Skip To Content
Pagina Familiei

Opel Astra

Alege modelul tău Astra

Alege între un model pe benzină, diesel, plug-in hybrid sau complet electric pentru noul Opel Astra, disponibil acum și ca Sports Tourer de dimensiuni generoase.
Cea mai bună mașină din Germania vorbește de la sine.

Noul Astra și Astra Sports Tourer


Noul Astra Electric

Experiența de condus a modelului Astra trece la un nou nivel de electrificare.

Îmbinând atitudinea încrezătoare cu tehnologiile avansate pentru condus și un sistem de propulsie complet electric cu emisii zero, noul Astra Electric reprezintă esența ingineriei germane progresiste.

Acesta transformă conducerea electrică într-un act de eliberare. Bucură-te de accelerație impresionantă, de autonomie potrivită pentru utilizarea zilnică și de tehnologia avansată de încărcare rapidă.

 

Putere
Puterea sistemului de 115 kW (165 CP) asigură o plăcere de a conduce intensă și relaxată.

 

Autonomie
Noul Astra Electric are o autonomie de până la 418 km, conform standardului WLTP, mai mult decât suficientă pentru utilizarea zilnică.

 

Încărcare
Cu ajutorul încărcării rapide de 100 kW DC, puteți încărca Astra Electric până la 80% în doar 26 de minute.

Astra Plug-In Hybrid

Astra Hybrid definește, de asemenea, noua eră, cu sistemul său de propulsie: tehnologia plug-in hybrid permite performanță și eficiență fără compromisuri. La exterior este proiectat cu îndrăzneală - cu iconicul Opel Vizor, în spatele căruia se află senzori și camere pentru sistemele de asistență de ultimă generație. La interior, de exemplu, Panoul Pure Panel® complet digital de nouă generație, cu ecrane late și comenzi intuitive. Scaunele Active Ergonomice1 asigură un condus relaxant, chiar și în călătoriile lungi.

1 Disponibile ca opțiune sau în niveluri superioare de tapițerie.

 

 • Dimensiuni exterior: Lungime totală 4.374 mm, înălțime 1.441-1.470 mm, lățime 2.062 mm

 

 • Bagaje / volum spațiu de încărcare: 422-1.339 l

 

 • Max. greutate de remorcare frânată / nefrânată: 1.450 kg (12 % înclinare)/ 750 kg

Noul Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid

Nu mai trebuie să alegi între agil sau spațios, mai mare sau mai inteligent. Noul Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid combină tot ce este mai bun din ambele, fără compromisuri. Sistemele avansate de propulsie îți oferă toate avantajele tehnologiei de propulsie inovatoare și dovedite. În interior, există tot spațiul de care ai nevoie, plus sisteme avansate de asistență la conducere și afișajul radical Pure Panel. 

 

 • Dimensiuni exterioare: lungime totală: 4.642 mm, înălțime 1.443 - 1.481 mm, lățime 2.062 mm

 

 • Portbagaj/volum de încărcare: 516 - 1.553 l

 

 • Capacitate maximă de remorcare cu sistem de frânare / fără sistem de frânare: 1.400 kg (12 % variație) / 750 kg

Noul Astra GSe

Noul Astra GSe dispune de un grup motopropulsor plug-in hybrid de 225 CP, dinamic și cu emisii reduse, completat de o suită de upgrade-uri sportive reglate cu precizie, de la șasiul rigid la scaunele sport, pentru o experiență de condus Astra dusă la nivelul următor.

 

Putere

Motor 1.6 Turbo completat de un motor electric de 81.2 kW, pentru o rulare în modul electric fără compromisuri.

 

Îndrăzneț & Pur

Experimentează pasiunea pură în mișcare cu noua generație de design îndrăzneț și pur.  

Noul Astra Sports Tourer GSe 

Experiența de condus dusă la nivelul următor. Noul Opel Astra Sports Tourer GSe asociază puterea unui motor plug-in hybrid, un design îndrăzneț și un volum sporit al portbagajului, pentru a transporta cu stil tot ce ai nevoie.

 

Șasiu sport

Astra Sports Tourer GSe își merită cu adevărat numele, cu un șasiu sport rigid, amortizoare cu tehnologia Frequency Selective Daming (FSD), o direcție calibrată cu precizie și reglarea sunetului motorului în modul Sport.

 

Versatilitate

Mai rapid, mai spațios și mai inteligent. Volumul generos al portbagajului de 1,553 litri este pus în valoare de sistemul inovator Intelli-Space. 

Astra

Opel Astra marchează începutul unei noi ere - cu un design îndrăzneț și tehnologii de top, cum ar fi luminile adaptive Intelli-Lux LED® Pixel Matrix, Intelli-HUD (display head up) și sistemul Intelli-Drive semi-autonom. Noile motoare pe benzină și diesel încântă cu finețea și eficiența lor și sunt disponibile în varianta de transmisie manuală cu 6 trepte sau automată cu 8 trepte. În ton cu cea mai recentă generație complet digitală Opel Pure Panel®, interiorul dispune de un sistem infotainment de ultimă generație, pentru conectivitate fără probleme.

 

 • Dimensiuni exterior: Lungime totală 4.374 mm, înălțime 1.441-1.470 mm, lățime 2.062 mm

 

 • Bagaje / volum spațiu de încărcare: 422-1.339 l

 

 • Greutate max. de remorcare frânată / nefrânată: 1.250-1.400 kg (12 % înclinare)/ 660-680 kg

Noul Astra Sports Tourer

Dorești să mărești volumul de încărcare? Noul Astra Sports Tourer îți oferă mai mult spațiu cu un portbagaj de 608 litri (cu extindere până la 1.634 litri cu scaunele rabatate) plus soluții inovatoare de depozitare pentru a ajuta la utilizarea ordonată și inteligentă a habitaclului. Bucură-te de caracterul îndrăzneț al condusului dinamic oferit de Astra, acum cu toată versatilitatea de care ai nevoie.

 

 • Dimensiuni exterioare: lungime totală: 4.642 mm, înălțime 1.443 - 1.480 mm, lățime 2.062 mm

 

 • Portbagaj/volum de încărcare: 597 - 1.634 l

 

 • Capacitate maximă de remorcare cu sistem de frânare / fără sistem de frânare: 1.200-1.500 kg (12 % variație) / 680 - 740 kg

Vrei să știi mai multe?

Bucură-te întotdeauna de cele mai bune recomandări

Indiferent dacă este utilizat ca autovehicul privat sau de serviciu, modelul garantează o tehnologie robustă și un confort de top. Suntem aici pentru a te ajuta cu procesul de achiziție. Experții noștri Opel Bank îți vor putea oferi recomandări privind finanțarea, dacă este necesar.