

 

5. Soluție de mobilitate

Soluții de mobilitate diferite pentru a vă menține în mișcare

 

6. Actualizări de software pe toată durata de viață

Beneficiați întotdeauna de cea mai bună experiență de conducere.

 

7.  Încărcarea autovehiculului până la 80%

La fiecare revizie.

 

8. Preț și programare online*

Rezervă o programare și calculează-ți operațiunea de post-vânzare.

 

9. Și autovehiculul tău va fi curat după fiecare vizită*

 

* Dacă este disponibil