SKIP TO CONTENT
Pagina Familiei

OPEL ASTRA.

Alege modelul tău Astra.

Alege între benzină, motorină sau plug-in hibrid pentru noul model hatchback Opel Astra. Sau între benzină și motorină pentru modelele Sports Tourer. Care este cea mai potrivită opțiune pentru tine?

Noile Astra și Astra Sport Tourer.

NOUL ASTRA

Noul Opel Astra marchează începutul unei noi ere - cu un design îndrăzneț și tehnologii de top, cum ar fi luminile adaptive IntelliLux LED® Pixel Matrix, Intelli-HUD (display head up) și sistemul Intelli-Drive semi-autonom. Noile motoare pe benzină și diesel încântă cu finețea și eficiența lor și sunt disponibile în varianta de transmisie manuală cu 6 trepte sau automată cu 8 trepte. În ton cu cea mai recentă generație complet digitală Opel Pure Panel®, interiorul dispune de un sistem infotainment de ultimă generație, pentru conectivitate fără probleme.

 

  • Dimensiuni exterior: Lungime totală 4.374 mm, înălțime 1.441-1.470 mm, lățime 2.062 mm
 
  • Bagaje / volum spațiu de încărcare: 422-1.339 l
 
  • Greutate max. de remorcare frânată / nefrânată: 1.250-1.400 kg (12 % înclinare)/ 660-680 kg
 
ARATĂ DETALII CONFIGUREAZĂ ACUM
NOUL ASTRA ELECTRIC PLUG-IN HYBRID

Astra Hybrid definește, de asemenea, noua eră, cu sistemul său de propulsie: tehnologia plug-in hybrid permite performanță și eficiență fără compromisuri. La exterior este proiectat cu îndrăzneală - cu iconicul Opel Vizor, în spatele căruia se află senzori și camere pentru sistemele de asistență de ultimă generație. La interior, de exemplu, Panoul Pure Panel® complet digital de nouă generație, cu ecrane late și comenzi intuitive. Scaunele Active Ergonomice1 asigură un condus relaxant, chiar și în călătoriile lungi.

1 Disponibile ca opțiune sau în niveluri superioare de tapițerie.

 

  • Dimensiuni exterior: Lungime totală 4.374 mm, înălțime 1.441-1.470 mm, lățime 2.062 mm
 
  • Bagaje / volum spațiu de încărcare: 422-1.339 l
 
  • Max. greutate de remorcare frânată / nefrânată: 1.450 kg (12 % înclinare)/ 750 kg
 
ARATĂ DETALII CONFIGUREAZĂ ACUM
NOUL ASTRA SPORTS TOURER - DIN FEBRUARIE 2022

Ai nevoie de mai mult spațiu? Noul Astra Sports Tourer îți oferă 608 litri de spațiu pentru portbagaj - până la 1.634 litri cu scaunele rabatate - plus soluții inovatoare care te ajută să utilizezi spațiul în mod inteligent. Știi ce sistem de propulsie este potrivit pentru tine? Hibrid plug - in electric avansat sau motoare diesel și benzină extrem de eficiente? Vei putea să îl configurezi din februarie 2022. Așteaptă cu nerăbdare. 

 

 
ARATĂ DETALII

VREI SĂ ȘTII MAI MULTE?

BUCURĂ-TE ÎNTOTDEAUNA DE CELE MAI BUNE RECOMANDĂRI.

Indiferent dacă este utilizat ca autovehicul privat sau de serviciu, modelul garantează o tehnologie robustă și un confort de top. Suntem aici pentru a te ajuta cu procesul de achiziție. Experții noștri Opel Bank îți vor putea oferi recomandări privind finanțarea, dacă este necesar.