Skip To Content
Filme despre tehnologie

Tehnologia Opel pentru șofer

Urcă și experimentează un nou mod de a conduce

Din momentul în care te urci în mașina ta Opel, experimentează confortul și siguranța oferite de sistemele avansate de asistență a șoferului.

Oferim o gamă largă de caracteristici, toate proiectate sa facă orice drum simplu, sigur și confortabil.

Privește filmele și vezi care din caracteristici te ajută și testează-le la unul din dealerii Opel.

Farurile adaptive LED (afl)
Farurile adaptive LED Opel sunt puternice, sigure și inteligente. Acestea îmbunătățesc vizibilitatea pe timp de noapte și vizibilitate scăzută, oferindu-ți iluminare optimă pe orice drum.
 
Pilot automat
Pilotul Automat previne coliziunile și te ajută preluând frânarea și accelerarea pentru a menține distanța setată față de autovehiculul din față. 
 
Asistență avansată la parcare
La viteze de până la 30km/h, Asistența Avansată la Parcare recunoaște locurile potrivite de parcare. Sistemul preia controlul asupra volanului și parchează mașina automat, în timp ce tu vei controla ușor accelerația și frâna.
 
Camera panoramică 180° sau 360° 
Camera Panoramică 180° este activată din momentul în care începi să mergi înapoi, arătând șoferului dacă există pietoni sau vehicule care se apropie și făcând parcarea simplă și ușoară. Pentru o și mai bună perspectivă Camera 360° îți arată mașina vazută de sus și zona înconjurătoare.
 
Camera frontală „Opel eye“ 
Camera frontală inteligentă „Opel Eye“ scaneză drumul și detectează pericole potențiale. Asistentul pentru semne de circulație citește semnele, în timp ce Asistența pentru banda de rulare previne părăsirea benzii și aduce mașina, încet, înapoi pe bandă. Alerta la Coliziune Frontală masoară continuu viteza și distanța față de vehiculele din față, și inițiază frânarea de urgență dacă este nevoie.
 
Scaune ergonomice active
Certificate de Campania Germană pentru Spate Sănătos (AGR), scaunele noastre Ergonomice Active sunt proiectate să asigure maximul de confort pentru șofer și pasager. Până la 18 reglaje plus caracteristici de confort ajută la eliminarea durerilor de spate chiar și pentru drumurile lungi.
 
Sisteme încălzite
Parbrizul Opel ThermaTec cu fire integrate topește imediat gheața și zăpada. Scaunele față-spate încălzite și volanul încălzit asigură un confort termic ridicat șoferului și pasagerilor în zilele reci.
 
Sistem de acces și pornire fără cheie
Tehnologia de acces și pornire fără cheie te recunoaște ca și șofer și descuie automat ușile și portbagajul atunci când te apropii de mașină. Cu sistemul de pornire fără cheie poți porni motorul cu cheia în buzunar.
 
Hayonul cu deschidere automată
Cu acest sistem hayonul se deschide și închide automat cu o simpla miscare a piciorului sub bara spate. Pentru un confort sporit poți regla înălțimea de deschidere.