Skip To Content
Hatchback

Opel Astra GSe

Noul Opel Astra Grand Sport electric (GSe) este un Astra diferit de oricare altul. Un vehicul sport pentru senzații maxime cu emisii scăzute, Astra GSe este construit cu pasiune și precizie. Designul îndrăzneț și pur se combină cu puterea hibridă și eficiența pentru o experiență fantastică de conducere. O rulare dusă la nivelul următor!

Configurează modelul tău începând cu ianuarie 2023.

63-64 km
Autonomie în modul pur electric
1.2-1.1 l/100km
Consum carburant
225 CP
Putere sistem

Performanță Personală

Personalizează modelul tău perfect Opel Astra GSe și aduci la viață puterea hibridă, într-un mod fără precedent.Vezi interiorul


Verifică autonomia zilnică în modul electric oferită de Astra GSe Plug-in Hybrid


Repere

225 CP. Emisii scăzute. 

Noul Opel Astra GSe îți oferă o experiență de condus incredibilă, fără niciun fel de compromisuri. Reglaje de mare precizie, puterea unui motor hibrid și un design sport unic și îndrăzneț se reunesc pentru a exprima energia pură germană. 
Performanță

Precizie specifică motorsportului

Opel Astra GSe îți oferă un control de neegalat, cu un șasiu sport și agil, amortizoare dotate cu tehnologia Frequency Selective Damping (FSD) și o direcție fin calibrată. 

Tehnologie

Tehnologia e-Rally 
Cu Astra GSe inovația este la comanda ta, de la sistemul intuitiv de infotainment care te conectează cu universul tău digital și până la tehnologiile de optimizare a condusului dezvoltate prin activitatea de pionierat a mărcii Opel în sporturile cu motor e-Rally.  

Design

Astra GSe atrage toate privirile cu grila sa frontală îndrăzneață, jante specifice din aliaj de 18˝ bi-ton diamantate și sigla GSe. La interior, pasiunea continuă cu un design îndrăzneț și pur și un cockpit detoxificat digital, concentrat în jurul șoferului.

Accessories Opel+ & more

Wall boxes & more
Your Astra GSe comes with a charging cable as standard. We've selected our pick of the best additional electric car accessories.

Discover more

Wall Boxes

Get all the details you need about wall boxes & home charging in our e-mobility hub.

Charging & Range

We've got loads more information about charging and range on our e-mobility content hub. Check it out now.

Financing & Subsidies

Most countries offer generous subsidies to prospective electric car buyers. We've got all the information you need.

1 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.