Skip To Content
Prezentare generală

Noul Zafira Electric

Noul Zafira Electric reprezintă o abordare modernă a călătoriei în confort și eleganță. Cu un sistem de propulsie complet electric pentru călătorii mai silențioase și mai confortabile, asigură o deplasare lină a pasagerilor către destinație, cu emisii locale zero.

350  km (WLTP)1
Autonomie maximă baterie
lungimi ale vehiculelor
Pentru a se adapta necesităților tale
Până la  9  locuri
Flexibilitate reală


E-voluția transportului de persoane

Cu o autonomie de până la 350 km1, ești acoperit pentru curse scurte fără emisii locale, pentru următoarea escapadă de weekend sau chiar pentru distanțe mai lungi. 

 

1 Consum energie (combinat) 24.0 – 24.4 kWh/100 km; emisii CO2 0 g/km; autonomie (combinată) 224 km la 350 km (în funcție de opțiunile de echipare). Inteligent, spațios & extrem de flexibil
Descoperă interiorul noului Zafira Electric


E-Tehnologie

Rulare electrificată

Treci la electricitate? O decizie excelentă - din toate motivele întemeiate. Eficientă, sustenabilă și orientată spre viitor. Noul Zafira Electric este un transportator de persoane capabil și partenerul perfect în viața de zi cu zi și pentru viitor. 

 

 

 

Află mai multe despre tehnologia electrică ava. 

Siguranță & Asistare șofer

Tehnologie care protejează
Familia și prietenii tăi merită cea mai bună protecție. Noul Zafira Electric este dotat cu funcții inovatoare, concepute pentru facilitarea condusului și siguranța ta și a pasagerilor.  

Confort Premium

Călătorie confortabilă
Plafon panoramic, scaune cu masaj, climatizare automată: Noul Zafira Electric oferă mai multe caracteristici premium pe care le vor aprecia toți pasagerii.

Conectivitate

Știi unde mergi
Cu noul Zafira Electric, maximizezi gradul de eficiență al fiecărei călătorii. Sistemul de propulsie electrică de ultimă generație, precum și opțiunile sistemului de navigație și serviciile OpelConnect te mențin mereu pe drumul cel bun.  

Dinamica rulării

Manevrabilitate superioară
Noul Zafira Electric este agil și dinamic, oferind o experiență de condus plăcută.

Accesorii Opel+ & mult mai multe

Încărcătoare Wallbox & altele
Treci la electricitate, în mod simplu: Noul Zafira Electric este dotat standard cu un cablu de încărcare. În continuare, am selectat pentru tine cele mai bune accesorii pentru vehicule electrice. 

Descoperă mai multe

Wallbox-uri

Află toate detaliile de care ai nevoie despre wallbox-uri și încărcarea la domiciliu în hub-ul nostru de e-mobilitate.

Încărcare & Autonomie

Avem o mulțime de informații suplimentare despre încărcare și autonomie în hub-ul nostru de conținut pentru mobilitate electrică. Verifică acum.
1  Consum energie (combinat) 24.0 – 24.4 kWh/100 km; emisii CO2 0 g/km; autonomie (combinată) 224 km la 350 km (în funcție de opțiunile de echipare).