Skip To Content
Corsa modele

Opel Corsa

Selectează modelul Corsa dorit

Corsa

Descoperă Opel Corsa - automobilul german urban pregătit pentru viitor, care îmbină plăcerea de a conduce în fiecare zi cu tehnologia mașinilor de clasă mare. Alege între motoare pe benzină și diesel, cu transmisie manuală și automată. Disponibilă cu caracteristici inovatoare, cum ar fi Faruri Intelli-Lux LED® Matrix, sisteme de siguranță cu cameră video frontală sau cameră video pentru marşarier. Bucură-te de confort premium, de exemplu sisteme moderne de infotainment sau scaune active ergonomice.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală 4,060 mm, înălțime fără încărcătură 1,433 mm, lățime 1,960 mm.
 
  • Volum portbagaj/spațiu de încărcare: 309 l
 
  • Experiență de conducere: 174 km/h - 208 km/h viteză maximă
 
Arată detalii
Corsa-e

Descoperă noul Corsa-e 100% electric - mașina germană urbană pregătită pentru viitor, cu o autonomie impresionantă, încărcare rapidă și zgomot minim la putere maximă. Disponibilă cu motor electric și unitate de propulsie integral electrică cu o singură viteză și caracteristici inovatoare, precum Faruri Intelli-Lux LED® Matrix, sisteme de siguranță cu cameră video frontală, cameră video pentru marşarier, sisteme moderne de infotainment și scaune active ergonomice.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală 4,060 mm, înălțime fără încărcătură 1,433 mm, lățime 1,960 mm.
 
  • Volumul portbagajului/ spațiu de încărcare: 267 l
 
  • Experiență de conducere: Viteză maximă de 150 km/h, 352 km (WLTP)* de autonomie fără reîncărcare

 

* Date privind autonomia Opel Corsa-e (combinată) 329 km până la 352 km (în funcție de opțiunile din dotare), determinată în conformitate cu metodologia procedurii de testare WLTP (R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1151. Utilizarea zilnică poate fi diferită și depinde de diverși factori. În special: stilul personal de conducere, caracteristicile traseului, temperatura exterioară, încălzirea/climatizarea aerului, precondiționarea.

 
Arată detalii

Dorești mai multe informații?

Întotdeauna bine informat

Opel Corsa oferă plăcerea de a conduce încă de la început, cu tehnologia  specifică mașinilor mari. Suntem aici pentru a te ajuta în procesul de achiziție, iar experții noștri te vor consilia cu privire la toate aspectele legate de finanțare, leasing sau service.